kastapra pisze:Wystawiłam adopcje,dodatkowo na dwie strony prócz tych które podałam tj.
dwukropek.pl
e-zwierzak.pl
Sa problemy zdodawaniem zdjec na zwierzakiwkrakowie.pl wiec narazie odpuszczam tą stronkę. Poszły jeszcze raz T&T i Mufka, a także Gizmo i Kleo, Koteczka z maila od Tweety (ta od Wojtka- Maja?), Neska, Brazylka, Mila. Odpuściłam już Bono, nie wiem jaka jest Twoja decyzja Agnieszko w jego sprawie, nie wiem także co z Pumką? Mini i Maxi oraz Zyzio mają domki??? No i Mopik? Też nie wiem czy jest decyzja w jego sprawie. W razie czego Pumkę i Mopika wrzucę jutro, jeśli jest taka potrzeba
na e-zwierzak.pl mamy konto dla fundacji ale opis do tego jaki dostałam jest dla mnie lekko zagmatwany i muszę rozłożyć sobie go na czynniki pierwsze
Koteczka z maila to jest od innego Wojtka, nie tego, który ma Milę, to tak tylko dla wyjaśnienia.
Co do Bona, to ja póki co wstępnie obstawiam ten Lublin ale wstrzymałabym się jeszcze ostatecznie do wtorku gdyż jest szansa, że miałabym niezły dom w Krakowie dla niego, z możliwością wychodzenia do ogrodu ale tutaj jest bardzo delikatna sprawa - w poniedziałek ma być uśpiony ich kocurek, nowotwór go wykańcza
Domy dla Mopika i Zyzia mają być sprawdzone, tutaj można na razie wstrzymać ogłoszenia, podobnie jak dla Pumy. Te cztery ostatnie to chyba tylko kwestia tygodnia aby się rozwiązały