Adopcje Puchatkowa 5..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 14, 2010 18:24 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

Sernik, popłakałam się. :ryk: :ryk: :ryk: A potem, gdy spojrzałam w błekitne oczęta Cukiereczka, to stwierdziłam, że - niestety - cała relacja to tylko fikcja literacka. Cukierek NIE MÓGŁBY tak się zachowawać haniebnie. :ryk:

sawanka1 pisze:Aniada , koteczka na moim zdjęciu to właśnie od Jasminy :twisted:

A, kumam, czyli właścicielką tej Piękności jest bucząca Jasmina?? A Sawanka tylko zdjęcie wstawiała? Kurczę, zaległości mam w puchatkowych historiach. :roll:
Aniada

Post » Nie mar 14, 2010 18:29 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

Jasmina pisze:Lola (szyldkret niebieski z białym) daje jej trochę odpór i też piorunuje wzrokiem

"Szylkret niebieski" to zaszyfrowane określenie "diabeł wcielony". 8) Patrz, moja Polka.
Aniada

Post » Nie mar 14, 2010 18:51 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

SZ. P. SAWANKO - PRZEKAZ MENTALNY !?!?!?......... Nu pogodi, ty ........ :evil: :evil: :evil: Z człowieka na krawędzi :crying: :crying: :crying: sie naigrywać :evil: :evil: :evil:
A propos curva, -um - ostatnio czytałam ( w aktach - pozew o r) "...pozwana prowadziła ROZCIĄGŁY tryb życia..."
Jasmina

Post » Nie mar 14, 2010 19:17 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

sawanka1 pisze:Gitana :)
Obrazek

jest cudowna :1luvu: :1luvu:

bez komentarza
bez komentarza
bez komentarzaaaaaaa
:1luvu:
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Nie mar 14, 2010 19:51 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

Serniczek pisze:sorki za prywatę ale mozna zwizualizować Terminatora:oczeta niewinne ale cała reszta winna i mina pt"jeżeli ktos mówi,że wale Balbine po łbie-to kłamie podle bo ja Cukiereczek jestem"

Obrazek

prawdziwy Cukiereczek :1luvu: zgadzam się - to nie ON walił Balbinę po łbie,nie ON!!!!!!!!!1 :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie mar 14, 2010 20:18 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

Cukiereczek nie mógł lać Balbinki....to jej wina, że akurat pod łapkę podlazła :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Nie mar 14, 2010 20:23 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

U teściów sa dwa koty dachowiec (bury) no i długowłosy(rudy). Oczywiscie przy czesaniu krzyczy żali sie że mu złego coś robią. Gdy zostanie wyczesany i puszcza sie go wolno to leci na zbity pysk do burego i wali go równo :D i zrozumiec tu koty :roll: :wink:

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Nie mar 14, 2010 20:42 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

molly88 pisze:Gdy zostanie wyczesany i puszcza sie go wolno to leci na zbity pysk do burego i wali go równo :D i zrozumiec tu koty :roll: :wink:

Jak Polka. Gdy czesanie dobiegnie końca, zrywa mi się z kolan i leci łoić Czesia. Sprzeda mu bęcki, nasyczy na niego, niemal opluje i dopiero wtedy dochodzi do siebie. A wspomnieć należy, że Czesio przecież jej nie czesze...
No, ale po Polci to widać takie, hm... zacięcie. Natomiast Cukiereczek jest słodką niewinnością. :lol: :lol:
Aniada

Post » Nie mar 14, 2010 21:44 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

całe Puchatkowo nabrało sie na oczki Mufeńki a to kawał cholery jest. A jak swój sex appeal potrafi wykorzystać robiąc Pańciowi regularnie wodę z mózgu. Jak zacznie do niego gały wybałuszać to ani się chłop obejrzy jak już klęczy przed kotem i mu prawi komplementy albo nosi na rękach....Taki widok to"cus pieknego i niedrogo" jak mawia moja przyjaciółka. :ryk:
Mówie Wam to jest model ten mój Mufuś..... :D
Jasmina jak na placu boju?????
Serniczek

Post » Nie mar 14, 2010 22:03 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

Serniczek pisze:Jasmina jak na placu boju?????

Trochę się boję, że kobitka nam poległa... Jasmina, wstawaj! Nie desperuj!!
Aniada

Post » Nie mar 14, 2010 22:58 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

Z tego sztresu lekko nawalonam ( i dosłownie - całe dłonie w szramach :cry: i wskutek wspomagaczy antysztresowych :mrgreen: )
Zaczynam się przystosowywać do życia na krawędzi - w końcu: kto powiedział, że "zioło" jest nie O'K :wink: i liczę na kilka godzin snu ( w przeciwieństwie do dzisiejszej nocy).
Bardzo mi pomaga świadomość, że jak się zaburzę totalnie - Gitana może liczyć na jakieś kilkanaście potencjalnych forumowych domków :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A może zostawię towarzystwo i niech się docierają a JA SIĘ ODDAM DO ADOPCJI :1luvu:
Jasmina

Post » Nie mar 14, 2010 23:20 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

Jasmina pisze:Z tego sztresu lekko nawalonam ( i dosłownie - całe dłonie w szramach :cry: i wskutek wspomagaczy antysztresowych :mrgreen: )
Zaczynam się przystosowywać do życia na krawędzi - w końcu: kto powiedział, że "zioło" jest nie O'K :wink: i liczę na kilka godzin snu ( w przeciwieństwie do dzisiejszej nocy).
Bardzo mi pomaga świadomość, że jak się zaburzę totalnie - Gitana może liczyć na jakieś kilkanaście potencjalnych forumowych domków :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A może zostawię towarzystwo i niech się docierają a JA SIĘ ODDAM DO ADOPCJI :1luvu:

Jasmina masz tak wspaniałe poczucie humoru ze chętnie Cię zaadoptuję :ryk: :ryk: :ryk:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Nie mar 14, 2010 23:25 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

kasiunia773 pisze:Jasmina masz tak wspaniałe poczucie humoru ze chętnie Cię zaadoptuję :ryk: :ryk: :ryk:

MAMOOOOOOO :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jasmina

Post » Pon mar 15, 2010 7:10 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

No, no.. ale się działo.. :D
Muszę doczytać i widzę, że potrzebny kolejny wątek puchatkowy..

Za chwilę będzie..

EDIT
Już.. viewtopic.php?f=1&t=108985
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon mar 15, 2010 7:21 Re: Adopcje Puchatkowa 5..

Mogę tam wpisać już rozliczenie czy jeszcze mam czekać?

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

[poprzednia][następna]