TRAGEDIA 63koty eksmitowane z mieszkania- błagam o pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 20, 2009 21:21

aga9955 pisze: Nie powiem dokladnie dzisiaj bo nie wiem jak bedzie wygladal moj tydzien. ALe wiem ze musze jechac z wetem wiec za jednym zamachem zalatwie podanie lekow przeglad kotow, no i zabiore Paprocha. Mysle ze to bedzie blizej czwartku. ALe dam odpowiedz jak bede znala termin w ktorym wet bedzie mogl jechac.

Ok , przekazałam Honoracie może się wybierze w środę albo piątek.
Jako że na sobotę widzę chętne my z Honoratą pojawimy się zatem w niedzielę.No i bardzo ale to bardzo się cieszę że coraz więcej eksmitków z Przyborówka znajduje dom. :D
Teraz dopiero dowiedzą się czym jest prawdziwe życie :D
A ty zabers niby taka niepozorna :wink: a przebijasz Pudziana z tego co tu czytam,czyżbys była z nim spokrewniona :?: :lol:
Jeśli tak to namów go na Przyborówko,obrobi całe w godzinę :D
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pon kwi 20, 2009 22:09

Małgorzata Pękała pisze:A ty zabers niby taka niepozorna :wink: a przebijasz Pudziana z tego co tu czytam,czyżbys była z nim spokrewniona :?: :lol:
Jeśli tak to namów go na Przyborówko,obrobi całe w godzinę :D

Gosia! Bój się Boga! Pudzian w rodzinie? Gdyby mnie zobaczył, uznałby, że trafił mu się bubel genetyczny wśród krewnych. :ryk:

Ważne!
Kto brał posłanka do prania? Tak piszę, bo w Przyborówku wór już świeci pustkami. Pamiętajcie, że teraz w tygodniu musimy KONIECZNIE coś zabrać, bo nie będzie co wymieniać.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pon kwi 20, 2009 22:11

zabers pisze:
Ważne!
Kto brał posłanka do prania? Tak piszę, bo w Przyborówku wór już świeci pustkami. Pamiętajcie, że teraz w tygodniu musimy KONIECZNIE coś zabrać, bo nie będzie co wymieniać.

Posłanka wyprałam i są u Asi
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon kwi 20, 2009 22:19

O raju, jak dobrze. Z tego wszystkiego już mi się w głowie kołomyci. Petka - dzięki stokrotne! (już nurkowałam do łożka i wtedy mi się przypomniało o tych posłankach).
To super.
Aga 9955 - zabierz je, pliiiiz, jak pojedziemy w tygodniu.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pon kwi 20, 2009 22:30

zabers pisze:O raju, jak dobrze. Z tego wszystkiego już mi się w głowie kołomyci. Petka - dzięki stokrotne! (już nurkowałam do łożka i wtedy mi się przypomniało o tych posłankach).
To super.
Aga 9955 - zabierz je, pliiiiz, jak pojedziemy w tygodniu.

zabiore spoko
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Wto kwi 21, 2009 6:32

Witamy! Ponieważ Gaspar (Gaspuś), nasz pingwinek, narazie nie ma swojego wątku, przekazujemy info: byliśmy z nim wczoraj u weta. Gaspar dostał krople na uszy, krople do oczu, scanomune i advocate. Waży 3,5 kg. Najgorzej jest z jama ustną - dziąsła sa w złym stanie. Jak Gaspar podkuruje sie tak ogólnie, będzie miał leczenie pod narkozą (ściaganie kamienia). Zrobimy na niego bazarek. Poza tym ogólnie jets bardzo grzeczny, zjadł dzisiaj mokrą bozitę, apetyt ma dobry. Noc spędził pod łóżkiem. Pozdrawiamy serdecznie Poznań.
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Wto kwi 21, 2009 6:40

raport z życia Kropka - Misia.

Obrazek

Przestawiłam kuwete i nalalam wody do wanny, to sprawilo ze wszystkie kupki w illosci dwoch trafily do kuwety. Siku standardowo takze.
Misia sie mizia, mruczy jest kochany i cudny.
Ma zaklepany domek, ale niewiadomo kiedy do niego pojdzie.
Domek wczoraj Misia widzial, Mis im sie podoba ze taki lagodny i grzeczny, zreszta komu by sie taki przytulak nie podobal. Kluczowe byly te kupy ale na szczescie sa juz gdzie trzeba.
Niestety ta druga byla bardzo nieladna, mam nadzieje ze sie biegunka nie zacznie, a moze to chwilowe z przejedzenia bo Misio kocha jesc bardzo.
Wypuscilam go na salony ale niestety bida znow zostala zamknieta, tak sie boi Majki mojej ze siedzial pod lodowka :(

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Wto kwi 21, 2009 6:43

Korciaczki pisze:Witamy! Ponieważ Gaspar (Gaspuś), nasz pingwinek, narazie nie ma swojego wątku, przekazujemy info: byliśmy z nim wczoraj u weta. Gaspar dostał krople na uszy, krople do oczu, scanomune i advocate. Waży 3,5 kg. Najgorzej jest z jama ustną - dziąsła sa w złym stanie. Jak Gaspar podkuruje sie tak ogólnie, będzie miał leczenie pod narkozą (ściaganie kamienia). Zrobimy na niego bazarek. Poza tym ogólnie jets bardzo grzeczny, zjadł dzisiaj mokrą bozitę, apetyt ma dobry. Noc spędził pod łóżkiem. Pozdrawiamy serdecznie Poznań.

Korciaczki - on w niedziele mial podany advocat, jest wpisany w ksiazeczce, nie mozna kotu tak szybko go podac znow bo mozna go otruc.

Etka

Post » Wto kwi 21, 2009 6:59

Wetka przeglądała książeczkę :roll: To jest dobry weterynarz, na koncu miasta, a zjeżdżaja się tam ludzie z całych Tychów. Mamy nadzieję, że nie otrujemy Gaspara :roll: Mozę jednak nie miał podawane. U nas się wkleja taką pomaranczową wklejkę z napisem advocate, a wcześniej tej wklejiki nie ma. Zadzwonimy dzisiaj do wetki, co robić :roll:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Wto kwi 21, 2009 7:03

naklejka jest wklejona w dziale odrobaczanie, jest takie cos w ksiazecze, osobiscie ja wklejalam w sobote i srodek przekazalam AniZ i ta chyba go podala bo pisala o tym w watku.

Kurcze, mam nadzieje ze bedzie ok.

Etka

Post » Wto kwi 21, 2009 7:18

Etka pisze:naklejka jest wklejona w dziale odrobaczanie, jest takie cos w ksiazecze, osobiscie ja wklejalam w sobote i srodek przekazalam AniZ i ta chyba go podala bo pisala o tym w watku.

Puste opakowanie po advocacie było w kopercie razem z tabletkami i książeczką. Wetka widocznie nie przejrzała dokładnie książeczki. Mam nadzieję, że nic Gaspakowi nie będzie. Zadzwonię za godzine do swojej wetki i zapytam jakie jest prawdopodobieństwo silnego zatrucia?

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Wto kwi 21, 2009 7:47

honda11 pisze:
Etka pisze:naklejka jest wklejona w dziale odrobaczanie, jest takie cos w ksiazecze, osobiscie ja wklejalam w sobote i srodek przekazalam AniZ i ta chyba go podala bo pisala o tym w watku.

Puste opakowanie po advocacie było w kopercie razem z tabletkami i książeczką. Wetka widocznie nie przejrzała dokładnie książeczki. Mam nadzieję, że nic Gaspakowi nie będzie. Zadzwonię za godzine do swojej wetki i zapytam jakie jest prawdopodobieństwo silnego zatrucia?

advocat podałam, puste opakowanie dołączyłam na wszelki wypadek, bo tam i nr i seria !, a jechał dalej
w książeczce ma naklejkę i datę 18.04.2009 r (sama datę wpisywałam!)
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Wto kwi 21, 2009 7:51

Ania Z pisze:
honda11 pisze:

advocat podałam, puste opakowanie dołączyłam na wszelki wypadek, bo tam i nr i seria !, a jechał dalej
w książeczce ma naklejkę i datę 18.04.2009 r (sama datę wpisywałam!)

kotek jak do tej pory czuje się dobrze, zjadł i nic sie nie dzieje, miejmy nadzieję, że tak bedzie dalej :ok:

honda11

Post » Wto kwi 21, 2009 7:57

i za to kciuki!
a ja czekam na przepiekne zdjatka Korciaczek i na tekst do ogloszen od razu machne allegro :)

Etka

Post » Wto kwi 21, 2009 8:11

Etko cieszę się, że Miś zakuwetkował i jest realna szansa na domek :dance2:

honda11

[poprzednia][następna]