A moZe Ty wpadniesz do nas z tymi seteczkami ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kropeczka13 pisze:To ewentualnie kiedy my sie mamy "zwalic" do Ciebie na te seteczki ?
A moZe Ty wpadniesz do nas z tymi seteczkami ?
bubor pisze:Toć minęła już dziesiąta - czas zakładać nówkę wąta .............![]()
majencja pisze:Może nie będzie tak źleW końcu mam trzy etaty - większego pasożyta i krwiopijcy finansowego jakim jest mój Junior to nie ma, tak że te koty czy te seteczki to nic w porównaniu z jego potrzebami. Matka do roboty a dziecko na obóz narciarski a przed wyjazdem mi mówi- wiesz mamucha ja chyba jednak wakacje to spędzę na żaglach bo to takie przyjemne i rozwijające
![]()
no i może jeszcze jakiś obozik do tego....
A że pod nieobecność jego kończę 17 lat to dziecko w prezencie zrobiło matce .... album z kotinkami , narobił zdjęć , powklejał z odpowiednimi komentarzami
MIKUŚ pisze:![]()
REWELKA - BOMBASTYCZNE ............![]()
![]()
MIKUŚ pisze:aaaa............i do przedszkola dołączył dziś nowy PRZEDSZKOLAK.
3 miesięczny, czarno - biały kocurek FUKS. Bo miał fuksa i mu się fuksnęło, że akurat darł japę jak szłam do pracy i go usłyszałam w piwnicy. No i kociambra zgarnęłam z ulicy i ponieważ przedszkolak to trafił do przedszkola![]()
I ZGADNIJCIE CO NA TO MAMA...........- cholernie się "ucieszyła". Nie chodziło o kotka, TU CHODZIŁO O MNIE. Bo jak tak dalej pójdzie to i mnie się FUKŚNIE i trafię na DT w kociarni i KTO MNIE ADOPTUJE![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 85 gości