Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:sprawa zupełnie przyziemna, czy jak jest 100 strona to nie trzeba zamknąć wątku?
catalina pisze:Tweety pisze:ogocha pisze:Kosma, na razie nie dam rady nic wziąć bo jestem jeszcze przed przeprowadzką a potem - kto wie![]()
Biedna NoraMam nadzieję, że sie jednak pozbiera i bedzie z nia ok. Ten ogonek jest złamany czy jakos bardzo uszkodzony, ze amputacja jest potrzebna? Może to było w wątku ale mi umknęło...
Cudny Filuś [']
Tak nieśmiało zapytam - czy zastanawiacie się nad sekcją żeby potwierdzić lub wykluczyć pp (jeśli rzecz jasna w takich przypadkach sekcja mogłaby udzielić odpowiedzi na pytanie co było przyczyną, że maluszek odszedł)?
ogonek jest martwy na całej długości, on po prostu usechł, zwija się w każdą stronę jak sznurek. W tym momencie bardziej jej przeszkadza gdyż jak gdzieś nim zahaczy albo przydepnie to robi sobie krzywdę.
A Filuś nie był wzięty z kwarantanny?a może ja mylę z innym ogonkiem
Nie, Filus byl z magazynu , gdzie sa kocieta chore na KK. Tam ciagle nowe dokladaja, jesli to pp, to one wszystkie poumieraja
Miuti pisze:Trzymam palce za kotunię!
sanna-ho pisze:Kosma_shiva, sucha karma NIE jest dobra dla kotów, zwłaszcza kotów w takim stanie, jak Nora.
Może daj jej conva rozrobionego na gęsto, albo gotowanego kurczaka z marchewką (łagodzi biegunkę)?
A najlepiej gerberka albo RC Recovery, o którym Ci pisałam, ale pewnie nie masz pod ręką.
sanna-ho pisze:aha, conva możne jeszcze rozrobić z siemieniem lnianym, bardzo dobrze reguluje pracę jelit i kupki.
Ale to raczej przez strzykawkę trzeba będzie podać.
kosma_shiva pisze:sanna-ho pisze:Kosma_shiva, sucha karma NIE jest dobra dla kotów, zwłaszcza kotów w takim stanie, jak Nora.
Może daj jej conva rozrobionego na gęsto, albo gotowanego kurczaka z marchewką (łagodzi biegunkę)?
A najlepiej gerberka albo RC Recovery, o którym Ci pisałam, ale pewnie nie masz pod ręką.
nie nie mam pod ręką, a w sumie to nam chodzi teraz o to, by ona miała biegunkę![]()
A dlaczego sucha nie jest dobra![]()
Postawiłam i suchą i mokrą. Wybiera raczej suchą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 578 gości