Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:Oj bo trzeba będzie odwyk załatwiać
alab108 pisze:Pusiu, Ty tylko o jednym
alab108 pisze:To na kiedy brać urlop?
lidka02 pisze:Nie byłam na mieście u kotów a wcześniej oko mi się zamkło bo całą noc nie spałam myślałam że go już nie przywiozę .Dzwoniłam ale będe wiedziała coś jutro nie jest dobrzewet powiedział coś , że nie będzie mówił wielkimi słowami wysłał wszystko na konsultacje do Wrocławia mam zadzwonić jutro po południu to już będzie wiedział czy jego diagnoza się potwierdzi , nic więcej mi nie powiedział .Wacuś tak się wylizał jak mnie nie było że po jednej stronie boku nie ma połowe sierści , gubi sierść garściami robią mu się straszne wyłysienia coś jest nie tak ,,,,Dziś go nie zabierałam do weta bo na działke po Lordzika a Wacuś się bardzo stresuje jak go zabieram z domu , jak dam radę jutro będe chciała z nim jechać musze z nim jechać bo będe miała inaczej w domu sfinksa
, żartuje .Wiem to nie śmieszne sory , ale nie wiem co jest grane miał rany i nie lizał się nic nie zwracał na to uwagi a teraz jak się to pogoiło to wszystko mu tak wyłazi kurcze
iwoo1 pisze:lidka02 pisze:Nie byłam na mieście u kotów a wcześniej oko mi się zamkło bo całą noc nie spałam myślałam że go już nie przywiozę .Dzwoniłam ale będe wiedziała coś jutro nie jest dobrzewet powiedział coś , że nie będzie mówił wielkimi słowami wysłał wszystko na konsultacje do Wrocławia mam zadzwonić jutro po południu to już będzie wiedział czy jego diagnoza się potwierdzi , nic więcej mi nie powiedział .Wacuś tak się wylizał jak mnie nie było że po jednej stronie boku nie ma połowe sierści , gubi sierść garściami robią mu się straszne wyłysienia coś jest nie tak ,,,,Dziś go nie zabierałam do weta bo na działke po Lordzika a Wacuś się bardzo stresuje jak go zabieram z domu , jak dam radę jutro będe chciała z nim jechać musze z nim jechać bo będe miała inaczej w domu sfinksa
, żartuje .Wiem to nie śmieszne sory , ale nie wiem co jest grane miał rany i nie lizał się nic nie zwracał na to uwagi a teraz jak się to pogoiło to wszystko mu tak wyłazi kurcze
A może to grzybica?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości