Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iweta pisze:Jutro będę w schronisku i w Kociej Chatce, czy mam przywieźć pudło styropianowe na budkę ? Mara nie wie czy jest jeszcze potrzebne więc prosze mi napisać.
Pudło jest wielkie i nie koniecznie musze go wozic ze sobą jesli nie bedzie potrzebne, tym bardziej, ze samochód mam napakowany słomą i miejsca jest dość mało.
Do pudła dołożę folie i ścinki polarowe.
wolontariusz pisze:Iweta pisze:Jutro będę w schronisku i w Kociej Chatce, czy mam przywieźć pudło styropianowe na budkę ? Mara nie wie czy jest jeszcze potrzebne więc prosze mi napisać.
Pudło jest wielkie i nie koniecznie musze go wozic ze sobą jesli nie bedzie potrzebne, tym bardziej, ze samochód mam napakowany słomą i miejsca jest dość mało.
Do pudła dołożę folie i ścinki polarowe.
Jeśli nikt z KCh nie zgłosi się po pudlo to ja bardzo chętnie je przyjmę na schroniskową kociarnię - mamy w schronie kilka dzikusów i jak ktokolwiek wchodzi to one od razu są na zewnątrz - przy większych mrozach zawsze się tam będą mogły schować...
Filomen pisze:Moze się rozkręcimy i zrobimy w Plejadzie następną - wtedy zapraszam z puszkami Kociochatkowymi, moze przed swietami sie uzbiera troszke kasy. Czy ktoś chętny na kwestę Kociochatkową ?
Alienor pisze:Dajcie znać kiedy to się dołączę
Alienor pisze:Może nie wiesz, ale w poczekalni wszyscy (ludzie i zwierzęta) zrobili się baaardzo nerwowi słysząc te dzikie wrzaski z gabinetuPani od dużej psicy miała oczy jak 5złotówki i widać było, że się zastanawia co się tam dzieje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości