K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 17, 2010 21:52 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Etiopia pisze:Spóźniłam się - u mnie Mamba Nala jeszcze kociak. Trudno ... :cry:

Ja się z Tobą podzielę!
I royala dodam!
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pon maja 17, 2010 21:52 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

kosma_shiva pisze:Cincian prosil by kazdy ogladajacy wytypowal szesc zdjec, (koty nie moga sie powtarzac) i wyslal mu na priw linki do tych zdjec.
Pomysl jest o tyle dobry, ze z 100 zdjec moze zrobic sie np. 25. z czego jest juz latwiej wybrac, czy to Tweety czy Marcinowi.

Czy ktos juz wylal swoje typy?

Ja wysłałam + oceniłam na stronie, więc wykonałam podwójną robotę 8)
Co do hasła, podoba mi się "czy wiesz że możesz nam pomóc na wiele sposobów?? zapytaj jak"

Dziękuję za rady pre-adopcyjne. Marina daje się głaskać, tylko pod szafą lub w jej najbliższym otoczeniu
i jak mój TŻ siedzi bez ruchu. Będą z niej ludzie, tylko trzeba mieć dla niej czas.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pon maja 17, 2010 21:57 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

queen_ink pisze:
kastapra pisze:Marek ty masz kocięta, do kiedy matka je kupy. Nie widze kup, a maluchy juz na pewno maja kolo 3,4 tygodni. Brzuchy spore. Help!!!

Może spytaj na podforum hodowców?

Masz może linka? nie wchodziłam tam, nie mogę znaleźć

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Pon maja 17, 2010 22:00 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Miuti pisze:
Etiopia pisze:Spóźniłam się - u mnie Mamba Nala jeszcze kociak. Trudno ... :cry:

Ja się z Tobą podzielę!
I royala dodam!

Dziękuję ale ....
Miuti masz większa ilość kocich mordeczek do wykarmienia. No i czym sobie posmarujesz bułeczkę....
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon maja 17, 2010 22:03 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Miuti pisze:

Ja się z Tobą podzielę!
I royala dodam!

Miuti, dziękuję, że chcesz się podzielić. Może Akima też się zgodzi. Dostałybyście po 10 puszeczek. Może być? A Etiopii dla Nalusi dołożę jeszcze kilka, które mam luzem i będzie sprawiedliwie :)
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon maja 17, 2010 22:11 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Ja chcę 7 puszeczek.
I dodaję royalka.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pon maja 17, 2010 22:17 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Miuti pisze:Ja chcę 7 puszeczek.
I dodaję royalka.

Dostaniesz 10 :P
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon maja 17, 2010 22:18 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Akima pisze:
Miuti pisze:Znakomicie.
Załatwione.
A ja dam Akimie trochę suchego Royala dla maluszków - bo dostałam dużo!

Miuti, dziękuję ci Słońce ale moje nie chwytają się suchego. Dostały weening i baby cat od Gosi i jedzą rzekłabym okazjonalnie jak już naprawde się wścieknę i nie zapodam 8 saszetki w ciągu dnia. :twisted: :twisted: :twisted:

Zosia zwana Kredką bardzo ładnie się aklimatyzuje. Właściwie co tu duzo mówić, już o nas zapomniała. Bawi się raczej sama bo Cezary wciąż nie moze zrozumieć co to za kosmita w domu. Państwo Emilia i Grzegorz bardzo koty kochają i dzielą miłość po równo. Ale kota trafiła.....

Jolanta za chwilę spakuje plecaczek. Ide ją wyprawiać.

Dziekuję anno09, czekam na wmianę fantów

Gracja, nie bądź głupia, nie dawaj się srajdom. Suche mają jeść przede wszystkim a mokre jhako dodatek, bo Ty przyzwyczaisz do mięska i potem kot w nowym domu będzie biedny jak nie będzie przyzwyczajony do suchego.
Ostatnio edytowano Pon maja 17, 2010 22:22 przez kosma_shiva, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon maja 17, 2010 22:19 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

kto będzie jutro w kociarni?rano i popołudniu i mniej więcej w jakich godzinach?

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Pon maja 17, 2010 22:27 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Tunisia pisze:kto będzie jutro w kociarni?rano i popołudniu i mniej więcej w jakich godzinach?

ja bede jutro tylko nie jestem pewna o ktorej. jakoś ok 18.30
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon maja 17, 2010 22:31 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Tunisia pisze:kto będzie jutro w kociarni?rano i popołudniu i mniej więcej w jakich godzinach?

Ja będę rano o nieludzkiej porze, gdzieś przed 6 i przed 7 muszę wyjść.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pon maja 17, 2010 22:46 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

kastapra pisze:
queen_ink pisze:
kastapra pisze:Marek ty masz kocięta, do kiedy matka je kupy. Nie widze kup, a maluchy juz na pewno maja kolo 3,4 tygodni. Brzuchy spore. Help!!!

Może spytaj na podforum hodowców?

Masz może linka? nie wchodziłam tam, nie mogę znaleźć

Tu: viewforum.php?f=10

Tylko dodaj jedno zdanie, że nie jesteś pseuduchem, tylko wolontariuszem, bo się atmosfera zagęści ;).

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon maja 17, 2010 23:24 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Może spytaj na podforum hodowców?[/quote]

Masz może linka? nie wchodziłam tam, nie mogę znaleźć[/quote]

Tu: viewforum.php?f=10

Tylko dodaj jedno zdanie, że nie jesteś pseuduchem, tylko wolontariuszem, bo się atmosfera zagęści ;).[/quote]

dzięki 8O

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Wto maja 18, 2010 4:57 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

lutra pisze:Słuchajcie, kto może, kto pomoże. Trzeba dwójeczkę hetmańską odstawić na zabieg na Ruczaj, dr Komenda jest popołudniami, a tam mamy najlepsze ceny.
Wiślacki zabiegany, a ja skażona nie wiem czym, więc wolę chwilę postać z boku.
One odczekały już dwa tygodnie, więc aż się prosi już, już, bo jeszcze chwila i kocurek się oswoi.
Obiecuję potem odpracować swoje.

Lutra, kocurek to już jest oswojony. Prawie się mizia.
Ja w tym tygodniu mam dyżur pracowy do 22.00, nie pomogę niestety.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto maja 18, 2010 5:17 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

anna09 pisze:
Miuti pisze:

Ja się z Tobą podzielę!
I royala dodam!

Miuti, dziękuję, że chcesz się podzielić. Może Akima też się zgodzi. Dostałybyście po 10 puszeczek. Może być? A Etiopii dla Nalusi dołożę jeszcze kilka, które mam luzem i będzie sprawiedliwie :)

Akima się na wszystko zgadza. :ok:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

[poprzednia][następna]