Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 30, 2009 22:37 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

To drań. Tylko właściwie co mu można zrobić a przede wszystkim jak udowodnić złą wolę? Będzie się upierał, że po prostu chodzi psy wybiegać... :?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw gru 31, 2009 0:14 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Tego się właśnie obawiałam,że mamy doczynienia z tym samym przypadkiem jak swego czasu w Tczewie. :evil:
Pies jest niewinny-nauczyli go dranie :twisted:
Elżbieta
Elżbieta

Post » Czw gru 31, 2009 0:31 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Megana pisze:To drań. Tylko właściwie co mu można zrobić a przede wszystkim jak udowodnić złą wolę? Będzie się upierał, że po prostu chodzi psy wybiegać... :?

Wiecie co? Kiedy czytam o takim zwyrodnialcu, odzywa się we mnie jakiś atawistyczny prymitywizm i okrucieństwo. Nie potrafiłabym skrzywdzić zwierzaka, ale takiego drania zastrzeliłabym osobiście i nawet powieka by mi nie drgnęła. Mało tego - byłabym zadowolona, że uwolniłam świat od kanalii. Wtedy zajęłabym się psami i poddała je resocjalizacji pod okiem dobrego tresera. Bo one nie są niczemu winne.

W domu mamy wiatrówkę i często trenujemy strzelanie. Umiem więc celnie strzelać.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw gru 31, 2009 7:40 Re: Widzę, czuję. Mam duszę i serce. Nas kotów jest wiele. POMÓŻ

Zapraszam do nowej części wątku, tu stuknęła seteczka :)
viewtopic.php?f=1&t=105532
Iza jeszcze nie wraca. Jako autorka wątku założyła nową jego część. I przywitała się na niej z nami. Dalej czekamy aż będzie gotowa sama go prowadzić.

Prosimy też o zamknięcie tego wątku.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

[poprzednia]