BOŻENA WAHL ZNÓW ZBIERA KOTY!!! Uwaga W-wa!!! s.37

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 10, 2009 14:57

Szukamy kogos zmotoryzowanego na jutrzejszy wypad do Boguszyc... 8O
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Śro cze 10, 2009 15:09

Kaprys2004 pisze:
Beata pisze:BTW czy zostala wyjasniona kwesta "darow" czyli wlasnie workow z sucha karma???

Anna_33 pisze:Jaka kwestia Beato?

No właśnie - jaka kwestia?
Czy chodzi Ci o te worki z Animalii, które przyjechały z powrotem z Boguszyc i stoją u mnie w garażu? Będą przewiezione w najbliższym czasie, tj. przy najbliższej okazji.

o przepraszam, dopiero doczytuje :oops:
chodzilo mi o to, ze podczas poprzedniej bodajze wizyty w miskach psy nadal mialy kurze nozki, a worki karmy "z darow" w ktoryms pomieszczeniu staly nieruszone... czy psy sa juz karmione karma?

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Śro cze 10, 2009 15:17

Anna_33 pisze:Szukamy kogos zmotoryzowanego na jutrzejszy wypad do Boguszyc... 8O

Niestety, mój samochód niby jeździ po mieście, ale ze względu na uszkodzenie po stłuczce nie nadaje się do wyjazdu w trasę. :? A warsztat mnie zapisal dopiero na 29 czerwca. :twisted:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro cze 10, 2009 15:20

Beata pisze:
Kaprys2004 pisze:
Beata pisze:BTW czy zostala wyjasniona kwesta "darow" czyli wlasnie workow z sucha karma???

Czy chodzi Ci o te worki z Animalii, które przyjechały z powrotem z Boguszyc i stoją u mnie w garażu? Będą przewiezione w najbliższym czasie, tj. przy najbliższej okazji.

chodzilo mi o to, ze podczas poprzedniej bodajze wizyty w miskach psy nadal mialy kurze nozki, a worki karmy "z darow" w ktoryms pomieszczeniu staly nieruszone... czy psy sa juz karmione karma?

Nie ma sprawy, mnie też wątek ucieka..

Nie byłam tam ostatnio, więc nie wiem czy coś się zmieniło, ale wtedy, kiedy byłam, chyba miesiąc temu (może 3 tyg. temu) worki istotnie stały sobie spokojnie, a łapki leżały spokojnie.. Nieustająco i niezmiennie.

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro cze 10, 2009 15:22

Anna_33 pisze:Szukamy kogos zmotoryzowanego na jutrzejszy wypad do Boguszyc... 8O

O matko i córko.. Co to za nagły wyjazd? 8O
Jutro nie jest chyba najszczęśliwszy dzień, ale może jest taka potrzeba, to się już nie czepiam :oops:

Czy mam niniejszym komuś/dokądś dostarczyć karmę niepozostawioną poprzednio, a stojącą u mnie w garażu?

Kaprys2004

Post » Śro cze 10, 2009 16:20

Jutro zadnych prac nie bedziemy wykonywac Kaprysku))
Odbedzie sie chipowanie i zdjecia, zdjecia, zdjecia.
Musimy sie dostosowac do ekipy chipujacej.
A brakuje miejsca dla jednej osoby, stad pytanie o transport.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Śro cze 10, 2009 16:28

Anna_33 pisze:Jutro zadnych prac nie bedziemy wykonywac Kaprysku))

Ja (niestety już) nie taka bogobojna, więc i nie krytykuję.. :wink: :lol: Zresztą, kto wie czy Panu Bogu takie działanie nie będzie milsze niż sam udział w procesji..?

Chodziło mi o to, że wyjazdy/spotkania rozliczne poplanowane i trudno będzie coś zorganizować.. :cry:

Na jakiś następny wyjazd być może trzy osoby nowe dołączą :D

Kaprys2004

Post » Czw cze 11, 2009 10:59

:) Żabka nareszcie zrobiła dziś rano pierwszego qpalka od wyjazdu z Boguszyc. Ucieszyłam się jakbym dostała prezent :wink: chociaż nie był specjalnie zachwycający. mam nadzieję, że sunia zacznie wreszcie jeść skoro pozbyła się takiego ogromnego balastu.
:D Wczoraj "podzieliła się ze mną" moją kanapką ze smalcem. Bardzo jej smakował i zastanawiam czy dziś jej też nie dać, już jej własnej kanapki skoro chleb to jest to co Żabka zna i lubi. Psia zupka z mięskiem i jarzynkami jest w dalszym ciągu be.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Pt cze 12, 2009 11:30

Beata pisze:
Kaprys2004 pisze:

Beata, ale te kurze łapki wprawdzie wyglądają okropnie, ale dla psów są lepsze niż karma typu market (a taka tam leży). Wbrew pozorom to całkiem wartościowe pożywienie. W końcu BARF to też kości.
Nie pisze tego ot tak, z głowy - to także zdanie ludzi bardziej ode mnie doświadczonych...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt cze 12, 2009 18:08

Popieram, sama wolę dać psom kurze łapki niż karmę 8)

Powtórzę moje pytanie z innego wątku:

Czy dwaj bracia w typie RR są jeszcze w tym schronisku? Kiedyś próbowaliśmy im znaleźć dom, była nawet pani która chciała je adoptować razem, miała super warunki, ale nie wyszło Rolling Eyes
Stanęło na tym, że psy są "nieadoptowalne".
Chciałabym wiedzieć, co u nich słychać, jak się czują... wołają na nie zbiorczo "Żwirki".
Jeśli nie na forum, to proszę o info na PW. Zajmuję się adopcjami tej rasy przy Klubie.

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Pt cze 12, 2009 18:49

Żwirki oczywiscie są w schronisku. Mieszkają u pani Agaty. Jeden z nich jest miły i sympatyczny - taki gigantyczny misiek. Drugi z braci jest bardzo charakterny. Potrafi szczerzyć zęby na opiekunkę. Chłopaki są jak najbardziej do wydania.
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pt cze 12, 2009 18:51

Ja ich nie widziałam, ale dziewczyny na pewno coś wiedzą.
Jeżeli to byli podopieczni pani M. to według niej wszystkie są "nieadoptowalne" :?
ObrazekObrazek
Teraz już tylko 6 kotów
Obrazek

Ewa Świecicka

Od: Pon lip 12, 2004 7:32

Post » Pt cze 12, 2009 18:53

Ooo - witaj Cool Caty :lol:
To brać psiaki, jak najszybciej :!:
ObrazekObrazek
Teraz już tylko 6 kotów
Obrazek

Ewa Świecicka

Od: Pon lip 12, 2004 7:32

Post » Pt cze 12, 2009 20:37

Dzięki!

Ale grubas :oops: To ten sam Żwirek, czy oba są na zdjęciach?
Mogę skopiować te fotki na nasze forum?

Gdyby była szansa na ich adopcję, z kim się kontaktować?

Czy mogę prosić o więcej zdjęć przy okazji, jak najwięcej? :)

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Pt cze 12, 2009 21:15

Na fotkach jest ten sam Żwirek - ten grzeczniejszy. Możesz kopiowac do woli. W sprawie ich adopcji kontakt ze mną na PW, mail: amrozek1@interia.pl lub tel: 692-564-537.
Jak tyko będzie okazja, to postaram(y) się o więcej fotek.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

[poprzednia][następna]