Kawa i Bella - ... TŻ sam na włościach...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 20, 2009 13:51

Naprawde kochanym footerkom podarowalas domek :D :D :D
Ale zeby tak nawet nie drgnac przy zastrzyku 8O 8O 8O
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt mar 20, 2009 13:53

jerzykowka sama jestem w szoku, jedna reką przytrzymałam skórkę na barku, w drugiej miałam strzykawkę a ona stała na oparciu kanapy i nic nawet nie wzdrygnęła się 8O to miała byc tylko próba... w mysli miałam albo poczekanie na ukochanego albo zawiniecie ja w kocyk...
ObrazekObrazek

batumi

Od: Śro lut 04, 2009 11:31

Post » Pt mar 20, 2009 14:25

wiecie... kiedys pewnie bedzie 3 kot... i juz dzisiaj wiem jaki to bedzie... To bedzie kot z ADHD :D ... bo co popatrzę na te leniwie rozwalone futrzaki to mi sie cokolwiek robić odechciewa... bym sie walnęła obok nich i spała 23h na dobę.
ObrazekObrazek

batumi

Post » Pt mar 20, 2009 15:54

moja Lunka gdyby mogła to spałaby 24 godziny na dobę, ale jak jej coś wpadnie do łepetyny to ratuj się kto może... :lol:

kyziczek

Od: Sob lut 14, 2009 0:12

Post » Pt mar 20, 2009 23:38

Dzisiaj Ukochany skapitulował :D
Patrzył jak czesze Belle, jak ona sie podstawia, mizia itd
- Lubisz Ją?
- Kocham, tak jak Kawcia to twoja kota tak Ona jest moja :oops: i nie ważne, ze jest goopolkiem, dziecko specjalnej troski...
- Myślisz, ze się kiedys nauczy wchodzić przez włazik?
- nie wiem... moze kiedyś...
- Ale i tak bys ja chciała?
- Bardzo...
- No ok. niech zostanie...
Mój rzut na szyję, stado buziaczków...
- Ale nie przestaniesz ja uczyc korzystac z właziku???
:lol: :lol: :lol:
Nie przestanę, tylko czarno to widzę :wink:
chyba sobie pokrzyczę!!!!!
BELLA MA DS :dance: A JA MAM KOTĘ :dance2:
Bo ona jednak woli mnie, niż Ukochanego :wink:
ObrazekObrazek

batumi

Post » Sob mar 21, 2009 8:00

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :balony: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob mar 21, 2009 8:33

Batumi a Bella tylko sie z nosa leje czy dodatkowo ma objawy jakiegos paskudnego chorobska?
pytam dlatego ze moja Niuska ma problem z glutami - co ja sie nie na cudowalam przez ostatnie lata - antybiotyki brala po 40 dni (kierunkowe po wymazach i autobiogramie) z chwila przerwy - nic nie pomagalo
do sierpnia trzymam ja na kroplach do nosa dla niemowlat, wodzie morskiej dla dzieci i euphorbinum - po konsultacjach z wetem oczywiscie - i problemu nie mam. okresowo zdarza się że smarka, ale po zakropieniu nosa - szczególnie euphorbinum wszystko znika
przypuszczam że u Niuski to problem z zatokami choc trzykrotny rtg zatok nic nie wykazal
moze Belli by pomoglo - pogadaj z wetem nt kropelek do noska chocby wspomagająco
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Sob mar 21, 2009 8:55

:dance: :dance2: :dance:
Jakie dobre wieści :D

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Sob mar 21, 2009 10:31

No to teraz ma dobrych kilka lat na naukę wchodzenia przez włazik :dance:

ewela75

Od: Pon lip 21, 2008 18:14

Post » Sob mar 21, 2009 11:03

Zajerzyście, Batumi, zajerzyście!! :lol:
Trzeba było widzieć mojego TŻ jak ćwiczyłam z nim decyzje przyjęcia panienek których w życiu nie widzieliśmy na oczy...
Jego mina gdy się już poddał - bezcenne.
No, coż... my słabe kobiety. :twisted:
Ale Bella jest... uch, paskuda! :lol:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Sob mar 21, 2009 14:23

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
No ciesze sie ooooogromnie :spin2: Wspaniala wiadomosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wspaniala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Sob mar 21, 2009 16:35

super.....Belluśka szczęściara....Facet-Prawdziwy Mężczyzna....teraz zobaczysz jak będzie podkopywał Twój autorytet i przekonywał kota do siebie w sposób zaborczy.Az kiedys stwierdzisz,ze wprawdzie Bella Cie kocha...ale musisz spróbować się znów dokocic.....moze tym razem sie uda miec kota dla siebie.ale to musi byc kocurek.Wtedy bedziesz miała w domu "walke kogutów" ale kot bedzie zdecydowanie i na zawsze Twój.
Serniczek

Post » Pon mar 23, 2009 21:09

dziekuje wszystkim za odwiedziny u nas i dobre słowo :D .
dalia, dzisiaj byłam u weta zasugerowałam mu kropelki do noska dla dzieci, stwierdził, że nie zaszkodzą na 100% a pannie bedzie łatwiej oddychać. Ona cały czas i tak ma podawany Ceruvit i Echineaceę. Na razie kontynuujemy kłucie panienki.
Kawusia została zaszczepiona ale ponieważ nie mamy zadnej pewnosci, ze poprzednia właścicielka szczepiła ją, zrobilismy dzis bazę a za 2 tygodnie powtórkę i wtedy bedzie badanie krwi i moczu przed sterylką. Przesunie sie to troche w czasie ale zdrówko zwierzaka przede wszystkim. Kupiliśmy dzisiaj Gammolen dla zwierzaczków (łupiez u Kawy i nadnierne gubienie sierści, a Belli przy odrastaniu włosa też się przyda)... Człowiek naczyta sie forum i wie o czym gadać z doktoresem :wink: MarioD, to Twoje rady apropos Gammolenu :wink:
Nowe zdjecia wrzuce pojutrze... dzisiaj przesiedziałam dzień w bankowości puchatkowej :twisted: i sprzatając mieszkanko z nadmiernie gubionej sierści :wink:
ObrazekObrazek

batumi

Post » Pon mar 23, 2009 21:15

batumi pisze: Człowiek naczyta sie forum i wie o czym gadać z doktoresem :wink:

:lol: i jaki madry jest - doktores od razu szacunku nabiera :lol:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pon mar 23, 2009 21:50

Mam wielka nadzieje, ze Bellusia juz wreszcie zgubi chorobke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i juz sie ciesze na zdjecia sodkich panienek :D
[size=7]
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]