Albo metoda oko za oko. Pana dio zamknięcia, az mu tylko 5 zebow zostanie, po czym naruszyc jeszcze 3 i bedziemy kwita.
Moderator: Estraven
Satoru pisze:A wiecie co ja bym zrobiła poprzedniemu właścicielowi? Powiesiła go za klejnoty rodowe na żyrandolu i rzucala w niego sygnetem.
Albo metoda oko za oko. Pana dio zamknięcia, az mu tylko 5 zebow zostanie, po czym naruszyc jeszcze 3 i bedziemy kwita.
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów (S. Lem)Satoru pisze:mysle ze myslimy o tej samej:)
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów (S. Lem)anita5 pisze:
Ponieważ forum uzbierało dla niego trochę kasy, on zazyczył sobie złoty sygnet. I przebąkuje coś o kecie na szyja, z dużą, złotą literą R (śląski slang).
Taranis pisze:Satoru pisze:mysle ze myslimy o tej samej:)
Chyba tak.
Ktoś mi powie, skąd ten biedny kot i kiedy mógłby być dowieziony? Nie chcę robić nadziei, bo Jola ma ograniczone możliwości, ale może akurat będzie mogła się nim zająć, to dla niego byłby naprawdę koci raj,
. Może to Twój raj...

Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów (S. Lem)
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów (S. Lem)Taranis pisze:Główna obawa to ta, jak to zniosą rezydenci, czy nie będą go tłukły. Ale mysle, że to się da zaaranżować, on na pewno nikomu w drogę nie będzie wchodził.
Właśnie posyłam najwazniejsze dane i zdjęcia
P.S. ja podobno umiem wtykać koty - Rufusek byłby czwarty

Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Fatka, sebans i 64 gości