DT Matahari- Srajdy podkocykowe- Tiris i banda kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 06, 2008 18:44

to jest normalnie znęcanie się!!!!!!!

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Wto maja 06, 2008 18:58

Tiris pisze:to jest normalnie znęcanie się!!!!!!!

Tiris - a KTO się TERAZ znęca nad Tobą :?:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto maja 06, 2008 19:03

Szszszszoooo???

8O 8O 8O 8O 8O
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto maja 06, 2008 19:13

Aleksandra59 pisze:

znęcałyście sie...o Wy wszystkie...

uderz w stól a nożyce... :twisted: :twisted:

Tiris

Post » Wto maja 06, 2008 19:21

Tiris pisze:
Aleksandra59 pisze:

znęcałyście sie...o Wy wszystkie...

uderz w stól a nożyce... :twisted: :twisted:

JA 8O , ja Ci przez cały czas podpowiadałam. No proszę człek się starał a teraz do nożyc jestem porównywana :twisted:

Aleksandra59

Post » Wto maja 06, 2008 19:40

Czujemy się jak Bazylek? :twisted:
Normalnie się brzydko czepiam,ale on taki słodki!

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Wto maja 06, 2008 20:02

Aleksandra59 pisze:Bardzo liczę na to, że pobyt Klary u Matahari spowoduje, że banerek Klary który mam w podpisie będzie prawdziwy tylko w 50% - że Klara szuka DS, ale DS może być zakocony :wink:

Ja tez na to liczę.. :oops:

iwop

Od: Sob lut 24, 2007 19:47

Post » Wto maja 06, 2008 20:33

iwop pisze:
Aleksandra59 pisze:Bardzo liczę na to, że pobyt Klary u Matahari spowoduje, że banerek Klary który mam w podpisie będzie prawdziwy tylko w 50% - że Klara szuka DS, ale DS może być zakocony :wink:

Ja tez na to liczę.. :oops:

Z tego co wiem - Klara robi postępy :D Może teraz Matahari cosik o Klarze napisze :wink:

Aleksandra59

Post » Śro maja 07, 2008 6:57

nie myślcie, że to tak całkiem sama z siebie Tiris zauważyła zmiany... musiałam podpowiedzieć... :twisted: i dodam jeszcze, ze jak kumplowi powiedziałam, że jadę z Wawy (zadzwonił jak w pociągu byłam), to od razu wiedział po co tam byłam... a to facet i w dodatku policjant :ryk:
Tiris co prawda zestresowana, ale to jej nie tłumaczy... :twisted:

ale wracam do wieści u mnie...
Tekla nareszcie zaszczepiona wczoraj... łapaliśmy ją wczoraj w trójkę przez około pół godziny... torpeda normalna... a u weta grzeczny aniołek... ani pisnęła przy zastrzyku... i pazurokiur zrobiony...
Bazylek już czuje się znacznie lepiej... zaczepia po swojemu Meliskę... nadrabia zaległości w jedzonku... zaczął sypiać ze mną na łóżku...
Filemon wyłysiał okropnie i ciągle śmierdzi z jego kuwety... dostał koszmarnie drogie tablety na grzyba... i zaległo się podejrzenie w wetce, że może to alergia na heparegen - odstawiony...
Krzaki sypiają już poza transporeterkiem - oba... bawią się razem i Ripley gada... będzie trzeba je chyba rozdzielić w celu szybszej socjalizacji, ale na razie brak możliwości...
Bajka smarcze troche mniej - gento do nosa pomaga...
Irenka odmawia współpracy przy tabletach... specjalizuje się teraz w ich wypluwaniu... mizianki są za to cool według panienki...
Szarlocia na karmie leight, bo gdyby nie to ważyłaby pewnie już z 5 kg... apetyt ma niemożliwy...
Bajer specjalizuje się w nadrannym podgryzaniu stóp...
Zmora na chyba wyrzuty sumienia i poczucie winy za pogryzienie mnie...
Spacja kochany kotek ma chwilami gupawkę i bawi się całkiem jak mały kotecek...
Pusia to najweselszy kotek pod slońcem... cieszy ją wszystko i bawi się, bawi się, bawi się... brzuszek ładnie zaokrąglony, futerko odrasta, widać zmiany w jej wyglądzie...
Rata coraz odważniejsza i chętniejsza na glaski... i okropny łakomczuch z niej...
no i Klara... przywieziona w sobotę, została zainstalowa w klatce... na początku z klatki dobiegał głuchy pomruk... a jak jakies footro zbliżyło się do klatki, to panna używała łapek do pomocy warczeniu i syczeniu... wołała mnie do siebie, głaski przyjęła, ale już za chwilkę potraktowała mnie łapką... nie przejęłam się tym... apetyt ma, z kuwetki też bardzo ładnie korzysta... wczoraj podczas sprzątania miziała się bardzo chętnie, ale są rejony gdzie panna nie lubi dotyku - tylna cześć ciałka... przywoływała mnie do porządku łapką bez pazurków i łapała ząbkami, ale było to delikatne... i sama ocierała sie o moją rękę... a jaka była zdziwiona, że nie cofnęłam ręki, gdy waliła mnie i gryzła... coraz więcej czasu spędza poza transporterkiem popatrując na to co dzieje się dookoła i już nie warczy...
Ostatnio edytowano Śro maja 07, 2008 12:17 przez Matahari, łącznie edytowano 1 raz

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Śro maja 07, 2008 12:01

Matahari pisze:

Tara coraz odważniejsza i chętniejsza na glaski... i okropny łakomczuch z niej...

Matahari!! Kto?? 8O Chodziło Ci o Ratę?
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro maja 07, 2008 12:15

ajmk pisze:
Matahari pisze:

Tara coraz odważniejsza i chętniejsza na glaski... i okropny łakomczuch z niej...

Matahari!! Kto?? 8O Chodziło Ci o Ratę?

oczywiście, że o Ratę...
wczoraj porządkując papierki kocie wpadła mi w ręce książeczka Tary... ciągle jeszcze boli jej brak...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Śro maja 07, 2008 12:18

Wiem...
Ciągle je mylisz... :(
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro maja 07, 2008 18:48

byłam w pracy....U M I E R A M Obrazek

Tiris

Post » Śro maja 07, 2008 20:27

Matahari pisze:nie myślcie, że to tak całkiem sama z siebie Tiris zauważyła zmiany... musiałam podpowiedzieć... :twisted: i dodam jeszcze, ze jak kumplowi powiedziałam, że jadę z Wawy (zadzwonił jak w pociągu byłam), to od razu wiedział po co tam byłam... a to facet i w dodatku policjant :ryk:

Się uśmiałam :ryk: :ryk:

Matahari pisze: ale wracam do wieści u mnie...
no i Klara... przywieziona w sobotę, została zainstalowa w klatce... na początku z klatki dobiegał głuchy pomruk... a jak jakies footro zbliżyło się do klatki, to panna używała łapek do pomocy warczeniu i syczeniu... wołała mnie do siebie, głaski przyjęła, ale już za chwilkę potraktowała mnie łapką... nie przejęłam się tym... apetyt ma, z kuwetki też bardzo ładnie korzysta... wczoraj podczas sprzątania miziała się bardzo chętnie, ale są rejony gdzie panna nie lubi dotyku - tylna cześć ciałka... przywoływała mnie do porządku łapką bez pazurków i łapała ząbkami, ale było to delikatne... i sama ocierała sie o moją rękę... a jaka była zdziwiona, że nie cofnęłam ręki, gdy waliła mnie i gryzła... coraz więcej czasu spędza poza transporterkiem popatrując na to co dzieje się dookoła i już nie warczy...

Matahari - sorry, że ja tak egoistycznie i tylko info o Klarze zacytowałam, ale bardzo się cieszę że Klara postępy robi i z niecierpliwością czekam na informację kiedy Klara opuści klatkę :wink:

Aleksandra59

Post » Śro maja 07, 2008 22:14

Klara podobno do mojej Tekli podobna... A to oznacza, że w klateczce posiedzi...
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]