Bielskie B.- 7 tymczasów-kciuki za Sane.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 23, 2007 8:46

Berni, z okazji Świąt wszystkiego naj naj!!

I mniej kocich nieszczęść w Nowym Roku!!
Obrazek
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pon gru 24, 2007 8:32

Obrazek

Z okazji tak pieknych Świąt chcialabym Wszystkim Wszystkiego najkociego, samych radosnych chwil, uśmiechu, samych sukcesów i spełnienia marzeń.

Berni z rezydentami trzema i sadkiem tymczasików.
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Pon gru 31, 2007 20:05

Obrazek

Wszystkiego najlepszego dla Wszystkich Wspaniałych Przyjaciół Bielskich Bied
oby ten Nowy Rok był dla kazdego z Was razem i osobno, łaskawy,pełen radości, uśmiechu a łezy w oczach kręciły się tylko ze szczęscia!!!!
I szampanskiej zabawy na balach i na miau.

berni

Post » Wto sty 01, 2008 12:42

Koniec Starego a Poczatek Nowego Roku to tradycyjny czas podsumowań.
A działo się sporo:)

Udało się uratować 49 kotów:

Ofelka, Mami,Elunia, Vena,Mela,Maksio,Skarpetka, Bonnie,Matylda, Milko, Stokrotka, Milusia, Adelka, Tornado, Tosia, Mrusia, Wibrysek, Stefcia,Andrzejek, Zosia, Ptyś, Willy, Otello, Eddy, Niunia, Wawrzuś, Etiopia, Miecio, Panna Buterfly,Czarna Rodzinka (Kasa, Viator, Lemurka,Enterek),Kola, Dzwonek,dwa czarnuszki z leśniczówki ...

Nadal na swoje domy czekają: u Alis czeka Bunia. U Amidalki Biała Skarpeta i Burasia. U Nordstejrny -długowłosa Wiewióra, u mnie: Bajka i Tonio, Kaprysek, Tajfunik, Zefirek, Betty i Malwinka.

Poza tym wykastrować 5 kotek (dziką Cleo dokarmianą przez Carmelle, 3 kotki od Pani EmerytkiFilusię od lesniczego) i 3 kocurki (Cezara dokarmianego przez Carmelle, dwa kocurki od leśnieczego).

Udało się pomóc tym wszystkim kotom dzięki Wam. Lista nicków które powinnam tu wymienić jest starsznie dłłuuuuuuga. Dziekuje Wam kochani za całą pomoc jaką od Was te koty i ja dostałam.
Za ogromne wsparcie finansowe bez którego nie mogłabym pomóc kolejnym kotom (nie sposób tu wymienić wszystkich, ale szczególnie dziekuje osobom które wspierają mnie regularnie: Bungo, Carmella, Anita5) , za wsparcie psychologiczne w ciężkich momentach, za wszytskie aukcje, za licytowanie,za czytanie wątków, za krakowskie spotkania, za trzymanie kciuków za te moje koty...

dziekuje po prostu za to że jesteście.... :1luvu:

Dziekuje szczególnie DT które zabrały koty, które niestety sie juz u mnie nie zmieściły.
Amidalce- za DT dla Zosi a teraz dla Białej Skarpety i Buraska
Halbinie - za DT dla kociaków: Viatora, Eneterka, Lemurki i dla ogromnej ilosci szczeniaków z mazańcowic
Progect - za DT dla Mrusi i wyadoptowanie jej swojemu Synowi
Nordstejrnie za DT dla długowłosej Wiewóry i za jej oswajanie
Aanii- za DT dla 4 maluszków z leśniczówki i za znalezienie Domów dla 2 z nich
Rustie i Babci za DT i przechowanie po kastracji kotów z Os. Piastów i za całokształ
Kicorkowi- za DT dla Veny z bielskiego schroniska i znalezienie jej Domu u brata Agacior_ek
Carmelii za DT dla Bonnie która została już u niej na stałe
Alis za DT dla Buni i Andrzejka z rodziną

Dziekuje wszytskim Domkom które pokochaly moich adoptusiów i stworzyły im wspaniałe, ciepłe kochające, bezpieczne przystanie.

Rok ten był ogólnie dobrym czasem, chociaz niestety nie udało się zealizować zamierzonych celów, szczeóglnie jesli chodzi o kastracje kotek i pomoc kotom ze schroniska (udało sie zabrać tylko Venę). Oczywiscie nie zabrakło też dramatycznych wydarzeń jak powrót z adopcji Meli, Maksia i po pół roku Miecia. Najbardziej w pamieci zapadł jednak wypadek Milko...z wielu powodów... głównie z powodu ogromnego wsparcia jakie dostałam tu na forum. W tym miejscu chciałam podziekować pewniej szczególnej osobie bez której Milka by już nie było....Słonko_łódź dziękuje Ci za te wszytskie pw, rady,wsparcie, słowa otuchy które pomogły mi wtedy walczyć o Milko.

Mam nadzieje że nie ominełam kogoś. Jesli tak proszę o wybaczenie. Dziekuje po stokroć każdemu z Was za wszytsko.

Dziękuję :1luvu:

berni

Post » Wto sty 01, 2008 12:56

Fajnie sie czyta takie rzeczy , powodzenia w dalszej walce o wszelkie futerka i wszystkiego najlepszego w nowym roku Berni !!! :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto sty 01, 2008 13:19

Berni, bez Ciebie nie byłoby komu dziękowac :1luvu:

Siły i wytrwałości w Nowym Roku Tobie życzę. Niewiele jest takich osób jak Ty.

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Wto sty 01, 2008 14:18

Berni, najlepszego Nowego !!!

Obrazek
Obrazek

carmella

Post » Wto sty 01, 2008 21:13

dziękuje kochani :D :D

Stary Rok Starym Rokiem a Nowy Nowym i trzeba sie wziąść do pracy 8)

Kaprysek i Malwinka nadają się już do kastracji.

ObrazekKaprysek który przyjechał do mnie jako mały kotecek we wrzesniu ma już z 7-8 miesiecy. Zapaszek z kuwetki już smierdzacy a ostatnio ewidentnie znacząc zasikał pudelko z zabawkami. Moze po kastracji wreszcie ten kociak złagodnieje i zmądrzeje.

ObrazekA Malwinka już dwa tygodnie po szczepieniu. W dodatku troszkę niepokojąco sie zaokrągliła...może to od jedzonka a moze coś innego...

berni

Post » Wto sty 01, 2008 21:56

Berni, na Nowy Rok życzę Ci, żeby łatwiej. I lepiej. I zawsze pięknie, radośnie i miło. No i oczywiście samych super domków, które będą się dobijały do Ciebie o koty. Żeby tych domków było tak wiele, że będziesz castingi urządzać... :D

A króweczki masz przecudowne.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto sty 01, 2008 23:08

Berni - to ja Ci dziękuję - za pierwszy domek dla Dzikuni i za to, że jesteś w ogólności. :1luvu:

A w nowym roku - duzo domków, mało kotów i psów, za to duuużo czasu i pieniędzy :wink:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Śro sty 02, 2008 12:04

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :!:

I niech będzie jak najmniej bielskich bied...

A swoją drogą Kaprysek jest pięknym kotkiem :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw sty 03, 2008 7:16

mahob pisze:A swoją drogą Kaprysek jest pięknym kotkiem :)

i chyba...jejku az sie boję cieszyc...bo to byłby cud niedouwierzenia....wiec moze nic nie napiszę żeby nie zapeszyc :twisted:

berni

Post » Czw sty 03, 2008 8:18

berni pisze:
mahob pisze:A swoją drogą Kaprysek jest pięknym kotkiem :)

i chyba...jejku az sie boję cieszyc...bo to byłby cud niedouwierzenia....wiec moze nic nie napiszę żeby nie zapeszyc :twisted:

Czyżby ? :mrgreen:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw sty 03, 2008 9:35

:ok:
Obrazek

carmella

Post » Czw sty 03, 2008 17:56

oooooooo :D :ok:

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36