Moje kociambry dostają głównie suche, właściwie to musze im karmy dobierać z dość wąskiej gamy (ostatnio się troszkę poszerzyła), bo są wychodzące i w grę wchodzą tylko te z dużym procentem tłuszczu, teraz jadą na PPP Young & Active wymieszanej z Biomillem selectivem. Wcześniej jadły RC Outdoor, ale teraz im trochę odpuściłam, bo już 12 kg wszamały. Ostatnio zaczęłam im dawać częściej puszki, kiedyś to był rarytas a w ostatnim tygodniu dawałam jedną puche dziennie. Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu koty po takim tygodniu zdecydowanie zbojkotowały mokrą karmę (to był dla mnie szok) i wolą suszki niż puchy

Chciałam jeszcze uzupełnić kwestię Animondy Rafine Cross- ona w życiu nie miała i nie ma 35% mięsa. Kupiłam niedawno 400g i na opakowaniu było 4% mięsa- składy z opakowania są zawsze najczytelniejsze, dlatego kierowanie się danymi ze stron może być mylące. Poza tym karma jest bodajże w czterech kolorach, co świadczy o niej fatalnie. No i ma te "jogurtowe krokieciki"- chwyt przekopiowany z Whiskacza.
Pozdrawiam
Ania i koty