czy udzial w innych hiper super elitarnych klubach takich jak najjjjjjasniejszego kota i czarnego kota, wykluczaja udzial w klubie niewychodzacych?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszka.xww pisze:Witamy w klubie![]()
a my dalej szukamy rozwiazan do zabezpieczenia okien od frontu w zabytkowej kamienicy![]()
Jak na razie, to wszystko trzebaby w ramach wiercic, a to jakos tak... nie teges
elisee pisze:Dymcio pisze:I koniecznie instrukcję do takiego drzewkaJa jestem na etapie siatkowania i remontu balkonu i z chęcią bym podpatrzyła coś dla urozmaicenia życia koteczkom. Myślę o jakiejś kombinacji drewnianej, tylko nie mam pojecia z której strony to ugryźć
.
Ja generalnie wiedziałam o co mi chodzi ale nie wiedziałam skąd wziąść odpowiedni konar aby na tarasie wyglądał naturalnie. Aż w końcu trafiłam na odpowiedni i dalej już poszło ...Taras mamy zadaszony ale generalnie śniegiem zacina od zachodu więc wszystkie typowe, gotowe kocie mebelki nie zdadza egzaminu - no i miało ciekawie wyglądać.
Sami ocenicie co nam z tego wyszło tylko proszę o cierpliwość bo cyfrówki nie posiadam i muszę domontować ostatnią półeczkę (dziś byłam w pracy więc nic z tego nie wyszło).
elca pisze:Myszka.xww pisze:Witamy w klubie![]()
a my dalej szukamy rozwiazan do zabezpieczenia okien od frontu w zabytkowej kamienicy![]()
Jak na razie, to wszystko trzebaby w ramach wiercic, a to jakos tak... nie teges
A od środka by się nie dało? Takie ruchome oczywiście, by się dało okna otworzyć a potem zamknać ramę z siatką?
Myszka.xww pisze:Witaj Jolu![]()
Koty choruja jak inne zywe stworzeniaPsy rowniez - wystarczy poczytac dzial "weterynaria" na dogomanii. Wlos sie na glowie jezy
Ale... zadbany kot choruje znacznie mniej - dlatego dbamy o nie jak umiemy.
kociabanda pisze:To i ja zgłaszam moją trójkę niewychodzącą.Tzn. Ziutka była kiedyś wychodząca (nie wiadomo skąd), ale w wieku ok. 1 roku wybrała sobie inny (mam nadzieję, że lepszy) dom i została w ten sposób kotem niewychodzącym (już od 7 lat).
Pozostała dwójka - Klara i Florek - niewychodzące, z balkonem częściowo osiatkowanym.
Samefusy pisze:czy udzial w innych hiper super elitarnych klubach takich jak najjjjjjasniejszego kota i czarnego kota, wykluczaja udzial w klubie niewychodzacych?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 18 gości