Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:Zatem po co sterylizować? Po co kastrować?
Po co człowiek wstaje 5-6 rano i jeździ łapać kotki w zaawansowanej ciąży, by zdążyć na sterylizację?
Niech się mnożą, dokarmiajmy je na zdrowie...
MariaD pisze:najszczęśliwsza - to jest kotka wolnożyjąca - zgodnie z ustawą należy jej się pomoc ale niekoniecznie trzeba 100% kotów wolnożyjących zabierać do domów. Może się nie nadawać na kota domowego.
Pleiades pisze:Była wystraszona bardzo, jak ja zabierałam z tego śmietnika, teraz się uspokoiła i nawet te kociaki dała sfotografować. Mruczy, jak mnie widzi... Chyba dobrze nam idzie...
najszczesliwsza pisze:Zatem po co sterylizować? Po co kastrować?
Po co człowiek wstaje 5-6 rano i jeździ łapać kotki w zaawansowanej ciąży, by zdążyć na sterylizację?
Niech się mnożą, dokarmiajmy je na zdrowie...
najszczesliwsza pisze:W momencie gdy Pleiades wypuści 6 odchowanych wykastrowanych/wysterylizowanych kociąt, to kto będzie je dokarmiał?
Do końca ich życia? Rozumiem, że Pleiades. W momencie, gdy któryś z tych kociaków zachoruje, to kto je będzie leczył? Pleiades... Kot wpadnie pod samochód, zagryzie go pies, zachoruje i umrze i kto będzie na to patrzył? Pleiades.
Pleiades, czasu nie cofniesz, kotki nie wysterylizowałaś, masz 6 kociąt. Możesz naprawić swój błąd, jeszcze jest na to czas. I ja dysponuję czasem jutro. Pomogę.
najszczesliwsza pisze:W momencie gdy Pleiades wypuści 6 odchowanych wykastrowanych/wysterylizowanych kociąt, to kto będzie je dokarmiał?
Do końca ich życia? Rozumiem, że Pleiades. W momencie, gdy któryś z tych kociaków zachoruje, to kto je będzie leczył? Pleiades... Kot wpadnie pod samochód, zagryzie go pies, zachoruje i umrze i kto będzie na to patrzył? Pleiades.
Pleiades, czasu nie cofniesz, kotki nie wysterylizowałaś, masz 6 kociąt. Możesz naprawić swój błąd, jeszcze jest na to czas. I ja dysponuję czasem jutro. Pomogę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 93 gości