Desperado - jezdzimy na kolonie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 24, 2012 12:55 Re: Desperado szuka DS. Mały Gruby -los jest nieuczciwy.

Cześć Ciocie Kochane

Duzi zawieźli mnie dzisiaj do domu, Mojego Domu, mam DS!!!

zostałem wypatrzony w ogłoszeniu w internecie i moja nowa Duża zadzwoniła do Dużej żeby powiedzieć że mnie chcą. Mieszkam teraz w rozsądnej odległości od Dużych, czyli jakieś 30 km od nich. Przebąkiwali mi coś o tym ostatnio ale nie chciałem nic mówić bo myślałem że się ze mnie nabijają a tu taka niespodzianka :)

Aż tu dzisiaj, Duża wpakowała mnie do transporterka, pojechaliśmy do weterynarza, tą drogę już znałem (można powiedzieć na pamięć) a potem zamiast do domu ruszyliśmy gdzieś dalej, Duży wiedział że transporter Mój wróg, więc zdecydowali że pojadę u Dużej na rękach. Ja Cię!!! ale ten świat za oknem jest ciekawy. No i dojechaliśmy do nowych Dużych. Fajni ludzie. Duzi, czyli Ona Duża i On Duży oraz mniejsza Duża - ich córeczka. No i mam kumpla. Loluś jest fajny trochę młodszy ode mnie, burasek. Od razu chciał się ze mną zakolegować, ale ja bardzo ostrożnie podszedłem do tematu, nie znam miejsca, nie znam panujących tam zwyczajów więc postanowiłem przyczaić się w kącie i rozpoznać teren. Duzi pogadali, przekazali instrukcje mojej obsługi, jakbym był jakimś skomplikowanym urządzeniem, podpisali umowę adopcyjną i pojechali zostawiając mnie w nowym domu.

Niedługo dostaną informację co u mnie słychać a wtedy na pewno się nią z wami podzielą.

Ciocie Kochane dziękuje wam bardzo za kibicowanie mojej sprawie, ściskam was mocno, przesyłam całusy.

Kocham Was!
Wasz Desperado

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Sob mar 24, 2012 14:57 Re: Desperado pojechał do swojego domu. MA DS!

Super Kochany że znalazłeś domek :lol: .
Będzie nam brakowało Twoich opowieści ale niech Cie sie Kociaku wiedzie jak najlepiej. Zasługujesz na to.

Aż łezka w oku się kręci
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob mar 24, 2012 16:50 Re: Desperado pojechał do swojego domu. MA DS!

No i się kurczę popłakałam :cry: , ale ze szczęścia :wink: .
Bardzo się cieszę, bardzo bardzo :!: :D
Życzę Ci Maluchu zdrówka i szczęścia w nowym domku :ok: Już nie mogę się doczekać wieści od Ciebie :wink:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Sob mar 24, 2012 16:52 Re: Desperado pojechał do swojego domu. MA DS!

Desperado, cudny kocie, życzę ci wszystkiego najlepszego w nowym domu :)
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Sob mar 24, 2012 18:33 Re: Desperado pojechał do swojego domu. MA DS!

Dziękuję Wam bardzo za pomoc w rozreklamowaniu Desperado, za trzymanie kciuków, dobre słowo i za podbijanie wątku.

Czekamy na wieści z domku :)

AprilRain

Post » Sob mar 24, 2012 20:26 Re: Desperado pojechał do swojego domu. MA DS!

:ok: :ok: :ok: za powodzenie w nowym domku kolego!!
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Sob mar 24, 2012 22:48 Re: Desperado pojechał do swojego domu. MA DS!

Jaka miła niespodzianka :1luvu: fantastycznie :1luvu: zaciskamy kciuki za aklimatyzację i czekamy na wiadomości :ok: :ok: :ok:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie mar 25, 2012 15:59 Re: Desperado pojechał do swojego domu. MA DS!

Ciocie Moje

Niespodzianka to znów ja, na wasze szczęście a moje nieszczęście muszę wam wyznać że Świat nie jest na mnie gotowy. W nowym domu czekało na mnie strasznie dużo przeszkód, wyobraźcie sobie że tam mieli schody!! Rozumiecie to, SCHODY!! Dla moich roztańczonych nóżek była to nie lada przeszkoda, jak już wydawało mi się że umiem je pokonać okazywało się że ktoś się pojawiał i trzeba szybko spieprzać no i wtedy było niebezpiecznie bo z nich spadałem.

Ogólnie Ci Duzi to fajni ludzie byli bardzo chcieli mi pomóc ale wiecie ja to specjalny przypadek jestem i nie ma ze mną lekko :)

Dlatego też dziś wróciłem do mojego DT, dla was Ciocie to dobra informacja bo będziecie mogły śledzić dalsze moje losy, dla mnie jak się okazało to też jest dobra wiadomość i już wam mówię dlaczego.

Otóż Duży z DT, ten którego się boję jak idzie w moim kierunku i spiepszuchnam gdzie popadnie, kazał Dużej rzucić monetą i jeśli wypadnie to co Ona wskazała to mam zostać w DT na stałe, jednak moje wprawne oko detektywistyczne mówi mi że to wcale nie los zdecydował o tym że On chce żebym został, po prostu serce mu zmiękło w końcu, no bo kto by mi się oparł, co nie? :)

Aha i powiem wam coś jeszcze, ta jednodniowa wyprawa czegoś mnie nauczyła, ten drugi kot Luluś (a nie Loluś) pokazał mi jak się grucha i śpiewa, dlatego teraz pokazuję moją nową zdolność Dużym.

Jak widzicie Ciocie moje po raz kolejny spełniło się przysłowie "Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło"

Całuje was
D.

AprilRain

Post » Nie mar 25, 2012 18:59 Re: Desperado - powrót z adopcji

Jakie zwroty akcji.
Jak rzut monetą?

Podczytuję stale, przykro mi z powodu Małego Grubego.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Nie mar 25, 2012 19:14 Re: Desperado - powrót z adopcji

No właśnie wciąż nie wiem - był rzut monetą czy nie?... i co wypadło?...

na pewno wypadło dobrze... bo Desperado taki zadowolony :)

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie mar 25, 2012 19:43 Re: Desperado - powrót z adopcji

Bo ten rzut monetą to pic na wodę. po prostu Duży wstydził się przyznać że mu smyka brakowało i cieszy się że wrócił. I pewnie zostanie u Dużych w DT :ryk:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Nie mar 25, 2012 19:46 Re: Desperado - powrót z adopcji

:) Desperado, czy już zostaniesz na zawsze w domu tymczasowym?
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Nie mar 25, 2012 21:15 Re: Desperado - powrót z adopcji

Ciocie kochane,

rzut monetą - wypadł orzełek. I to ten orzełek zadecydował, że zostanę u Dużych.
Tak tak, ZOSTANĘ! Normalnie wariactwo, nie? Śpię dużo, żeby te wydarzenia odespać.
Ale mam co opowiadać Cioci Maleństwo i Wujkowi Kazikowi. Byłem daleko, daleko - ponad 20 km od domu!
Ja wiem, że Wujek Kazek przyjechał z jeszcze dalej, ale to było tak dawno temu,że pewnie już tego nie pamięta.
A ja pamiętam wszystko. Najfajniej było, jak robiłem rozpirz w transporterku i Duża miała mnie na rękach.
I tak sobie jechałem w jej ramionach i patrzyłem za okno. Ale fajnie było!

A teraz chodzę i ćwierkam Dużym. Robię mruuuu, gruuu i ćwir!!! ćwir!

buziaki
D.

AprilRain

Post » Nie mar 25, 2012 21:55 Re: Desperado - powrót z adopcji

Brawo Desperku :ok: :ok: :ok:
Za najkocie życie w DS :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pon mar 26, 2012 6:23 Re: Desperado - powrót z adopcji

Super Maluchu, że jednak zostajesz u Dużych, że masz już SWÓJ domek :1luvu: