Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mimzy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 23, 2011 20:02 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom

Ja, Mrok i Duża, składamy życzenia - pysznych, acz nietuczących świąt, nowego roku z wieloma wspaniałymi domkami dla wszystkich tymczasowiczów, pełnych miseczek bezdomniaków oraz samych radości dla Dużych i koteczków w DS :)
Oraz chwili wytchnienia dla Dużej przytłoczonej z leksza maluchami ;)
Badylek z ferajną
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Sob gru 24, 2011 15:38 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom

Obrazek
zdrowka przede wszystkim

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob gru 31, 2011 22:31 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom

Obrazek
wszystkiego dobrego, kociego w Nowym Roku, zdrowka przede wszystkim Obrazek

Kociara82

Post » Nie sty 01, 2012 0:51 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom

Zdrowia i radości w Nowym Roku!

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pon sty 09, 2012 16:41 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom

Uszata i TojToj witają po Świętach!
A działo się, oto relacja:

"więc 3 tygodnie temu przynieśli nam do domu drzewo, niewiadomo dlaczego powiesili tyle fajnych zabawek na nim, a im fajniejsze zabawki tym wyżej wisiały, więc ja Uszata jak na prawdziwego kota przystało pokazałam mamusi i tatusiowi, że na drzewo się wdrapuje, na szczęście drzewo to prawdziwa jodła i nie było problemu z siedzeniem na gałązce! Dostałam fajną drapaczkę od Mikołaja, ponieważ byłam grzeczna dziewczynką, jak tylko od niej odejdę pojawia się przy niej niechluj Tojek i papuguje po mnie pionowe ruchy pazurkami góra-dół. Dziwny ten kot-bez-ogona ale w sumie to śpię już razem z nim, kandydat to na faceta żaden ale przynajmniej w łapki grzeje! Pozdrawiam wszystkich serdecznie, duże buziaki dla Jaaany. Uszatka"

"ja ToiToi pewnego dnia musiałem zrobić duże oczy ponieważ dostałem wielgachną miseczkę z wodą, najśmieszniejsze jednak to, że do miseczki przywiercone zostało wielkie drzewo, które trochę blokuje mi dojście do miseczki z moja wodą, ale i tak daje radę. Kto by tam teraz potrzebował własną małą miseczkę z wodą, ehh. A ponieważ byłem grzecznym chłopczykiem Mikołaj dał mi fajny drapak, i ciągle ta-bez-ucha próbuje odgonić mnie od niego, zazdrośnica jedna. Ostatnio byłem pare razy u weta i znowu pobierał mi próbki wszystkiego, ale nie było tak źle bo do weta i z powrotem jechałem samochodem, a uwielbiam to. Mamusia trzymała mnie na kolanach a ja oparty łapkami o szybe patrzyłam jak szybko biegnę, ja chyba jestem normalnie lampartem. Pozdrawiam wszystkich. ToiToi"
Ludzie dzielą sie na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde

Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.

Mark Twain

agatka13

Od: Nie cze 05, 2011 19:01

Post » Pon sty 09, 2012 16:43 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ludzie dzielą sie na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde

Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.

Mark Twain

agatka13

Post » Pon sty 09, 2012 16:56 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Oscar Wilde

Mark Twain

agatka13

Post » Pon sty 09, 2012 17:01 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom

Obrazek
Obrazek
Obrazek

no zdechłam ze śmiechu :mrgreen: :lol: :ryk: To się nazywa miłość do drapaka
Też miałam moim podobny kupić ale się jednak zdecydowałam na ten
http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... 0_cm/32874
i najbardziej zadowolona jest Sibel - oczywiście śpi w niecce ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sty 09, 2012 18:40 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom

Cudne koty! I faktycznie wielka miłość do drapaka widoczna :1luvu:

Całusy dla obu futerek :kotek: :kotek:

jaaana

Post » Pon sty 09, 2012 22:13 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom

Całuski dla kochanych koteczków :love: Uszata, trafiłaś domek jak milion w totka, tylko pozazdrościć. ToiToi-ku, fajny z Ciebie kocik, nie choruj tylko tak i nie denerwuj swoich Państwa. Ćwicz dzielnie na drapaku i przybieraj na wadze. Ogólnie - duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrowia dla FIV-ków w Nowym Roku!
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pon sty 23, 2012 0:59 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom

slodki widok :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Wto sty 24, 2012 20:41 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom

Witajcie! I jak Toi Toj-ek? Jak przebiega kuracja? Trzymam za Was kciuki! Oczywiście dla Uszaci też mnóstwo głasków i kciuków za zdrowie
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Śro sty 25, 2012 21:48 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom

Witamy, na razie ciężko powiedzieć jak TFX działa na Tojka, poniewaz dopiero jesteśmy na 5tym zastrzyku, jeszcze pięc do końca pierszej serii, i tak za około 3 tygodnie zrobimy morfologie to będziemy w stanie powiedziec czy działa to czy nie.

Ogólnie Toj jest w dobrym stanie, przestaliśmy podawać inne symulatory immunologiczne i witaminy, by nie zakłócać wyników działania TFX i na razie- odpukać jest dobrze.

Własnie oba kocuchy pierzynowe leżą z nami wtulone na sofie. Rozpuszczone są jak żadne koty, na okrągło tulone i całowane. W nocy okupuja poduszki w sypialni a my śpimy powciskani w dziury między poduszkami i nieraz powyginani całą noc no bo kot leży rozłożony! Ostatnio co próbuje książke poczytać to Tojek kładzie sie na książkę, bo on musi byc na pierwszym planie, a ja głupia mamusia mam żal go odsunąć. Ehhhh, cali jesteśmy podporządkowani.....
:)
Oscar Wilde

Mark Twain

agatka13

Post » Czw sty 26, 2012 16:47 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom

Jaką wspaniałą rodzinę tworzycie :D :D :kotek: :kotek:

Nieustająco zdrowia dla Tojeczka i dla wszystkich :ok:

jaaana

Post » Pt sty 27, 2012 10:32 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom

No jest milutko Jaaana! A jak te twoje dwa rozrabiaki, cały czas szukasz im domków? Co słychać? Pozdrawiamy
Oscar Wilde

Mark Twain

agatka13

[poprzednia][następna]