Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AprilRain pisze:bazarek kosmetyczny : viewtopic.php?f=20&t=129552&p=7637222#p7637222
goofi pisze:Lucuś za TM:(
To był FIP... najpierw przestał się bawić z moim Whisiem... stopniowo tracił apetyt, przestał kontrolować swoje czynności fizjologiczne...poszedł na badania... diagnoza: żółtaczka,i podejrzenie najgorszego... konieczne dalsze badania.... w między czasie podawanie kroplówki, lekarstw, zastrzyków.... choć marniał mi w oczach z dnia na dzień to brzuszek rósł... konieczne było odsysanie płynu... postać wysiękowa... przepraszam Cię, że nie mogłam Ci pomóc malutki... pokochaliśmy go w domu wszyscy i choć był z nami krótko, mam nadzieję, że był szczęśliwy....tak strasznie mi smutno:(:(:(:( dziękuję Budryskowi za pomoc w opiece nad moim Lucusiem...:(
alessandra pisze:Mam prosbę, oto kandydaci zgłoszeni teraz, ze względu jednak na mała skarbonkę, nie uda nam sie pomóc wszystkim w czerwcu(kwota byłaby tragicznie mała, symboliczna dosłownie), dlatego proszę o wypowiedź, kto może z opiekunów poczekac z dofinansowaniem do lipca?
AgaPap pisze:Beneficjenci do pomocy kwietniowej:
..........
2. Burasek przemiłykontakt kasia86
pozostał po śmierci opiekunów
viewtopic.php?f=1&t=126423
............
.............
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 533 gości