noemik pisze:Aga,Romeo to chyba Szewską wędrował.
tak, tak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
noemik pisze:Aga,Romeo to chyba Szewską wędrował.
Akima pisze:edit_f pisze:edit_f pisze:w sobotę byłyśmy na wizycie przedadopcyjnej u Państwa w Prokocimiu.. miałobyć dla 3miesięczniaków, ale coś nam się wydaje, że to byłby lepszy dom dla kogoś starszego.. tak próbowałyśmy przekonać mieszkańców.. udało się przekonać do kota około 2 letniego.. państwo są na emeryturze.. balkon zabezpieczony.. syn i wnuki lubią zwierzaki.. na pół roku państwo wyjeżdzają do domu w zawoi, więc tam by kot wychodził, ponoć okolica bezpieczna, ale nie sprawdzałam.. odradzałam, aby już pierwszego lata wypuszczać swobodnie z domu.. kotek powinien być przymilasty.. jeśli macie jakieś propozycje, bardzo proszę o fotki: edyta.forman@gmail.com.. wówczas im prześlę z telefonem do tymczasowego opiekuna.. jak dla mnie domek ok., ale oczywiście można jeszcze sprawdzić..
przypominam..
quin ink może coś od Pani Heleny ? Cyryl albo Aisza ?
Kocuria pisze:jejsiostrojakaś konkretna marka jest dobra? czy dowolne?
to ja jeszcze pomęczę w kwestii truskawki... pojawia jej się coraz silniejsza czarna obwódka wokół noska, zmyć się toto nie daje ani wodą, ani naoliwioną chusteczką. i robi się stopniowo coraz czarniejsze. co toto?
tutaj mały przykład sprzed kilku dni, teraz jest sporo ciemniejsze:
czy można mieć wybiórczą hipochondrię, na jednego tylko kota?
na wszelki wypadek sprawdziłam karmelowi uszka. ma tak czyste, że obiad możnaby z nich jeśćtakoż i nosek.
lutra pisze:A może ktoś z kocimskiej, Madame, Klara, Romeo, Katia...
Tweety pisze:Cammi, dzię-ku-je-my![]()
Jak Fuksiowe oczka?
...
wildhoney pisze:A ja mam pytanie, czy w Dniu Kota będziecie dopiero od 13?
Tweety pisze:wildhoney pisze:A ja mam pytanie, czy w Dniu Kota będziecie dopiero od 13?
na pewno wcześniej, od 12 obowiązkowo ale pamiętam z tamtego roku, że odkąd rozkładałyśmy się z majdanem to już się sprzedawało i wrzucało więc szkoda dnia zmarnować. Myślę, że od 10-tej będziemy się pomału instalować.
Mój Rufin tez ma na nosie taką czarną obwódkę i jakoś z tym żyjemy
miszelina pisze:Tweety pisze:wildhoney pisze:A ja mam pytanie, czy w Dniu Kota będziecie dopiero od 13?
na pewno wcześniej, od 12 obowiązkowo ale pamiętam z tamtego roku, że odkąd rozkładałyśmy się z majdanem to już się sprzedawało i wrzucało więc szkoda dnia zmarnować. Myślę, że od 10-tej będziemy się pomału instalować.
Mój Rufin tez ma na nosie taką czarną obwódkę i jakoś z tym żyjemy
Myślę, że koty mogłyby przyjechać już na 12.00
Ja będę przed 10 na Kocimskiej, bo majdan trzeba przecież zabrać, nieprawdaż?