A więc dużo szczęścia dla Zosieńki!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pętelka pisze:Co za upiorna pogoda!!!Tyle biednych bidulek teraz horror przeżywa
![]()
A jak się pogoda nie poprawi to i trikotka w czwartek nie pojedzie, tylko nowy termin będzie trzeba znaleźć ;/
Pętelka pisze:Aj szkoda szkoda...
Znamy sie już tak długo... Pamiętam kiedy nie dawała podejśc do sibie na bliżej niż 6 metrów. Pamiętam jak przyprowadziła do mnie swoje kociaki, z którymi nastepnie postanowiła się osiedlić w żywopłocie...
Pamiętam kiedy ratowałm ją przed miom psem, a ona tak strasznie się bała nie wiem kogo bardziej mnie czy psa. A potem pokochała mnie miłością bezgraniczną pokazała jaki z niej miziak i jaki uroczy kot, a teraz na swoje kota pójdzie... ehhh łezka sie w oku kręci nie powiem
Pętelka pisze:Cholera... może jednak ktoś ją przygarnął na ten czas... ( w swojej naiwności jeszcze chcialbym w to wierzyć...). Teraz mega mrozisko ponoć idzie i będzie trzymać do końca tygodnia!!!![]()
Szukaj jej koniecznie... nawołuj może jak gdzies miaukanie, to usłyszysz. Może gdzieś ją ktoś zamknąłI daj znać, bo teraz i ja się martwię
![]()
Hehehe ja się bałam, że Zocha będzieBo na sąsiadkę tak własnie mówimy per Zocha
Kota generlanie jest zadowolona choć niedopieszczona i daje o tym znaćAle co ja mogę, jak mnie od rana do wieczora nie ma i ciągle coś do załatwienia. Moja Lusia się na mnie fochneła, bo nie mam już dla niej tyle czasu. W ogóle cala kociarnia za mna biega jak tlyko wrócę i gęgoli...
Ale musze ją pochwalić. dosatła od mojej mamy Złotą Łopatkę, bo tak cudownie kuwetkowego kota to jeszcze u nas nie było. Nieczystości są tak zagrzebane, że na pierwszy rzut oka nie widać, że coś się tam działo... i do tego nie wywala żwirku poza kuwetę. Jak to robi? NIE MAM POJĘCIAW sensie trikotka. Bo moje kotowisko swoje korzenie musi mieć na Górnym Śląsku, bo prace wykopaliskowe prowadzą na najwyższym poziomie. Szkoda tylko, że kopalnia jest odkrywkowa...
Pętelka pisze:
Trzymam kciuki, oby sie kota znalazła, albo żeby chocioaż było wiadomo gdzie jest...
edii pisze:Czy kotka pojechała dzisiaj do domku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 65 gości