MaybeXX pisze:Dorciu!
My Ciebie lubimy, wiesz?
I szanujemy.
Doceniamy Twój trud i pracę w walce z codziennością.
I tęsknimy, gdy nie piszesz... Martwimy się...
BO MY CIĘ KOCHAMYNawet cisi podczytywacze
No już bez przesady....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaybeXX pisze:Dorciu!
My Ciebie lubimy, wiesz?
I szanujemy.
Doceniamy Twój trud i pracę w walce z codziennością.
I tęsknimy, gdy nie piszesz... Martwimy się...
BO MY CIĘ KOCHAMYNawet cisi podczytywacze
gosiaa pisze:Ja nie rozumiem, po co temat, który bez sensu został poruszony, nadal jest drążony.
Po co rozgrzebywać.
My wiemy jak jest i to powinno wystarczyć.
Może czas zakończyć temat i przywrócić temu wątkowi dawną tematykę.
Czy to takie trudne?
dorobella pisze:Wiesz Gutek przebrnęłam przez ostatnie strony zamkniętego wątku mirki_t. Nie mam do niej stosunku, głosowałam na nią w Krakvecie, żeby koty dostały pomoc.
Ale po przeczytaniu tego "Faktycznie zachowuje się inaczej. Ma tą jakże bardzo mile widzianą pokorę. Ciekawe czy dorcia44 pracowałaby ciężko jako sprzątaczka gdyby żył jej mąż. Wcześniej przecież nie pracowała." zamurowało mnie.
zunia pisze:Kurcze Dorcia z tych moich bazarków to ja nie wiem czy się coś uzbiera
I uśmiechnij się
Dorotko....jesteś Najlepsza z nas i znów o tym zapomniałaś.dorcia44 pisze:dziękuję .
jest mi przykro ,na jasne że jest![]()
był czas że mogłam ja pomagać,mieć swojego wirtualnego kota ,stało się jak stało ,łapię takie prace jakie mi dają ,nie wybrzydzam chociaż nie zawsze jest miło .
zarabiam 1200 zł + renta moja i syna .
wiem ze nie powinnam brać tymczasów ,ale to moje życie ,jest mi dostatecznie ciężko ,smutno i samotnie ,zwierzęta to moja rodzina .
w moim domu nie jest wychuchane ,nie mam na to czasu a i generalnie bałaganiara jestemale futerka są rozpieszczone ,wygłaskane ,śpią ze mną w łóżku ,kocham je ,po prostu.
na koncie są pieniądze na węgiel ,mam teraz opory je ruszyć ,zwyczajnie zabolało mnie to wszystko .
więc kochani jeżeli zmieniliście zdanie proszę mi to napisać ,a ja pieniądze zwrócę lub przekażę na dowolnie wybrany cel.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 82 gości