Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!!!Hardkorowa niedziela....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 30, 2010 21:06 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

Anonimowy ofiarodawca zadeklarował przekazanie przedmiotów;
lampka duża
lampka mała
wieszaków kilka
:1luvu: dziękujemy i sugerujemy ujawnienie się na wątku

Ponieważ została zakupiona dziś szczotka na kiju, potrzebujemy jeszcze tylko;
- wieszaki na ubrania do szafy
- wycieraczka przed drzwi wejściowe
- zegar do kuchni z dużymi czytelnymi wskazówkami

zachęcam do przeglądnięcia strychów i piwnic

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Pon sie 30, 2010 21:19 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

Tajemniczy, anonimowy ofiarodawca lampek ujawnia sie. Przybede z fantami w srode lub czwartek, umowie sie telofonicznie.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Terra50

Od: Nie sty 31, 2010 18:18

Post » Pon sie 30, 2010 21:24 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!! Pudzianów nam trza!!!;)

marija pisze: Pisiokotku, deklarowałaś kiedyś posiadania wiertarki i bystrego TŻa- może by mógł :?:

np. w czwartek po południu czyli po 16.30 ? Będzie tam wtedy dziewczyny któraś z was może ?
W środę i piątek jedziemy z kotem na masaż, a później do "normalnego" weta na zastrzyki, chwilę to wszystko zajmuje, więc te dni odpadają raczej.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon sie 30, 2010 21:29 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

tajemniczy, anonimowy czyli Terra50 :1luvu:
DZIĘKUJĘ, w imieniu Pań

pisiokot, czy możesz zdradzić co to znaczy masaż kota, czy chodzi o rehabilitację?

dite

Post » Pon sie 30, 2010 21:33 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

dite pisze:- wieszaki na ubrania do szafy

Wieszaki są często wystawiane w Teco na Pojezierskiej w wyjściu bliższym ul. Teresy, za darmo do zabrania, mogę ewntualnie jutro zajrzeć czy są
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pon sie 30, 2010 21:34 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

ok, może być czwartek :D ja będę, możemy też ustawić się u mnie i podjechać.
Terra50- dziękujemy :1luvu:
I nieśmiało przypominam o desce klo :oops: może ma ktoś na zbyciu :?:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Pon sie 30, 2010 21:35 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

andorka pisze:
dite pisze:- wieszaki na ubrania do szafy

Wieszaki są często wystawiane w Teco na Pojezierskiej w wyjściu bliższym ul. Teresy, za darmo do zabrania, mogę ewntualnie jutro zajrzeć czy są

tak, są, tylko zazwyczaj takie jednorazowe :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon sie 30, 2010 21:45 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

To widać mam inną szafę, bo u mnie są i są, ostatnio na działkę rozdałam nadwyżki ;)
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Wto sie 31, 2010 7:34 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

No to tylko napiszę, że P.Mirosława po wstawieniu i uruchomieniu lodówki szlochała na ramieniu Mariji :D
A Panowie - :king: - super sprawna ekipa.

Odnośnie męskich prac ręcznych - tam trzebaby jeszcze półkę do falbanku dorobić i dociąć pasek blatu na szafkę pod zlewozmywak, blat jest, materiał na pólkę - na żądanie będzie.

Jutro rano ma być pan-decydent od okna kuchennego - kciuki poprosimy.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto sie 31, 2010 10:10 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

annskr pisze:Jutro rano ma być pan-decydent od okna kuchennego - kciuki poprosimy.

Tak wygląda okno - ne domyka się, fragment, gdzie był dolny zaczep, już dawno zgnil - wstawiony tam jest klocek. Nie ma zawnętrznych blaszanych okapników - rama okienna jest tak zniszczona, że nie ma do czego ich przymocować. Widać ogromną ilość kitu - próba uszczelnienia przed przeciekami.

Obrazek Obrazek
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Wto sie 31, 2010 10:25 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

O matko, jak one sobie radzą w zimę z takimi oknami 8O ?
Albo przy mocnym wietrze... ?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Wto sie 31, 2010 10:37 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

marija pisze:ok, może być czwartek :D ja będę, możemy też ustawić się u mnie i podjechać.

Będziemy jechać autem po pracy, bliżej nam do Ciebie, to na Kilińskiego podjedziemy najpierw, a stamtąd z Tobą do Pań.
Marija, czy TŻ oprócz wieratarki ma wziąć jakieś wkręty, haki czy cuś ?
A w ogóle to podaj mi proszę na pw nr telefonu to zadzwonię i ustalimy, no i swój dokładny adres.

edit: doczytałam. Zawieszenie szafek i przymocowanie karnisza.

Dite, Kacperek jest masowany. To specjalny masaż leczniczy, robi go Magda Rutkowska, specjalistka masażu i rehabilitacji zwierzęcej. http://www.leczeniezwierzat.pl/index.ph ... 6&Itemid=3
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto sie 31, 2010 10:42 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

ifciastu pisze:O matko, jak one sobie radzą w zimę z takimi oknami 8O ?
Albo przy mocnym wietrze... ?
Siedzą w pokoju, tam wymienily sobie okno na swój koszt.
W kuchni dogrzewają się gazem - co jest bez sensu, bo zawilgacają pomieszczenie, a z "żywego" gazu ciepła takiego ogrzewającego praktycznie nie ma. Za to rachunek rośnie.

Teoretycznie możemy paniom załatwić farelkę, ale wtedy rachunki kompletnie je zjedzą - panie całkiem sprawnie liczą, wiedzą, ile placą za jakie media, czynsz, kredyty, ile zostaje na życie - ale to kompletnie nie przekłada się na praktykę ...
Ostatnio edytowano Wto sie 31, 2010 14:04 przez kalewala, łącznie edytowano 1 raz

kalewala

Post » Wto sie 31, 2010 11:25 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

pisiokot pisze:edit: doczytałam. Zawieszenie szafek i przymocowanie karnisza.

czy możecie przy okazji przykręcić zawiasy (trzy sztuki) w szafce kuchennej pod oknem, te zawiasy trzeba pewnie dokupić, ale najlepiej na miejscu ocenicie, jakie są potrzebne

dite

Post » Śro wrz 01, 2010 8:10 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

A jest jakaś możliwość, żeby np to okno na koszt spółdzielni zostało wymienione? przecież teraz jest tak na dworze, że takie okno to zabójstwo... A to przecież są starsze osoby...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

[poprzednia][następna]