Kocia Skarbonka-Masz dziesiątaka?Daj na kociaka!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 13, 2010 15:44 Re: Kocia Skarbonka kocha dolnośląskie koty-czy Ty pokochasz KS?

Mruczeńka1981 pisze:Już większość zaglosowała i potanowione- w maju pomagamy Pani Zosi!Ale w następnych glosowaniach będę zmieniać tytuł-obiecuję!!
Patinette powodzenia z koteczką :ok:

Dziewczyny jestem wściekła-u dr Gruszki w poczekalni stała puszka do której ludzie wrzucali nam pieniążki na leczenie kotków. M. in. z tych pieniążków splacał się dług po Arwence. Przed świętami 150 zł wrzucił pewien Profesor. Dzisiaj pojechałam opróżnić puszkę, a tam rozerwana taśma i nie ma papierków-zostaly tylko monety. Puszka stała już niemal rok i nigdy coś takiego nie miało miejsca!!!!Może nie zabezpieczyłam puszki dostatecznie, ale to nie znaczy,że można okradać chore koty :evil: :evil: :evil: :evil:

ja pier................ 8O
krynia08

Post » Wto kwi 13, 2010 15:47 Re: Kocia Skarbonka kocha dolnośląskie koty-czy Ty pokochasz KS?

Mruczeńka1981 pisze:Już większość zaglosowała i potanowione- w maju pomagamy Pani Zosi!Ale w następnych glosowaniach będę zmieniać tytuł-obiecuję!!
Patinette powodzenia z koteczką :ok:

Dziewczyny jestem wściekła-u dr Gruszki w poczekalni stała puszka do której ludzie wrzucali nam pieniążki na leczenie kotków. M. in. z tych pieniążków splacał się dług po Arwence. Przed świętami 150 zł wrzucił pewien Profesor. Dzisiaj pojechałam opróżnić puszkę, a tam rozerwana taśma i nie ma papierków-zostaly tylko monety. Puszka stała już niemal rok i nigdy coś takiego nie miało miejsca!!!!Może nie zabezpieczyłam puszki dostatecznie, ale to nie znaczy,że można okradać chore koty :evil: :evil: :evil: :evil:

Ludziska okropne nie mają serca :evil:
Mruczeńka na złodzieja nie ma rady, jak chce ukraść to i tak to zrobi bez względu na to jak będzie zabezpieczona puszka :evil:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Wto kwi 13, 2010 16:15 Re: Kocia Skarbonka kocha dolnośląskie koty-czy Ty pokochasz KS?

Mruczeńka1981 pisze:Dziewczyny jestem wściekła-u dr Gruszki w poczekalni stała puszka do której ludzie wrzucali nam pieniążki na leczenie kotków. M. in. z tych pieniążków splacał się dług po Arwence. Przed świętami 150 zł wrzucił pewien Profesor. Dzisiaj pojechałam opróżnić puszkę, a tam rozerwana taśma i nie ma papierków-zostaly tylko monety. Puszka stała już niemal rok i nigdy coś takiego nie miało miejsca!!!!Może nie zabezpieczyłam puszki dostatecznie, ale to nie znaczy,że można okradać chore koty :evil: :evil: :evil: :evil:

No cóż... jak to się mówiło? Są ludzie i taborety, a ci złodzieje mają przyjemność być fotelami bujanymi :evil:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto kwi 13, 2010 16:37 Re: Kocia Skarbonka kocha dolnośląskie koty-czy Ty pokochasz KS?

no od razu mi lepiej, bo aż mnie żołądek rozbolał z nerwów-no jak można :!:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Wto kwi 13, 2010 16:58 Re: Kocia Skarbonka kocha dolnośląskie koty-czy Ty pokochasz KS?

nie powiem jak to się nazywa...wniosek z tego ktoś musi częściej puszkę opróżniać, przez jednego gnojka...

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto kwi 13, 2010 17:04 Re: Kocia Skarbonka kocha dolnośląskie koty-czy Ty pokochasz KS?

Co za :evil: .... Ludzie to jednak nie mają skrupułów.... w niczym... Może by poprosić dr Gruszkę żeby postawił tą puszkę na biurku u siebie? Bo jak już raz ją okradziono to złodziej może się połasić na więcej :evil:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto kwi 13, 2010 17:44 Re: Kocia Skarbonka kocha dolnośląskie koty-czy Ty pokochasz KS?

a po arabsku topora i uciąć pazure którą ukradł :mrgreen: taka kara, bydlak nie człowiek nie obrażając bydła rogatego oczywiście :evil:
krynia08

Post » Wto kwi 13, 2010 20:01 Re: Kocia Skarbonka kocha dolnośląskie koty-czy Ty pokochasz KS?

Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro kwi 14, 2010 7:30 Re: Kocia Skarbonka kocha dolnośląskie koty-czy Ty pokochasz KS?

no to mamy juz środe jak ten czas szybko leci a ja dalej zapraszam prestiża 38 :ok:
krynia08

Post » Śro kwi 14, 2010 8:10 Re: Kocia Skarbonka kocha dolnośląskie koty-czy Ty pokochasz KS?

krynia08 pisze:no to mamy juz środe jak ten czas szybko leci a ja dalej zapraszam prestiża 38 :ok:

deszczowa środa u nas :(

pucio79

Post » Śro kwi 14, 2010 8:25 Re: Kocia Skarbonka kocha dolnośląskie koty-czy Ty pokochasz KS?

U nas też deszcz i ponuro :? Koty śpią i nic się nie chce :|
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Śro kwi 14, 2010 8:44 Re: Kocia Skarbonka kocha dolnośląskie koty-czy Ty pokochasz KS?

krynia tylko nie pisz, że u Ciebie słonko świeci :mrgreen:

pucio79

Post » Śro kwi 14, 2010 8:56 Re: Kocia Skarbonka kocha dolnośląskie koty-czy Ty pokochasz KS?

:mrgreen: swieci wielki slonko dzis u mnie wreszcie :ryk:
krynia08

[poprzednia][następna]