Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 31, 2010 15:27 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

:ok: :ok: :ok:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Nie sty 31, 2010 15:50 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Dziewczyny-nie uwierzycie!!!!!!
Będąc u Mamy-odebrałam telefon-dzwoniła dziewczyna z Olsztyna i..........chce oba buraski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kotki nie będa wychodziły,tyle na razie wiem,bo zasięg siadał,pani napisała misms-em maila,więc do niej napisałam-czekam na odpowiedź!
Tak bardzo marzyłam,by poszły razem,choc nadziei wielkiej na to nie miałam wcale!-a tu proszę-oba razem i to jeszcze tak blisko,że siostra mnie zawiezie,bo Kasia(!!!!!!)nie ma auta!
Bulbeczko-biorac Beatkę-przyniosłas mi szczęście,teraz kolejna Kasia,chce wziąc dwa zwykłe burasie!!!-Kasie Kasi przynoszą domy!
Dzięki kochane dziewuszki za ogłoszenia-to dzięki nim kociny znajduja domy!-bez Was nie dałabym rady!
Cieszę się tym bardziej,że po śmierci Andrzeja[*]-nie ma kto mi odwozić kotów do Warszawy!
Nie wiem,kiedy będzie adopcja-jestem w trakcie oczekiwania na odpowiedź-musimy przecież wszystko obgadac,ale dziewczyna brzmi rozsądnie,miło-muszę tylko dokupić drugi transporter,bo mam już tylko jeden,a oni w tym jednym się nie zmieszczą!
Oczywiście jeśli trafi sie kolejny dom,który bedzie chcial oba,to robię konkurs ofertowy :lol: ,ale nie chcę przedobrzyć-taka okazja może już sie nie trafić,a one mają tylko siebie i żal byłoby je rozdzielić!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie sty 31, 2010 15:59 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

ŻARTUJESZ?! 8O :D :D :D :D To ja tu lecę podnieść, a tu takie wieści! :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ale się cieszę, trzymam kciuki!! :D :D :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie sty 31, 2010 16:47 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Super, trzymam kciukasy za pomyślne zakończenie!!!!
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Nie sty 31, 2010 16:59 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Mówiłam,ze grunt to nie tracić nadziei :!: :!: :!: Super , bardzo się ciesze ,tym bardziej ,ze to był mój "debiut" w trzymaniu kciukasow za adopcje :piwa: :wink:
Obrazek

asijek

Od: Wto lis 10, 2009 21:35

Post » Nie sty 31, 2010 18:38 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Kasiek i co? :D :D Juz pewne? Kontaktowaliście się? :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie sty 31, 2010 19:11 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

No cóż-raczej chyba nic z tego,bo rodzice dziewczyny nie maja kasy na kstrację i twierdzą,że jak sa panele,to sie posprząta-chyba nigdy kocura nie mieli!
Ale szkoda bo chcieli wziąć oba!
Pewnie niemajętni ludzie,ale serca wielkie.Tyle,że jak koty zaczna znaczyć,to co z nimi bedzie?-na ulice pójdą?
Prosiłam o przemyślenie-poczekam na odpowiedź!
A przecież jeszcze koszt karmy,szczepienia,ewentualne leczenie.....
Szkoda!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie sty 31, 2010 19:14 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Ochhh..... Ale może by się zakochali..Tylko to ryzyko..Ale wykastrować się Kasiu nie da jakoś? Nie wiem, bazarek, z miasta .. ..
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie sty 31, 2010 19:20 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

kalair pisze:Ochhh..... Ale może by się zakochali..Tylko to ryzyko..Ale wykastrować się Kasiu nie da jakoś? Nie wiem, bazarek, z miasta .. ..

Kastracja to nie wszystko Bożenko-a co z karmą,wetem,szczepieniami????
Skoro nie stac ich na to,to jak zamierzaja utrzymać oba koty?
Wierzę,że to dobrzy ludzie,ale chyba pojęcia nie maja,ile kosztuje kot i dbałość o jego zdrowie!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sty 31, 2010 19:24 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

kropkaXL pisze:
kalair pisze:Ochhh..... Ale może by się zakochali..Tylko to ryzyko..Ale wykastrować się Kasiu nie da jakoś? Nie wiem, bazarek, z miasta .. ..

Kastracja to nie wszystko Bożenko-a co z karmą,wetem,szczepieniami????
Skoro nie stac ich na to,to jak zamierzaja utrzymać oba koty?
Wierzę,że to dobrzy ludzie,ale chyba pojęcia nie maja,ile kosztuje kot i dbałość o jego zdrowie!

Prawda..Dlatego jednak to ryzyko..A gdyby to jednak z nimi omówić, uświadomić? Przynajmniej z ciekawości, co powiedzą. Może karmę by miały tańszą, ale dom i serce..
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie sty 31, 2010 19:35 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Tak sobie czytam i czytam. Spróbowałabym jednak z tymi ludźmi porozmawiać. bo różnie bywa. Może cena podwójnego zabiegu kastracji jakoś ich przeraziła, ale tak na prawdę nie jest tak źle? Karmy są różne. Lepiej niech jedzą np. Purinę, ale będą szczęśliwe.
Wg. mnie trzeba porozmawiać.
Kciuki trzymam :ok:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Nie sty 31, 2010 19:56 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Kasieńko, a może mogłabym zasponsorować kastrację obu kotków? Oczywiście, musi być pewność, że kotki będą miały odpowiednią opiekę i przede wszystkim miłość. Gdyby z jakiegoś powodu miały trafić na ulicę ....... nawet nie chcę myśleć. Jeśli jesteś pewna tych ludzi, możesz na mnie liczyć. Karmę od czasu do czasu też mogłabym podesłać, tylko żeby to byli odpowiedzialni ludzie, którzy nie wyrządzą żadnej szkody kociaczkom.
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie sty 31, 2010 20:46 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Porozmawiałam-niestety,na szczepienia tez sobie nie mogą pozwolić,a przecież koty chorują,na to tez kasy nie będzie.
To niemajętni ludzie,moga dać dom i serce,nic ponadto-niestety.
Co bedzie jak koty zachorują????

Nastepny news-mam w domu Bąbelek-nazwałam ją Zoe-Benek strasznie sie dzisiaj napił i prawie rozdeptał koteńkę-darł się na nią w niebogłosy,ze złości,że mu pod nogi podeszła!
Wyrwał jej pęk kłaczków z ogonka,i jeszcze był wściekły,że chciałam jej podac leki,zabrałam ją.Siedzi w łazience i bawi się grzechoczącą myszką-słyszę ją w pokoju.
Trudno-może i dobrze sie stało,bo teraz moge ja spokojnie leczyć,nie martwiąc się,że zastanę zamknietą piwnicę,gdy bede szła po małą do weta!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sty 31, 2010 21:16 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Och, Kasiulek. A myślałam, że wszystko na najlepszej drodze.
A jak Pyniusia zareagowała na Bąbelka-Zoe?
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie sty 31, 2010 21:23 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Pyniusia jeszcze nic nie wie-maleńka Bąbelek-Zoe-siedzi w łazience,a Ptyś chyba dzisiaj nie zaśnie-siedzi non stop pod drzwiami i prosi ,żeby go wpuścić-moja niańka kochana!
Zapraszam do Kotomanii-są zdjęcia!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]