jeszcze raz DZIĘKUJĘ za pomoc tym kotom, szczególnie "tytułowym" od których wszystko się zaczęło, jesteście FANTASTYCZNE (jeśli współpracują z Wami też mężczyźni, są FANTASTYCZNI), idziecie jak burza!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:molly88 pisze:Jestem, nie wiem ale Pani Zosia poprosiła mnie abym poszla do domu bo kotka sie moze mnie boi czy cos... Wiec wrocilamAle mam wyrzuty sumienia
ale klatke pani Zosia wystawiła ?
Rudaa pisze:Wow superCzyli zostaje tam jedna ciężarówka i kocur Zezol. Ja zapomniałam dodać, że moja Arda w ramach protestu przeciwko nowej współlokatorce postanowiła wyrwać i zeżreć kwiatka
, a co, niech sobie ktoś nie myśli, że może bezkarnie obcych na JEJ teren przyprowadzać. Ograniczyła także spożywanie posiłków, co akurat w jej sytuacji jest na plus
molly88 pisze:jessi74 pisze:molly88 pisze:Jestem, nie wiem ale Pani Zosia poprosiła mnie abym poszla do domu bo kotka sie moze mnie boi czy cos... Wiec wrocilamAle mam wyrzuty sumienia
ale klatke pani Zosia wystawiła ?
Tak i nie karmilyśmy jej,p rzyszedl tez jej chłopak tzn kotki z którymi miala dzieci
jessi74 pisze:Rudaa pisze:Wow superCzyli zostaje tam jedna ciężarówka i kocur Zezol. Ja zapomniałam dodać, że moja Arda w ramach protestu przeciwko nowej współlokatorce postanowiła wyrwać i zeżreć kwiatka
, a co, niech sobie ktoś nie myśli, że może bezkarnie obcych na JEJ teren przyprowadzać. Ograniczyła także spożywanie posiłków, co akurat w jej sytuacji jest na plus
tak, jedna ciężarówka tam została , ja niestety w tym tygodniu nie jestem w stanie nic pomóc![]()
czy ktoś mógłby zając się łapanką ? napisałam do Fundacji Kocie Życie - która deklarowała zajęcie się sprawą jeszcze kilka miesięcy temu, ale oni też nie mogą![]()
p.s. Arda to śliczna koteczkaa masz już jakieś imię dla Ocelotki? a może tak pozostanie
jessi74 pisze:Agness![]()
trzymam bardzo bardzo mocno kciuki ....... bardzo żeby tylko się udało......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości