Obie dziewczynki już w swoich domkach stałych :) :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 21, 2009 22:30 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

Ale chwila?Czy ty sugerujesz że ja jestem złym dt??
No chyba mam dość :evil: Nie mam zbyt dużo na głowie,daję sobie rade...
Nie wiem na kogo trafię na allegro-znajdę im dobry domek,tak-jak znalazłam Sarze...
Jak to nie chce?
Gotuję im za każdym razem,mieszam to z whiskasem bo inaczej nie chciały tego tknąć...Pisałam o tym.....

Aggi

Od: Nie wrz 20, 2009 23:50

Post » Sob lis 21, 2009 22:32 Re: Lunka niedługo idzie do ds. PILNIE POTRZEBNY DS dla SISSI!

Aggi pisze:
vega29 pisze:Masz rację!!!
Parówkami i szynką strach człowieka karmić, tyle w tym chemii. O kocie to już nie wspomnę. Moje szynkę jedzą, jak się zagapię i rąbną mi z kanapki...

Dzięki...
Wiesz...Jakoś dziwnie się czuję kłócąc się o to z własną matką i chyba potrzebowałam to "usłyszeć" że mam rację...
Dokładnie-moja mama wyjechała z tekstem że dziecku daję parówki-dziecku ich nie daję,a jak już to te najlepsze...Morliny czy takie typowo dziecięce

Miło, ze doceniasz zakłady z wioski pod Ostródą. Dosłownie i bez kitu. 8) :mrgreen:

A kotom dawaj najlepiej to, co koleżanki poleciły wyżej.
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Sob lis 21, 2009 22:36 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

Narazie dostaną tego perfect fit.Nie będę kupować zapasu karmy jak nie wiem ile jeszcze u mnie będą :D
Mają teraz saszetki i suche i kurczaczka-będą chwilowo dostawać takie jedzonko ;) Jak później jeszcze u mnie będą to pomyślę,choć nie powiem że przeraziła mnie cena jednej karmy-nie wiem której ale 28zł za kg...

Aggi

Post » Sob lis 21, 2009 22:36 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

I jak te allegro??Oglądała może któraś z was?

Aggi

Post » Sob lis 21, 2009 22:39 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

dziwi mnie takie mieszanie kotom w brzuchach
28 zł za kg to całkiem przyzwoita cena choć oczywiście jest sporo tańszych karm
co do perfect fit to odradzam, nic to szczególnego
lepiej kupić w internecie lepszą karmę, najwyżej zostanie dla kolejnych tymczasów
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Sob lis 21, 2009 22:41 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

Czemu mieszanie?Dostawały whiskasa z braku sklepowego,teraz perfect fit.Mieszanie to by było jakbym jutro zmieniła im na co inne :ryk:
Nie wiem czy wogóle tymczasowicze jeszcze u mnie będą.......
Ale żeby nie było-z linku napewno skorzystam i zamówię bo widzę że naprawdę ceny są ok ;)

Aggi

Post » Sob lis 21, 2009 22:42 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

Albo można będzie oddać domkowi stałemu, żeby kociaki nie miały zmienianej karmy, tylko stopniowo przyzwyczajały się do nowej.

piegusek

Od: Śro wrz 07, 2005 20:38

Post » Sob lis 21, 2009 22:45 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

A co sądzicie o tej karmie?
Myślę o tym też dla moich kociastych-Leon ma 5 miesięcy,Plamka rok...więc chyba by mogły to jeść?Jedynie Ramzesik starszy,ale chyba to nie zaszkodzi co?
http://katani.pl/BRIT_Care_Cat_Kitten_C ... p4132.html

Aggi

Post » Sob lis 21, 2009 22:46 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

Aggi pisze:Ale chwila?Czy ty sugerujesz że ja jestem złym dt??
No chyba mam dość :evil: Nie mam zbyt dużo na głowie,daję sobie rade...
Nie wiem na kogo trafię na allegro-znajdę im dobry domek,tak-jak znalazłam Sarze...
Jak to nie chce?
Gotuję im za każdym razem,mieszam to z whiskasem bo inaczej nie chciały tego tknąć...Pisałam o tym.....

Ja nic nie sugeruje, ale tak jak inni martwie sie o kotki i tak jak inni gubie sie w tych karmach...pisałas ze whiskas tylko raz dałas bo nie było nic w sklepie a teraz piszesz ze jednak podajesz a wszyscy ci tu mówią ze whiskas nie jest dobry...
Nie denerwuj sie, nie chodzi tu o ciebie tylko o dobro kociaków, więc nie rozumiem czemu sie spinasz przy kazdej próbie pomocy w rozwiązaniu problemu i przy kazdej radzie.
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Sob lis 21, 2009 22:49 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

dune pisze:
Ja nic nie sugeruje, ale tak jak inni martwie sie o kotki i tak jak inni gubie sie w tych karmach...pisałas ze whiskas tylko raz dałas bo nie było nic w sklepie a teraz piszesz ze jednak podajesz a wszyscy ci tu mówią ze whiskas nie jest dobry...
Nie denerwuj sie, nie chodzi tu o ciebie tylko o dobro kociaków, więc nie rozumiem czemu sie spinasz przy kazdej próbie pomocy w rozwiązaniu problemu i przy kazdej radzie.

Jejku...Nie spinam się...Odpowiadam przecież normalnie,napisałaś że może lepiej poszukać im dt forumowego,więc odebrałam to prosto-że ja jestem złym...
Kupiłam im wtedy 4 saszetki tego whiskasa bo nie sądziłam że dziś będę na zakupach.Dlatego go dostawały.Skończył się to kupiłam coś lepszego.Ja nie wiem co w tym jest tak trudnego...
Zostało mi dla nich 100zł a za szczepienia włosami nie zapłacę niestety....I nie będę im kupować innej karmy jeśli whiskas był w lodówce.
Myślę że dziewczyny raczej by się nie ucieszyły jeśli ich pieniądze wzięłabym i wyrzuciła...

Aggi

Post » Sob lis 21, 2009 22:52 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

Aggi pisze:I jak te allegro??Oglądała może któraś z was?

Całkiem zgrabne allegro. Ja, żeby sobie nie generować kosztów (opcja ceny minimalnej kosztuje...), daję aukcję od 1 zł i zastrzegam w treści, że licytacja nie jest jednoznaczna z adopcją. No, ale ja mam 30 aukcji miesięcznie, w tym sponsorowane zbieracze...
Obrazek

vega29

Post » Sob lis 21, 2009 22:54 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

Yyy jak sie nie mylę to wpisałam w allegro że licytacja nie jest jednoznaczna z adopcją-chyba że zapomniałam :D
A co do ceny minimalnej to nawet nie wiem czy coś dałam,ale chyba tak bo myślałam ze trzeba :D
Wsumie całe allegro wyszło 3zł ;)

Aggi

Post » Sob lis 21, 2009 22:58 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

Aggi pisze:
dune pisze:

Jejku...Nie spinam się...Odpowiadam przecież normalnie,napisałaś że może lepiej poszukać im dt forumowego,więc odebrałam to prosto-że ja jestem złym...
Kupiłam im wtedy 4 saszetki tego whiskasa bo nie sądziłam że dziś będę na zakupach.Dlatego go dostawały.Skończył się to kupiłam coś lepszego.Ja nie wiem co w tym jest tak trudnego...
Zostało mi dla nich 100zł a za szczepienia włosami nie zapłacę niestety....I nie będę im kupować innej karmy jeśli whiskas był w lodówce.
Myślę że dziewczyny raczej by się nie ucieszyły jeśli ich pieniądze wzięłabym i wyrzuciła...

Dziewczyny zawrzyjcie pokój. Od 4 saszetek whiskasa przeciętny kot nie pożegna się z życiem. Lepsze to, niż przesolone wędliny... Whiskas się skończył jest Perfect Fit. Skończy się Perfekt, będzie lepsza karma.
Obrazek

vega29

Post » Sob lis 21, 2009 22:59 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

vega29 pisze:Dziewczyny zawrzyjcie pokój. Od 4 saszetek whiskasa przeciętny kot nie pożegna się z życiem. Lepsze to, niż przesolone wędliny... Whiskas się skończył jest Perfect Fit. Skończy się Perfekt, będzie lepsza karma.

No,mądrze gada :ok: :ok: :ryk:

Aggi

Post » Sob lis 21, 2009 23:00 Re: Jednak obie dziewczynki PILNIE POSZUKUJĄ DS :(

Aggi pisze:Yyy jak sie nie mylę to wpisałam w allegro że licytacja nie jest jednoznaczna z adopcją-chyba że zapomniałam :D
A co do ceny minimalnej to nawet nie wiem czy coś dałam,ale chyba tak bo myślałam ze trzeba :D
Wsumie całe allegro wyszło 3zł ;)

Masz zaznaczone.
Jakbyś wkleiła obrazki z linku i dodała tylko jedno zdjęcie z komputera, no i nie zastrzegła ceny minimalnej, mogłabyś osiągnąć 0,30 - 0,50 zł 8) . To tak na przyszłość.
Obrazek

vega29

[poprzednia][następna]