No chyba mam dość

Nie wiem na kogo trafię na allegro-znajdę im dobry domek,tak-jak znalazłam Sarze...
Jak to nie chce?
Gotuję im za każdym razem,mieszam to z whiskasem bo inaczej nie chciały tego tknąć...Pisałam o tym.....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aggi pisze:vega29 pisze:Masz rację!!!
Parówkami i szynką strach człowieka karmić, tyle w tym chemii. O kocie to już nie wspomnę. Moje szynkę jedzą, jak się zagapię i rąbną mi z kanapki...
Dzięki...
Wiesz...Jakoś dziwnie się czuję kłócąc się o to z własną matką i chyba potrzebowałam to "usłyszeć" że mam rację...
Dokładnie-moja mama wyjechała z tekstem że dziecku daję parówki-dziecku ich nie daję,a jak już to te najlepsze...Morliny czy takie typowo dziecięce
Aggi pisze:Ale chwila?Czy ty sugerujesz że ja jestem złym dt??
No chyba mam dośćNie mam zbyt dużo na głowie,daję sobie rade...
Nie wiem na kogo trafię na allegro-znajdę im dobry domek,tak-jak znalazłam Sarze...
Jak to nie chce?
Gotuję im za każdym razem,mieszam to z whiskasem bo inaczej nie chciały tego tknąć...Pisałam o tym.....
dune pisze:
Ja nic nie sugeruje, ale tak jak inni martwie sie o kotki i tak jak inni gubie sie w tych karmach...pisałas ze whiskas tylko raz dałas bo nie było nic w sklepie a teraz piszesz ze jednak podajesz a wszyscy ci tu mówią ze whiskas nie jest dobry...
Nie denerwuj sie, nie chodzi tu o ciebie tylko o dobro kociaków, więc nie rozumiem czemu sie spinasz przy kazdej próbie pomocy w rozwiązaniu problemu i przy kazdej radzie.
Aggi pisze:I jak te allegro??Oglądała może któraś z was?
Aggi pisze:dune pisze:
Ja nic nie sugeruje, ale tak jak inni martwie sie o kotki i tak jak inni gubie sie w tych karmach...pisałas ze whiskas tylko raz dałas bo nie było nic w sklepie a teraz piszesz ze jednak podajesz a wszyscy ci tu mówią ze whiskas nie jest dobry...
Nie denerwuj sie, nie chodzi tu o ciebie tylko o dobro kociaków, więc nie rozumiem czemu sie spinasz przy kazdej próbie pomocy w rozwiązaniu problemu i przy kazdej radzie.
Jejku...Nie spinam się...Odpowiadam przecież normalnie,napisałaś że może lepiej poszukać im dt forumowego,więc odebrałam to prosto-że ja jestem złym...
Kupiłam im wtedy 4 saszetki tego whiskasa bo nie sądziłam że dziś będę na zakupach.Dlatego go dostawały.Skończył się to kupiłam coś lepszego.Ja nie wiem co w tym jest tak trudnego...
Zostało mi dla nich 100zł a za szczepienia włosami nie zapłacę niestety....I nie będę im kupować innej karmy jeśli whiskas był w lodówce.
Myślę że dziewczyny raczej by się nie ucieszyły jeśli ich pieniądze wzięłabym i wyrzuciła...
vega29 pisze:Dziewczyny zawrzyjcie pokój. Od 4 saszetek whiskasa przeciętny kot nie pożegna się z życiem. Lepsze to, niż przesolone wędliny... Whiskas się skończył jest Perfect Fit. Skończy się Perfekt, będzie lepsza karma.
Aggi pisze:Yyy jak sie nie mylę to wpisałam w allegro że licytacja nie jest jednoznaczna z adopcją-chyba że zapomniałam
A co do ceny minimalnej to nawet nie wiem czy coś dałam,ale chyba tak bo myślałam ze trzeba
Wsumie całe allegro wyszło 3zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 124 gości