Tak to wygląda
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=644992613
Napewno dla dziczków przydalaby sie mocniejsza.
Wiecie ile tam moze byc tych kotow.
Moze jakies poszukiwanie ława dalo by sie zorganizowac?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MRUCZKI pisze:W szczecinie są klatki po byłym SHKRP powyżej 150szt może sumienie ryszy ostatniego Przewodniczacego nieistniejącego juz oddziału , podnoście do góry .
Jeśli chodzi Ci o te wykocone to wiem ze jedna przychodzi bez brzuszka i widac ze ma kociaki. Na sto procent. Drugiej nie widziałam od dwóch tygodni.Pewnie siedzi z maluszkami i w nocy resztki dojada. Nie wiem gdzie te kotki się okociły. Wczoraj przeszukałam sama kilka altanek. Nic nie znalazłam.Te altanki sa teraz zdemolowane. Tam trzeba zajrzeć w każda dziure.To ze sa w takim stanie to wielkie utrudnienie. Jak sa maluszki ,beda siedzieć jak myszki pod miotła, jesli nie będzie w tym czasie matki. Zresztą takie małe są nieporadne. Nieświadome co sie wogóle dzieje.Patrzałam wczoraj z której strony przychodzi ta kotka. Nic nie ustaliłam. Dodatkowo tam sa teraz chaszcze. Wiadomo. Małe moga byc wszędzie.agiis-s pisze:pani Izo czy ma pani jakieś rozeznanie o tym ile tych kotek jest?
ta u karmicielki to jedna - a reszta?
Dziewczyny pomożcie. Ja nie mam nawet telefonu.Niech Ktoś zablokuje. Poprosi zeby zatrzymała. Że zbieramy pieniażki.Agiss-s proszę możesz sie tym zająć?MRUCZKI pisze:Rozmawialam teraz z PaniaTamara Szymańska byłą Panią sekretarz szczecinskiego stowarzyszenia tam gdzie przekazaliśmy klatki i, wyraziła zgodęe na podanie jej numeru może jej się uda wydobyc klatki wystawowe 120szeroka 70 wysoka .Pani Tamara jest wspaniałą miłośniczką kotów i na pewno wszystko zrobi aby pomócu oto numer 696 03 12 77 dzwońcie juz ma 10 szt ,to z ostatnich kilku sekund informacja
Jayin pisze:Ja zadzwonię zaraz. I dam znać co i jak.
Właśnie jesteśmy w trakcie formowania Brygady poszukiwawczej. Mamy tylko dwa tygodnie. Tylko!!!!!!Lidka pisze:Tak to wygląda
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=644992613
Napewno dla dziczków przydalaby sie mocniejsza.
Wiecie ile tam moze byc tych kotow.
Moze jakies poszukiwanie ława dalo by sie zorganizowac?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tundra i 56 gości