Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milenap pisze:...
Sylwka, pewnie masz racjePanikara ze mnie pierwszorzędna, weci już się przyzwyczaili, ze przychodze na badania z kotem, bo mi się jakaś choroba w głowie narodziła
...
Sylwka pisze:milenap pisze:...
Sylwka, pewnie masz racjePanikara ze mnie pierwszorzędna, weci już się przyzwyczaili, ze przychodze na badania z kotem, bo mi się jakaś choroba w głowie narodziła
...
Szczególnie to się tym nie wyróżniasz na forum. Tu pewnie co druga taka- a pewnie i więcej. Ja też niejedno "szaleństwo" mam za sobą. Wolę najeść się wstydu niż zbagatelizować.
milenap pisze:Tinka07 Zula ma ok. 6-7 lat (nie wiem dokładnie, mam ją jakieś 2 lata). Z siusianiem i piciem jest tak, jak pisałam, nie jest ciągle głodna, to jest kot, który je dość często małe porcje, tak było zawsze. Waga bez zmian, futerko też.
milenap pisze:[Tinka07, czy chodzi o procentowy skład białych? to mam, tylko nie wpisałam:
LYM: 37,9%, norma: 20-55
MON: 9,0%, norma: 1-4
GRA: 53,1, norma: 35-78
milenap pisze:Miałam na myśli oszczedny model biochemii, czyli tylko nerki tym razem.
milenap pisze:Co do suchej, koty nie jedzą jej codziennie (co ok. 2-3 dni, TOTW, Orijen6fish), wycofujemy ją z menu powoli, próbuje też z BARFem (dzieki Twojej instrukcji dla niewtajemniczonych), ale jeszcze nie czuje się na siłach, zeby tylko tak koty karmić, więc dodatkowo 1-2 razy w tyg. jest puszka, najczęściej Bozita.
milenap pisze:Missek z wodą jest w domu dużo, są porozstawiane prawie wszędzie, zeby piłyI włąśnie Zula najwięcej pije jak sobie zje porcyjke suchego.
milenap pisze:Czy jezeli z moczem wyjdzie wszystko ok, to mogę uznać, ze nie ma powodów do paniki czy jeszcze gdzieś szukać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: BillyRen, Google [Bot], Silverblue i 54 gości