Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Saraa pisze:Czy te dwa preparaty to, to samo bo cena o polowe tansza. Wiem, ze odpowiednikiem scanomune jest ludzki beta glukan ale przy jednym potrzebujacym kocie zaoszczedze 30 zl zostanie sporo no i to dzielenie kapsulki na ok 30 szczypt. Gdyby immunoDol cat i scanomune byly zamiennikami to rozwiazaloby moje dylematy cenowe.Moj wet nie bardzo wiedzial.moze ktos stosowal ma jekies info od weta.?
Tosza pisze:Ja się zastanawiam nad immunoglukanem w syropku dla dzieci. Sprawdzałam skład i wydaje mi sie taki sam, ale boje sie sama podjąc decyzję.
piegusek pisze:Saraa pisze:Czy te dwa preparaty to, to samo bo cena o polowe tansza. Wiem, ze odpowiednikiem scanomune jest ludzki beta glukan ale przy jednym potrzebujacym kocie zaoszczedze 30 zl zostanie sporo no i to dzielenie kapsulki na ok 30 szczypt. Gdyby immunoDol cat i scanomune byly zamiennikami to rozwiazaloby moje dylematy cenowe.Moj wet nie bardzo wiedzial.moze ktos stosowal ma jekies info od weta.?
A mi wetka powiedziała, że mam podawać 1/4 tabletki beta-glukanu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości