annskr pisze:Kasia_S pisze:kot bez rodowodu nie jest rasowy
A rodowód nie kosztuje 300zł .....
moze nie powinnam sie wypowiedac, bo jestem totalnym 'lajkonikiem'

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annskr pisze:Kasia_S pisze:kot bez rodowodu nie jest rasowy
A rodowód nie kosztuje 300zł .....
Rosemary pisze:Malo tego powiedziano mi ze jak bym sie zdecydowala kiedys wystawiac tego kota i rodowod jednak bedzie potrzebny to moge do nich napisac, przeslac pieniadze na konto a rodowod mi przysla poczta. Oczywiscie nie zaryzykowalabym takiej transakcji - jeszcze w dodatku nie na terenie Polski.
Pozdrawiem
Rose
Rosemary pisze:Kupilam go na wystawie kotow rasowych mw rok temu.
Rosemary pisze:Jakie sa warunki adopcji bo ja szukam i jakos nie widze. Moge prosic o jakis link?
Rosemary pisze:. Ale i tak trzeba go wykastrowac, bo wydaje mi sie, ze teraz jakis niespokojny jest, gdzies go niesie ale nie wie gdzie.
Rosemary pisze:Blu nie jest wykastrowany, ale nie znaczy terenu, nie wiem w sumie dlaczego.
Rubin w wieku 7 m-cy probowal obsikiwac np. nowy dywan i z miejsca poszedl pod noz, ale Blu ma ponad 14 miesiecy i tego nie robi. Dziwne? Czytalam gdzies ze wlasnie niektore persy nie znacza terenu a jak znacza to tylko okolice kuwety. Nie zauwazlam zeby obok kuwety bylo brudno. Ale i tak trzeba go wykastrowac, bo wydaje mi sie, ze teraz jakis niespokojny jest, gdzies go niesie ale nie wie gdzie.
Pozdrawiam
Rose
Kasia_S pisze:może on ma jakieś problemy zdrowotne? nie jest np wnętrem? co na to wet?
Użytkownicy przeglądający ten dział: finnbentley, Google [Bot], LimLim, nfd i 31 gości