Bandytka & Wielebny czyli biało czarne wariactwa :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 18, 2009 17:00

Od jednego kota lepsze są dwa koty. A od dwóch kotów lepsze są trzy koty...

Bardzo podoba mi się bandycki :twisted: wątek.

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Nie sty 18, 2009 17:51

Bandytka też ucieszona z własnego wątku
Obrazek

Tak czynnie pisujemy :)

I muszę się poskarżyć na Duzią. Dziś po raz pierwszy nakrzyczała na mnie. Jak zwykle odsunęłam drzwi do tej dużej,fajnej szafy a siatka z prześwietleniami ładnie szeleściła :mrgreen: zabawa była przednia póki nie kazano mi zostawić to i to z wielkim żalem. Muszę przeprosić jakoś panią. Przynoszę jej myszki na biurko. Ona udaje, że nie zauważa to jej podsuwam łapka pod nosek. Rzuca mi myszkę na łóżko i rozpoczyna się gonitwa. A teraz dwie jej przyniosłam o! I już się śmieje :D :D Wychowałam sobie Duzią 8)
Obrazek & Obrazek Zapraszają!

Bandytka

Od: Nie sty 11, 2009 14:29

Post » Nie sty 18, 2009 18:52

Przemily to i budujacy watek :D A jaka piekna bohaterka :love: :love: :love: Siostrzyczka dla niej to doskonaly pomysl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Nie sty 18, 2009 18:59

Przygarnąć kocia to nie problem ale kto Duziej udzieli psychicznego wsparcia przy dokoceniu? To będzie jej pierwszy dwukrotny rozmruczany interes :oops: :oops: A przecież chodzi o to by nikt nie ucierpiał z racji nie wiedzy. A tym bardziej kociaki :roll:

Bandytka

Post » Nie sty 18, 2009 19:12

Na forum wszyscy lubią dokacania :D
Bierz drugiego kota, nie zastanawiaj się zbytnio.

MaybeXX

Post » Nie sty 18, 2009 19:22

MaybeXX pisze:Na forum wszyscy lubią dokacania :D
Bierz drugiego kota, nie zastanawiaj się zbytnio.

W takim razie to będę oczekiwać solidnej pomocy !
Tylko się nie śpiesząc, bo inaczej diabeł wpakuje kły :|

A właśnie mam i tak już problem, Bandytka przyszła do mnie w październiku ale powoli zbliża się wiosna i muszę zamontować siatki w oknach, tylko majster to ze mnie żaden :? I nie wiem co robić :( Te wszystkie plany, materiały brzmią mi strasznie...

Bandytka

Post » Nie sty 18, 2009 21:38

Ja mam siatkę z Animalii. O taką:
http://animalia.pl/szukaj.php?szukaj=okno&o=0&c_o=&c_d=
Wersję przezroczystą. Prawie nie widać.

MaybeXX

Post » Nie sty 18, 2009 21:42

Bandytko, śliczna z Ciebie panienka. I powiedz Dużej, żeby się nie martwiła, na pewno będziemy Ją wspierać, jak juz załatwi Ci koleżanke albo kolege :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie sty 18, 2009 21:53

MaybeXX pisze:Ja mam siatkę z Animalii. O taką:
http://animalia.pl/szukaj.php?szukaj=okno&o=0&c_o=&c_d=
Wersję przezroczystą. Prawie nie widać.

No właśnie tak przeglądam to. Okna wymierzyłam do notesu dodałam. Wypłata przyjdzie to skompletuję to. Dziękuję za pomoc, bo sama jakoś się tego nie doszukałam. Przeglądałam tylko plany innych użytkowników ale im to TŻ-y robili. A Panowie to urodzeni majsterkowicze, nie to co ja :roll:

I przyznam po cichu, że zaczęłam się powoli rozglądać za footrem. :1luvu:

A jeszcze na głowie mam mojego kolegę, który przygarnia jutro kociaka. On zielony w tych sprawach. I już mu męczę głowę na temat kastracji. Czarno to trochę widzę :?

Tak przeglądam sobie kociarnię a moja Bandi aportując mi myszkę non stop zerka w monitor, czyżby przeczuwała moje zamiary? :lol:
Ostatnio edytowano Nie sty 18, 2009 22:19 przez Bandytka, łącznie edytowano 1 raz

Bandytka

Post » Nie sty 18, 2009 22:15

To może warto kolege na miau skierować? :wink: jak troche poczyta, to moze łatwiej przyjdzie. Albo poopowiadać o tym, jaki ładny aromacik wydziela mocz niekastrowanego kocurka, no i że kocurek moze znaczyć... :roll:

A jakiej płci towarzysza dla Bandytki planujesz? :D

milenap

Post » Nie sty 18, 2009 22:23

Co do siatek to robia to tez ci co wstawiaja okna albo taniej wypozycz jakiego TZ, moze z forum jakis niedaleko mieszka. Na drugiego kota namawiam bardzo ja tez nigdy nie mialam kotow a teraz w ciagu 5 miesiecy sa juz dwa. Dokocenie jak czytalas na naszym watku poszlo gladko i spokojnie a jednyna osoba ktora obgryzala pazury, panikowala, najadla sie strachu i nie spala w nocy bylam ja. Polecam parke damsko-meska jest super. :D

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Nie sty 18, 2009 22:26

milenap pisze:To może warto kolege na miau skierować? :wink: jak troche poczyta, to moze łatwiej przyjdzie. Albo poopowiadać o tym, jaki ładny aromacik wydziela mocz niekastrowanego kocurka, no i że kocurek moze znaczyć... :roll:

Wiesz, z chłopem to gorzej. Jemu gorzej wiedza przemawia.Bo na przeszkodzie stoją mu własne ściśnięte w panice kolana :wink:

Ale kolega może się przydać. Choćby do tych siatek.

MaybeXX

Post » Nie sty 18, 2009 22:27

milenap pisze:To może warto kolege na miau skierować? :wink: jak troche poczyta, to moze łatwiej przyjdzie. Albo poopowiadać o tym, jaki ładny aromacik wydziela mocz niekastrowanego kocurka, no i że kocurek moze znaczyć... :roll:

Koledze już głowę męczę. Jak nie to wie, że ja już sprzątnę tego 6 miesięcznego, czarnego jak smoła kocurka. Pociesza mnie to, że zaczyna już rozumieć. Już mu przedstawiłam szereg racji, dla których koty powinny byś kastrowane. I oczywiście obiecałam pomoc. Już wiem jak to jest. W Olsztynie także znam świetnego lekarza, który zna się narzeczy. Pomógł mi gdy miałam charakterne problemy z Bandytką. Bo na początku była miziasta ale potem robiła sobie zabawy jak spałam z mojej szyi. Na szczęście opanowaliśmy to.

A co do partnera, partnerki to sama nie wiem. W sumie teraz gdy są te wszystkie kastracje i sterylizacje i jedno i drugie będzie dobre :) Ważne by był to młody kot, chętny do zabawy bo inaczej Bandytka da mu się we znaki. Ona jest nie poprawną figlarą :) Obrazek

Tak zawsze kończą torby, które pięknie szeleszczą :)

Bandytka

Post » Nie sty 18, 2009 22:30

muac pisze:Co do siatek to robia to tez ci co wstawiaja okna albo taniej wypozycz jakiego TZ, moze z forum jakis niedaleko mieszka. Na drugiego kota namawiam bardzo ja tez nigdy nie mialam kotow a teraz w ciagu 5 miesiecy sa juz dwa. Dokocenie jak czytalas na naszym watku poszlo gladko i spokojnie a jednyna osoba ktora obgryzala pazury, panikowala, najadla sie strachu i nie spala w nocy bylam ja. Polecam parke damsko-meska jest super. :D

I właśnie ja tak panikuje :spin2: :spin2: Ale chcę być dobrej myśli!

I kolega już jest włączony w akcję osiatkowanie okien :mrgreen: :mrgreen: Zarówno swoich jak i moich.

Bandytka

Post » Pon sty 19, 2009 1:33

Bandytko, zobaczysz przebiegnie bez problemów pewnie, jak u Muac :D

a koteczka jest śliczna :D

MaybeXX coś w tym jest z facetami,większość rzeczy ma zaraz osobiste odniesienia :roll:

milenap

[poprzednia][następna]