Maja,Misza,Goferek,Lesio,Funia i Tymczasowi Milusińscy:-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 04, 2008 10:06

a możemy prosic o więcje zdjęć? :)
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Śro cze 04, 2008 10:45

Dziewczynki, wielkie dzięki :1luvu:

Maja na pewno się nie gniewa, ona nie z tych :D
Miszka też się nie obraża, nawet jak Chłopaki mu wytykają, że popiskuje jak kobieta by być z nami bliżej (zamknięta łazienka) czy info, że nadciąga :wink:

Ogromnie się cieszę, że podobały się Wam te moje historyjki. Same wiecie, że każdy dzień ze zwierzętami przynosi coś nowego.

Miszka chyba przeczuwa zmiany, bo klei się - szczególnie do swojej kobiety = do mnie - więcej niż zwykle, choć wydawałoby się, że już więcej nie można. Może to przeczucie zmian, a może po prostu ma mnie mniej od kiedy po 1,5-miesięcznym zwolnieniu poszłam do pracy.

Oczywiście, doczytałam się o zmianach dot. Dżemika. Bardzo się cieszę. Co z Fruzią? Fajnie, że Goofi jest taki odważny, będzie nam wszystkim łatwiej. Bardzo liczę na dobre charaktery moich kociastych, ale to żywe istoty i emocje na pewno jakieś będą.. Jak czytam o nim to gębą mi się śmieje :D Czekam na niego bardzo.

Zaraz spróbuję przesłać jakieś inne fotki :)

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro cze 04, 2008 10:57

moje kciaki zawsz są pogniewane w poniedziałek ...jak to znów same w domu? :evil:

Także koteczki na pewno odczuły, że Duża już poszła do pracy, a tak fajnie było wcześniej... :wink:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Śro cze 04, 2008 12:31

:wink: Jak widać nie tylko ludziska nie lubią poniedziałków :wink:

Dosyłam kilka zdjęć.
Trzy ostatnie są niedawno zrobione, pozostałe dwa lata temu, w lipcu, podczas okropnych upałów. Kotki poradziły sobie z gorącem chłodząc się na sprzęcie sportowym moich synów. Dodatkową atrakcją był bałagan spowodowany odnawianiem mieszkania.. Miały używanie..
Jak wiadomo powszechnie spać można wszędzie, ale najlepiej odpoczywa się na rozrzuconych ciuchach, na wysuszonym praniu, na kartkach papieru czy w pudełkach.. :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Kaprys2004

Post » Śro cze 04, 2008 12:38

:love: :love: :love:

jeszcze rudzielca mi tu brakuje :)

Anna Rylska

Post » Śro cze 04, 2008 12:40

cudne, a ja popatrzyłam na nie wcześniej niz inni :roll:

Kaprys skad ja to znam...Zula ŻADNEGO kartonu nie przepuści...z każdym musze spać po kilka dni (bo karton musi byc na jej poduszce :wink: ), aż jej sie znudzi :twisted: zdarzyło mi sie też spać z plecakiem :twisted: no i Zulą w srodku :lol:

kociaste są cudowne...te figury :D

milenap

Post » Śro cze 04, 2008 12:51

Super kotki-fotki :D
A kartonowe pudełka jak wiadomo człowiek wymyślił wyłącznie po to, żeby kot miał gdzie włazić. :lol:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro cze 04, 2008 13:03

Fakt, jest jeszcze niezbyt kolorowo :wink: ale nie martwcie się: pewnie jutro maluch będzie już u nas :D
Problemem wydaje się tylko aparat, który ostatnio odmówił współpracy, choć jest młody wiekiem :(

Milenko, to miałaś piękne spanko :lol: kartony i plecak - super sprawa!
To mi się kojarzy z moim spaniem z miską na pooperacyjnym brzuchu, żeby koty mogły na/po mnie skakać bez moich sprzeciwów :wink: Polecam patent :wink: , choć życzę dużo zdrówka wszystkim i braku okazji do sprawdzania!
Nie ma to jak ludzkie wynalazki, oprócz kartonów miski, zwinięte rolki siatki, torby, w tym reklamówki, walizki są też ok. W reklamówce można dać się nosić i spać :lol:

Kaprys2004

Post » Śro cze 04, 2008 13:09

Kaprys rekalmowki jak najbardziej przetestowane :lol:

no to czekamy na trzeci kolorek na zdjeciach :D

milenap

Post » Śro cze 04, 2008 13:24

dopóki mam jeszcze rudzielca u siebie (chlip.. rozstanie już tuż tuż) to pokażę, jak on najbaardziej lubi spać.. od jutra będzie tak spał na Kaprys :)

Obrazek

Pessa

Od: Śro sie 22, 2007 11:48

Post » Śro cze 04, 2008 13:24

no nie, zabijcie mnie bo nie wytrzymam :twisted:
jestem zazdrosna :twisted: :D

Anna Rylska

Post » Śro cze 04, 2008 13:32

Już za chwileczkę będzie :D :D :D

W reklamówkach kochał się nasz Pomarańczowy :)

W wigilię Wigilii z 8-9 lat temu znalazłam wychudzonego i płaczącego 3-miesięcznego rudego kociaka. Siedział w "jędrusiu" na śmieciach. Kiedy do niego zagadałam ucieszył się, a wzięty na ręce wtulił z niewarygodną ufnością w moje ciało. Po prostu powierzył mi siebie. Zabrałam go natychmiast do lecznicy, po tygodniu nie widać było już żeberek i był już zdrowy (miał coś z płucami). Jak się okazało - był wzięty z piwnicy przez alkoholiczkę do domu w którym był wprawdzie kochany i pieszczony, ale równocześnie - zaniedbany okrutnie i mało ciekawie karmiony. Pewnie przez jej niedopatrzenie wypadł z balkonu na 1-ym piętrze. Fascynowały go okna, koniecznie chciał się znaleźć po ich drugiej stronie. Na szczęście te, które miał pod łapą były stare i źle się otwierały + była sroga zima i nie sprzyjała wietrzeniu na oścież. Moi synowie mieli z nim ubaw po pachy, szczurki mniej, bo w przeciwieństwie do spokojnej Zuzi - Pomarańczowy atakował klatki. Był superkotem, przyjaznym, rozmruczanym, otwartym na każdą propozycję zabawy. Niestety, mój TZ nie zgodził się na zatrzymanie go, bo dwa koty to za dużo. Po miesiacu musieliśmy się z maluchem rozstać. Był płacz.. Powędrował do Krakowa, gdzie miał fajny dom, kolegę psa i dwie koleżanki kotki. A po nim pewnie mi pozostał ten sentyment do rudasków i wariatów w torbach (teraz Misza :) )..

Kaprys2004

Post » Śro cze 04, 2008 13:35

Pessa pisze:dopóki mam jeszcze rudzielca u siebie (chlip.. rozstanie już tuż tuż) to pokażę, jak on najbaardziej lubi spać.. od jutra będzie tak spał na Kaprys :)

Obrazek

Co za moja słodycz :D :D :D
Mnie ujął taką fotką gdzie pije mleczko ze strzykawki (czy buteleczki).. Miłość od pierwszego wejrzenia, a teraz to.. :1luvu:

Kaprys2004

Post » Śro cze 04, 2008 13:49

no poprostu :1luvu: :1luvu:

milenap

Post » Śro cze 04, 2008 14:01

Do schrupania..

Kaprys2004

[poprzednia][następna]