I wydaje mi się, że w budce na bazarku przy Wałbrzyskiej, gdzie ustrojstwo nabywałam drogą kupna, były różne rozmiary - mniejsze na pewno, ale chyba i większe też.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PumaIM pisze:Ja taką mam, sztywna gąbka obciągnięta materiałem, otwór na łepek i w środku karabinek do przypięcia do szeleczek, zapinane wierzchem na suwak, uszy dostatecznie długie, żeby wsunąć na ramię.
AnnaP.P. pisze: [...]trzeba go było tachać w jedną strone, wracał całkiem raźno, ostatni kawałek truchcikiem wręcz (a to z 2 kilometry są na pewno, może więcej).
PumaIM pisze:No to ja tak miałam z Burcyszką (...)W tamtą stronę siedziała za pazuchą i wręcz przysypiała
Mariusz pisze:a że my często podróżujemy PKS`em to taka torba ma jeszcze jedną dużą przewagę nad transporterkiem, w autobusie kociak wchodzi na kolana a torbę składamy i nie zajmuje miejsca, naprawdę gorąco polecam, no i do tego wszystkiego jest o wiele większa od transporterka i kot ma o wiele wygodniej. Oczywiście pomijam już naszą wygodę:) torbę kładziemy na ramie i nie trzeba dźwigać, tzn trzeba ale tego się już tak nie czuje
AnnaP.P. pisze:Anja pisze:A czy 3 koty wejda do takiej torby? Albo dwa przynajmniej
Anja, do takiej akurat jaką widziałam (czyt. jaką ma sekutnica), to moje dwa naraz może by i weszły jak dopchnę kolanem, ale wyprawy bym nie ryzykowała...
Chyba mówimy o różnych torbach
Mariusz pisze:Chyba mówimy o różnych torbach
całkiem możliwe ja pisze o torbie transportowej przeznaczonej niby dla psów.
AnnaP.P. pisze:[...]No własnie.. a ja o takiej, o której PumaIM pisała parę postów wcześniej, z gąbki, zasuwana... Taką mam.
A jak pies siedzi w srodku to ma jakies swiatlo, czy tez torba jest wykonana z materialu nieprzeswitujacego
Mariusz pisze:A jak pies siedzi w srodku to ma jakies swiatlo, czy tez torba jest wykonana z materialu nieprzeswitujacego
Z gazdej strony ograniczona jest "nazwijmy to siatką z małymi otworami"
ale jak jest potrzeba to mozna na nie spościć materiał
ogólnie torba jest bardzo przewiewna i wygodna dla zwierzaka który w niej siedzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości