Kraków - młoda kicia pojechała do swojego domu :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 30, 2008 8:46

bechet pisze:
Sylwka pisze:
bechet pisze:KIć jest nad wyraz grzeczny, nawet się spokojnie wyspaliśmy....

Czyżby działał uspokajająco na wyjca?

Wyjec go olał. Na początku trochę powęszył pod drzwiami, a potem poszedł spać. Od wczoraj ma przerwę w wyciu. Pewnie dziś lub jutro przerwa się skończy.

A jeśli przerwa wyjca się przedłuży.... 8) :lol:
Marcelibu

Post » Śro kwi 30, 2008 13:25

To i tak nic nie pomoże, bo dosyć lubię swojego Tż-ta i jakoś się do niego przyzwyczaiłam ;)
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Śro kwi 30, 2008 19:38

bechet pisze:To i tak nic nie pomoże, bo dosyć lubię swojego Tż-ta i jakoś się do niego przyzwyczaiłam ;)

:lol: 8)
Marcelibu

Post » Śro kwi 30, 2008 19:52

Asiu - ja w tym głupia jestem ale parę osób na forum robi ogłoszenia na allegro i w alegratce. Poproś o banerek - wkleję, bo mi się chyba miejsce po Saszce zwolni :lol: Poza tym - ponieważ Tweety nie skorzystała z mojej propozycji ogłaszania Borysa w DP, mogę sklecić jakiś tekst i z rozczulającym zdjęciem umieścić. Jakby co, to daj znać.
Czy burasek jest odjajczony i zdrowy?

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Czw maja 01, 2008 12:02

Po pierwsze burasek nie daje sobie zajrzeć pod ogon, wiec jest 50% szans, że to buraska ;) Wieczorkiem przeprowadzimy z Tż-tem akcję podglądania dwuosobowo :twisted: bo na razie nie chciałam go bardzo stresować, i tak ma za swoje. Poza tym burasek, roboczo zwany Zwierzem, ślicznie je i kuwetkuje, oczki ma czyste i ogólnie wygląda zdrowo, tylko chudy jest strasznie :( ale już nad tym pracujemy. Współpraca układa się wzorowo 8) Jednakowoż Zwierz jest ciągle dosyć mocno zdezorientowany. Gdy wchodzimy do łazienki od razu włącza traktor i zaczyna się łasić, ale w trakcie potrafi też nieźle użreć, mała cholera :twisted: Ogólnie jest bardzo grzeczny i cichy. Z lubością sypia na dnie wanny i strasznie opiernicza moje koty przez kratkę wentylacyjna w drzwiach od łazienki :lol: Lola ciekawie zerka do środka, Pacior ostentacyjnie olewa, a pięć razy większy Totek się boi :roll: :lol:

Za propozycje pomocy serdecznie dziękuję, na pewno chętnie skorzystam. Na razie jednak trzeba będzie wyeliminować zwierzowe ataki, bo taki mały podgryzacz do adopcji się nie nadaje. Myślę, że to kwestia kilku dni, jak młode się przekona, że nikt mu krzywdy nie zamierza zrobić.
ObrazekObrazek

bechet

Post » Czw maja 01, 2008 12:19

bechet pisze:Po pierwsze burasek nie daje sobie zajrzeć pod ogon, wiec jest 50% szans, że to buraska ;) Wieczorkiem przeprowadzimy z Tż-tem akcję podglądania dwuosobowo :twisted: bo na razie nie chciałam go bardzo stresować, i tak ma za swoje.

Na dziewczynkę obstawiam :wink: .
Marcelibu

Post » Czw maja 01, 2008 12:56

Hm, Marcelibu - założymy się :lol:
Ja obstawiam chłopaka :P

Bungo

Post » Czw maja 01, 2008 15:00

Kuknęłam. Chiba chłopak ;)
A ku-ku. O, taki jetem tlitny :D

Obrazek
ObrazekObrazek

bechet

Post » Czw maja 01, 2008 15:09

bechet pisze:Kuknęłam. Chiba chłopak ;)
A ku-ku. O, taki jetem tlitny :D

Obrazek

Asiu, kuknij jeszcze raz proszę :twisted: ...
Bo: po pierwsze przegram z Basią, no i mi goopio będzie :D ,
po drugie: coś pysio takie małe, drobniutkie, ściupłe. Chyba, że młodziak.
Ładny buranio, ja bardzo lubię burasie!

Ciekawe, co by było, gdybyś tak odkręcila wodę i puściła do wanny :mrgreen: . Widziałam filmik z kotkiem, który brodził w wannie z wodą 8) :lol: .
Marcelibu

Post » Czw maja 01, 2008 19:59

Jesteś mi winna piwo, Monika 8)
Jajek nie stwierdzono. A, że ściupłe, to fakt, ale toto małe jeszcze. I chude jak diabli. Zwierz mruczy jak najęty i pochłania jedzenie w tempie ekspresowym. Mamy mała biegunkę, ale podajemy Smectę i już nam przechodzi. Tylko nie dajemy sobie zrobić zdjęcia, bo ciągle jesteśmy w ruchu. I od kilku godzin nikogo nie ugryźliśmy 8)
ObrazekObrazek

bechet

Post » Czw maja 01, 2008 20:04

bechet pisze:Jesteś mi winna piwo, Monika 8)

Z przyjemnością przy najbliższej okazji, na którą oczywiście stale czekam! :D
Marcelibu

Post » Czw maja 01, 2008 20:04

Hmmm, przegrałam :evil:
Ale chciałam zaczarować rzeczywistość, bo osobiście wolę kastracje niż sterylki.

Marcelibu pisze:Ciekawe, co by było, gdybyś tak odkręcila wodę i puściła do wanny :mrgreen: . .

Nie widziałam, że Marcelibu jest sadystką
:strach:

Bungo

Post » Pt maja 02, 2008 9:46

Ależ ja tę wodę odkręcam. Co prawda nie pełny strumień, ale i tak całkiem spory. Kota zachwycona :lol: Poza tym zaczyna nas zaczepiać łapką do zabawy. I mrrruczy, mrrruczy, mrrruczy...
ObrazekObrazek

bechet

Post » Pt maja 02, 2008 9:50

Bungo pisze:Hmmm, przegrałam :evil:
Ale chciałam zaczarować rzeczywistość, bo osobiście wolę kastracje niż sterylki.

Marcelibu pisze:Ciekawe, co by było, gdybyś tak odkręcila wodę i puściła do wanny :mrgreen: . .

Nie widziałam, że Marcelibu jest sadystką
:strach:

Ty wiesz, Basieńko, co ja swoim kotom robię 8) ....
:smokin:
Marcelibu

Post » Pt maja 02, 2008 9:54

Bungo pisze:Hmmm, przegrałam :evil:

Nie wiem, Bungo, co lepsze.
Ostatnio dziewczynki szybciej znajdują domki. Jakiś taki trynd.
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

[poprzednia][następna]