Tak z czystej mojej ciekawosci (pochodze z S-ca) mozecie dziewczyny napisac w jakis dzielnicy (ulicy) udalo sie Wam to pomieszczenie zalatwic - moze byc na PW

Czas swiateczny wiec zbiorke zrobimy juz w Nowym Roku trzeba go dobrze rozpoczac

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Emiś pisze:Kolorki mają dla nas w tej chwili jak najmniejsze znaczenie![]()
aassiiaa pisze:Oj szkoda ze nie wiedzialam o potrzebie transportu wczesniej - wlasnie moj brat sciaga z Wawy do S-ca ale jest juz w drodze![]()
aassiiaa pisze:Tak z czystej mojej ciekawosci (pochodze z S-ca) mozecie dziewczyny napisac w jakis dzielnicy (ulicy) udalo sie Wam to pomieszczenie zalatwic - moze byc na PW
Nikiya pisze:I tak dziewczyny w okresie światecznym pewnie nie będa kładly glazury, więc może ktoś zmotoryzowany sie znajdzie:)
Emiś pisze:
Mojego tate ogromny zapał ogarnął... Perspekatywa domu bez kotów tak go pochłonęła, że gotowy jest robić tam przez całe święta![]()
Nikiya pisze:Sprawdziłam, na oko będzie ze 3, 3,5 metra glazury, ale mocno kombinowanej, w różnych kolorach.
terenia1 pisze:Jutro jedziemy z Martą obejrzeć pomieszczenie i zrobić jakąś remontową naradęmusimy ustalić dokładnie co i ile nam będzie potrzebne wtedy będziemy trochę mądrzejsze
caroline81 pisze:--------------------------------------------------------------------------------
Witam serdecznie!
Jestem z Sosnowca, chętnie na miarę swoich możliwości pomogę...
Posiadam w piwnicy jakieś kafelki, pozostałe po remoncie, ale nie wiem czy są coś jeszcze warte...
Co do reszty rzeczy spróbuje coś wykombinować...
Jeśli dostałabym jakiś numer konta, przesłałabym jakąś drobną sumkę na początek...
Pozdrawiam serdecznie
terenia1 pisze:Z tego co wiem remont już idzie pełną parą zrobiona jest cała elektryczność i już mamy do zwrotu konkretną sumę tacie Emilki za materiały bo wiadomo z elektryką nie ma żartów i tu żadnej prowizorki nie może być.
patka-p3 pisze::dance:![]()
ale z was fajne kobitki:) niezle to wszystko zalatwilyscie. po nowym roku postaram sie przelac chociaz pare zlociszy. niestety nie mam zadnych materialow budowlanych
ale tak czy inaczej wpraszam sie na oblewanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 85 gości