auuuuuuu następny kot dziś do tego taki dzielny, wspaniały kot
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Koteczka i jego historii nie znam, ale jak ciepło mi się zrobiło na duszy jak zobaczyłam te zdjęcia na wózeczku... I pomyśleć, że są ludzie, którzy chcą walczyć o ostatnie kocie tchnienie, o choćby chwilę życia dłużej. Nie znam opiekunów Zenusia, ale bardzo gratuluję miłości do kotów i takiego zaangażowania w życie kotka, który dla wielu mógłbyć przegrany. Pierwszy raz w życiu widzę kotka na wózku. I tylko przykro, że to już koniec...
Bardzo mi przykro i smutno . Pocieszające jest to że zaznal wiele miłosci, natrafił na wspanialych ludzi którzy mu pomogli, nie przeszli obojetnie. Za TM bedzie biegal na wszystkich łapkach.
Amica, tak bardzo mi przykro. Dawno nie zagladalam do watku Zenusia, uwiklana we wlasne kłópoty z kotami, a tu taka przykra niespodzianka.... taka szkoda... a ja myslalam, ze Zenus znalazl domek i ze juz dawno jest pod czuła opieką własnych panstwa....