Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:Małgosiu, a co się stało z panem? Już nie wróci?
Mam nadzieję, że wszystko się uda wyjaśnić - gdzie są koty.
BTW - a już chciałam Ci klatkę wysyłać....
Bungo pisze:Tosza, może skontaktuj się z Tunisią (Catalina powinna mieć do niej namiar, ja mam namiar na Catalinę) - ona jest wolontariuszką w schronie i może coś wie.
Long Johna pamiętam z Twoich postów...
Lidka pisze:Ja tez juz chcialam wysylac klatke:(
Malgosia jak juz staniesz sie wandalem to przecez mozna potem chocby tektura zaslonic Twoja dzialalnosc, zeby koty znow sie nie uwiezily.
A wiadomo czy pan wroci czy juz nie?:(
Moze chociaz pudlo im zrobic biedakom. Najtaniej pudlo w pudle a przestrzen miedzy wypelnic chocby gazetami jesli nie masz styropianu. Najwazniejsze, zeby ta przestrzen miedzy pudlami byla zamknieta, w sensie, zeby nie bylo wymiany powietrz Wtedy nawet powietrze jest dobrym izolatorem. Ja krawedzie otworu oklejalam tasma. A potem takie pudlo do woeka, zeby nie zamoklo i gotowe. A jakby im wrzucic troche resztek polarowych to juz calkiem super by bylo.
Zawsze jak wyjezdzamy i koty zostaja w domu to sie boje co byloby z nimi gdyby nam sie cos stalo, tfu, tfu.
Pieczarka pisze:Ty tam mieszkasz to wiesz lepiej. Jak rozmawiałyśmy to wydawało mi się że masz wątpliwości. Ale jak tak jest jak piszesz to jestem w miarę spokojna. Jakby te budki były potrzebne to mój TŻ je zrobi. Może by je wkomponować w Twój ogród. Takie zrobić eleganckie i funkcjonalne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Wix101 i 144 gości