SZYLKRETOWY KĄCIK - 2 piękności do adopcji na str 1

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 27, 2005 19:35

to prosze dopisać 11
Kiara, i szylkretka, i trikolorka w jednym :lol:
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Czw kwi 28, 2005 6:57

Ania Z pisze:Kiara, i szylkretka, i trikolorka w jednym :lol:

Aniu :D Jeśli Twoja Kiara, która z wyglądu bardzo podobna jest do mojej Leni, ma również podobny charakter, to przewiduję ostrą walkę o stołek przewodniczącej klubu. :wink: :lol:

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Czw kwi 28, 2005 7:02

Oczywiscie zapisuje tez moja Perełkę :-)
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Czw kwi 28, 2005 10:08

Czy i ja mogłabym wstąpic do tego klubu z Korinką
Obrazek
Edzina mamy taki sam zestaw kolorystyczny naszych kotuchów
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Czw kwi 28, 2005 10:19

Proszę o dopisanie Lutka, tricolorka :-)
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Czw kwi 28, 2005 10:48

To ja się wpisuję z Milvą (prawie :wink: siostrą bilźniaczką Kordoniowej Marysi)

Obrazek

A.

agal

Od: Pon lut 03, 2003 17:48

Post » Czw kwi 28, 2005 11:01 i Zuzia :)

I jeszcze proszę o dopisanie Zuzi (trikolorka i szylkretka).
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Czw kwi 28, 2005 11:11

Wawe pisze:

Aniu :D Jeśli Twoja Kiara, która z wyglądu bardzo podobna jest do mojej Leni, ma również podobny charakter, to przewiduję ostrą walkę o stołek przewodniczącej klubu. :wink: :lol:

Wawe, Kiarka raczej bić się o przewodnictwo klubowe nie będzie... :wink:
ale jeżeli o przewodzenie w wymyślaniu najdzikszych swawoli :roll: i terroryzowania ludzi :evil: i kotów :twisted: to prym w tej materii na pewno by przypadł mojemu diabełkowi 8)
Obrazek

Ania Z

Post » Czw kwi 28, 2005 11:16

Ania Z pisze:
Wawe pisze:

ale jeżeli o przewodzenie w wymyślaniu najdzikszych swawoli :roll: i terroryzowania ludzi :evil: i kotów :twisted: to prym w tej materii na pewno by przypadł mojemu diabełkowi 8)

A jesli do tego, robi to z niewymownym wdziękiem, z góry uznając, że zawsze i wszędzie należy się jej pierwszeństwo, pęta się pod nogami i rękami, łasi jak mały piesek, to... mamy koty odbite z bardzo podobnej matrycy. :lol: :wink:

Aha i masz rację - Leni o przewodnictwo bić się nie będzie; ona od razu uzna, że jej się to należy i tylko jej znanym sposobem tak wymanewruje, że zanim reszta się obejrzy, to ona już będzie wygodnie siedzieć na stołku. :D :lol: :wink:

Wawe

Post » Czw kwi 28, 2005 11:59

Edzina mamy taki sam zestaw kolorystyczny naszych kotuchów[/quote]

Tak? Masz niebieskiego? Kocurka?
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Czw kwi 28, 2005 13:24

Wawe pisze:
Ania Z pisze:
Wawe pisze:

A jesli do tego, robi to z niewymownym wdziękiem, z góry uznając, że zawsze i wszędzie należy się jej pierwszeństwo, pęta się pod nogami i rękami, łasi jak mały piesek, to... mamy koty odbite z bardzo podobnej matrycy. :lol: :wink:

Aha i masz rację - Leni o przewodnictwo bić się nie będzie; ona od razu uzna, że jej się to należy i tylko jej znanym sposobem tak wymanewruje, że zanim reszta się obejrzy, to ona już będzie wygodnie siedzieć na stołku. :D :lol: :wink:

Masz rację chyba są z jednej matrycy. :wink: :lol:
A o to przewodnictwo bić się nie będzie, bo moja druga kocica Nala jest urodzoną jędzą :roll: i maludzie nakreśliła kto zawsze i wszędzie rządzić będzie. Ciągle na nią prycha i jej wymyśla, no i oczywiście pacanek nie żałuje :evil: . Zepchnąć się z drapaka też nie da, ba nawet drugi kot w pobliżu przysiąść nie może, bo awantura murowana :roll: . Królowa kładzie się na samej górze z oczkami na pół przymkniętymi pilnuje całego domostwa :D . Mała oczywiście lubi tak raz po raz dla równowagi w samoocenie spaść na nią z jakiejś szafy, albo wyskoczyć z za narożnika ściany, a potem szybko w nogi-to jej najlepsza broń :lol: , oczywiście, jeżeli wyrobi na zakręcie, jeżeli nie to łomot murowany :lol: :roll: .
Obrazek

Ania Z

Post » Czw kwi 28, 2005 13:34

Ania Z pisze:Masz rację chyba są z jednej matrycy. :wink: :lol:
A o to przewodnictwo bić się nie będzie, bo moja druga kocica Nala jest urodzoną jędzą :roll: i maludzie nakreśliła kto zawsze i wszędzie rządzić będzie. Ciągle na nią prycha i jej wymyśla, no i oczywiście pacanek nie żałuje :evil: . Zepchnąć się z drapaka też nie da, ba nawet drugi kot w pobliżu przysiąść nie może, bo awantura murowana :roll: . Królowa kładzie się na samej górze z oczkami na pół przymkniętymi pilnuje całego domostwa :D . Mała oczywiście lubi tak raz po raz dla równowagi w samoocenie spaść na nią z jakiejś szafy, albo wyskoczyć z za narożnika ściany, a potem szybko w nogi-to jej najlepsza broń :lol: , oczywiście, jeżeli wyrobi na zakręcie, jeżeli nie to łomot murowany :lol: :roll: .

No to Leni jest w zdecydowanie wygodniejszej sytuacji, bo Lilo jest wyjątkowo ugodową, spokojną i kompletnie nieasertywną kotką. A więc maluch rządzi pełną gębą. :) Czasami to aż muszę ukrócać te jej rządy (szczególnie, gdy bezceremonialnie odpycha Lilo od jej miski).

Wawe

Post » Czw kwi 28, 2005 14:09

Wawe pisze:No to Leni jest w zdecydowanie wygodniejszej sytuacji, bo Lilo jest wyjątkowo ugodową, spokojną i kompletnie nieasertywną kotką. A więc maluch rządzi pełną gębą. :) Czasami to aż muszę ukrócać te jej rządy (szczególnie, gdy bezceremonialnie odpycha Lilo od jej miski).

Sprawa misek ten sam problem tylko w drugą stronę :lol:
Jak daje żarełko to musze zmieniać się w żandarma :oops:
Stoję sobie nad dziewczynkami i patrzę jak moje słoneczka wcinają.
Pod koniec jedzenia Naleczka rzuca groźnie okiem w stronę Kiary i ta grzecznie siada z miną biedactwa i oddaje swoje lub wybiega z kuchni z płaczem 8) - skarżypyta ( oczywiście jak mnie nie ma w pobliżu :roll: ), ale gdy jestem Nalka patrzy najpierw na mnie ja zdecydowanie i groźnie :oops: : „nie wolno żarłoku” :oops: :oops: , podnosi się, mruknie, warknie i idzie się myć 8) :lol: . Jej miny opisać się nie da :ryk: .
Obrazek

Ania Z

Post » Pt kwi 29, 2005 8:18

Edzina
Mam niebieską ale koteczkę ( a w zasadzie mój TZ się do niej przyznaje że to jego koteczka) :lol:
Pozdrowienia
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Pt kwi 29, 2005 8:31

ja zgłaszam typową tri z fochami - Amfę

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

[poprzednia][następna]