No i mamy ciag dalszy z rozrywki
Kotem nerkowym jest tez Balbina - jak wyszlo przy okazji badan- ma kreatynine 168,6 ( norma 159,1) a mocznik 12,72 ( przy normie 11,62)
oraz uczulenie powazne na weta, histerie na widok samochodu, zalatwianie sie w przenosce ( lub w rekawie marynarki kiedys, ktora mialam na sobie) itd
nawadnianie robi nasz wet nie przez kroplowke ale podajac plyny podskornie strzykawka
Balbina wczoraj pogryzla, podrapala mnie, Jacka, weta, posikala sie na stole , zaslinila sie gesto jak buldog - ten sam zabieg wczesniej u Bazylki przeszedl bez mrugniecia okiem u kociny
Tak wiec dzisiaj zabieg przeprowadzilismy w domu - przy pomocy Batki jeszcze - obylo sie bez strat w ludziach - kot mniej zestresowany - ja zdobylam nowa sprawnosc
co do zywienia - Bazylce RC Renal nie wchodzi
dostalismy magiczny proszek Ipakitine do mieszania z mokrym
wchodzi domowe zarcie ale tez niechetnie i malo, bardzo dobrze wchodzi mokra animonda i inne puszeczki z wyzszej polki
teraz probujemy karmy animals wellness niemieckiej firmy Vet- Concept - ktos slyszal o tym producencie ? materialy sa bardzo zachecajace ?
Balbinie wchodzi wszystko jak zawsze - jest typowym okraglutkim nerkowcem o lsniacej siersci, ktory zje wszystko co nie jest plastikiem i drewnem
AlkaM - moze podaj mi przepis na te rosolki - bo moje to sobie moge wsadzic, hmm, nigdy nie bylam przekonana do moich zdolnosci kulinarnych - w koncu jakis powod w tym jest ze to Jacek gotuje