Mgła przychodzi na drobnych kocich łapkach

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 15, 2014 12:46 Re: Pomoc dla Kotki Milki

Kazia pisze:Napisz i dopytaj...jak nie zapytasz to się nie dowiesz.
Tylko nie leć tam od razu, się zastanów, bo to faktycznie brzmi...tak jakoś.

nie zdazylabym dojechac bo pisze ze do 2godzin ::D
Kotka Milka

Post » Sob lis 15, 2014 12:53 Re: Pomoc dla Kotki Milki

Ogłoszenie było wczoraj dane, po 22....rzeczywiście jest podejrzane.
Ale
tam jest sporo ogłoszeń że szukają pielęgniarki.
Ty pewnie nie masz takiego wykształcenia (tak się domyślam? ) jednak w takich domach opieki pracują też opiekunki....pomagają się myć, jeżdżą do lekarza z pensjonariuszem...może warto się rozejrzeć w tym kierunku? tylko że to jest bardzo trudna praca, ze starszymi, często chorymi osobami, dobrze by było jakieś predyspozycje mieć.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kazia

Od: Pt maja 24, 2002 13:46

Post » Sob lis 15, 2014 13:31 Re: Pomoc dla Kotki Milki

Powinnaś napisać w tym ogłoszeniu, jakie masz wykształcenie, bo ta lecznica weterynaryjna chyba nie wzięła się znikąd? :wink:
Potencjalny pracodawca może spojrzeć na ciebie inaczej.

Edit:
A taka praca? Czy takie też bierzesz pod uwagę?
http://www.pracuj.pl/praca/konsultant-d ... ta,3654212

B-dur

Od: Nie paź 02, 2005 11:17

Post » Nie lis 16, 2014 16:07 Re: Pomoc dla Kotki Milki

.
Ostatnio edytowano Śro lip 22, 2015 18:02 przez Kotka Milka, łącznie edytowano 1 raz
Kotka Milka

Post » Nie lis 16, 2014 19:49 Re: Pomoc dla Kotki Milki

Kotka Milka pisze:mam oferte drugiej pracy po 25 moge przejsc do innej na razie jeszcze dokladnie nie wiem ale mysle ze bedzie lepiej z ubezpieczeniem bo umowa na 3/4 etatu.

Twoja kierowniczka wydaje się być osobą w porządku, w razie czego zapytaj czy możesz wrócić do szpitala jakby co.

Co do pieca, to nie wyobrażam sobie nawet przy obecnych temperaturach, siedzieć w domu bez ogrzewania. Może mimo obiecanego przez kogoś (z forum czy też nie) pieca, mogłabyś się dowiedzieć w opiece jak mogą Ci pomóc.
Trzymam kciuki za Ciebie, dzielna z Ciebie dziewczyna :ok:

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Pon lis 17, 2014 10:48 Re: Pomoc dla Kotki Milki

.
Ostatnio edytowano Śro lip 22, 2015 18:03 przez Kotka Milka, łącznie edytowano 1 raz
Kotka Milka

Post » Pon lis 17, 2014 16:46 Re: Pomoc dla Kotki Milki

Aniu - czuję się wywołana do tablicy więc piszę - ostatni raz

byłam u Ciebie, nie chciałaś pieca który stał 50 metrów od Twojego domu
mógł już dawno być i grzać

zamówiłam inny, waży ponad 45 kg plus rzeczy do tego - samochodem osobowym niestety nie da się tego przewieźć jakbyś chciała

sama dobrze wiesz że piec jest kupiony i czeka na transport - musiałam zamówić inne auto - jest zamówione, opłacone - skoro nie pracujesz na pewno sobie bez problemu odbierzesz - kurier ma Twój numer telefonu

osobie, która sponsorowała ten piec również przekazałam te informacje
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon lis 17, 2014 17:40 Re: Pomoc dla Kotki Milki

Potwierdzam to co napisała mama Giny , tak było :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto lis 18, 2014 10:37 Re: Pomoc dla Kotki Milki

.
Ostatnio edytowano Śro lip 22, 2015 18:04 przez Kotka Milka, łącznie edytowano 1 raz
Kotka Milka

Post » Wto lis 18, 2014 10:59 Re: Pomoc dla Kotki Milki

Czyli piec jest....
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto lis 18, 2014 11:01 Re: Pomoc dla Kotki Milki

patrzcie mocne ale daje do myslenia mam nadzieje ze dobrze skopiowalam
http://www.wiocha.pl/1167917,Bardzo-poruszajacy
Kotka Milka

Post » Wto lis 18, 2014 11:37 Re: Pomoc dla Kotki Milki

Czegoś nie kumam- Jak to jest z tym piecem ???
Czw wrz 25, 2014
Kotka Milka pisze:Byłam wlasnie w Opiece Społecznej-nie dostane na nowy piec9typu koza)
bo dostalam na papę na naprawe dachu
Taki piec jest mi potrzebny bo gdy jest ostry mróz dogrzewam nim w domu
Jako że z Opieki dostje ok 400-600 zl na węgiel a tona dobrego kosztuje 1000zl
(na całą zime potrzeba mi 2-3 tony) to musze posiłkować sie piecem typu koza ....
Może ktos z bliskich okolic Wadowic-Andrychów, Mucharz , wieprz mialby taki piec do oddania lub odsprzedania? nowy kosztuje ok 300zl

Nie lis 16, 2014
Kotka Milka pisze:....

Pieca do dzis nie ma czekam 4 tydzien. :roll:
Efekt jest taki ze nie mam pieca, na nowy tez nie mam , bo z tej wyplaty co dostane to oddam dlugi i zostane na zero.Nowy piec moge kupic dopiero ok 30 grudnia.
Takze efekt jest taki że zimno jak cholera w domu,pieca nie ma ja marzne i zwierzaki tez.
Gdybym wiedziala ze tak bedzie to nie prosila bym o pomoc tylko moze udalo by sie z opieki spolecznej dostac taki piec, a tak z wyplaty nie mam zeby kupic a pieca brak
I coraz zimniej sie robi........jezeli ktos chcial mi dokopac to mogl to zrobic w inny sposob, bo wstawanie o 3 rano do pracy w mrozie nie jest fajne :strach:

BO ALBO - jest to dodatkowe źródło ciepła i Ania dogrzewa piecem gdy jest ostry mróz,
ALBO - piec jest jedynym źródłem ciepła i Ania została u progu zimy bez ogrzewania 8O

UFF -
:1luvu: cieszę się, że Ania pracuje, a piec - w dodatku WYPASIONY jest kupiony i nawet transport opłacony :ok:
Ostatnio edytowano Wto lis 18, 2014 12:05 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: połączyłam posty

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Wto lis 18, 2014 11:50 Re: Pomoc dla Kotki Milki

ten piec co kupiłam służy jako dodatkowe źródło ciepła

edit. jako że Ania odmówiła montażu przez osobę uprawnioną do tego ponieważ jej sąsiadka zrobi to lepiej - ja dostarczam tylko piec, nie odpowiadam za montaż
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto lis 18, 2014 13:06 Re: Pomoc dla Kotki Milki

.
Ostatnio edytowano Śro lip 22, 2015 18:05 przez Kotka Milka, łącznie edytowano 1 raz
Kotka Milka

[poprzednia][następna]