ALARM , ICH PANI D.P.S. A KOTY NA BRUK TYCHY PILNIE POMOCY !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 19, 2014 13:48 Re: ALARM , ICH PANI D.P.S. A KOTY NA BRUK TYCHY PILNIE POMO

Podniosę .....

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob lip 19, 2014 15:59 Re: ALARM , ICH PANI D.P.S. A KOTY NA BRUK TYCHY PILNIE POMO

wygląda na to, że koty dorosłe są wypuszczane na dwór
dla nich to koniec świata..
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob lip 19, 2014 16:59 Re: ALARM , ICH PANI D.P.S. A KOTY NA BRUK TYCHY PILNIE POMO

Alienor pisze:Justysiu, nie dziękuj, bo ja tylko daję tym maluchom więcej czasu, a nie porządne DT (no, chyba że DS znajdzie się w tzw. międzyczasie). Nie jestem w stanie czasowo i organizacyjnie obrobić się z wszystkimi, a maluchy mnie przerażają bo u nich od zdrowia do ciężkiego stanu czasem 1 dzień wystarczy :strach: .Co do suchego to sądzę, że 5 kg będzie aż nadto, skoro 2x dziennie dostaną mokre lub mięso. MamaGiny powiedziała, że je dowiezie w niedzielę i też pomoże w kwestii szczepień. Bo testów w tym wieku chyba nie ma co robić, bo i tak będą niemiarodajne?

Kochana ale gdyby nie Ty :strach:
a tak mamy czas przez ten czas szukać Dt i DS no i na pewno uda sie tobie zrobić im fotki , jeszcze dzis napisze do CatAngel z prośbą o ogłoszenia na cito .
No i po raz pierwszy raz udało mi sie zrobić wydarzenie na fb https://www.facebook.com/events/608235869292618/
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob lip 19, 2014 17:01 Re: ALARM , ICH PANI D.P.S. A KOTY NA BRUK TYCHY PILNIE POMO

mamaGiny pisze:wygląda na to, że koty dorosłe są wypuszczane na dwór

Dokładnie tak , i teraz czy do jutra jeszcze tam beda czy nie i czy znajdzie sie ktoś kto by chociaż podarował im miejsce w łazience, piwnicy :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lip 19, 2014 17:11 Re: ALARM , ICH PANI D.P.S. A KOTY NA BRUK TYCHY PILNIE POMO

Justa&Zwierzaki pisze:
Alienor pisze:Ponieważ oczywiste, że nie znajdzie się jeden DT, który by przejął wszystkie, to trzeba je będzie rozdzielić. Jako że u mnie dorosłe niekastrowane "nie mają życia", więc mogę wziąć na TDT tylko te maluchy (choć wolałabym nie brać niczego). Tylko nie wiem, jak zrobić z odebraniem ich stamtąd, bo chwilowo mam skomplikowaną sytuację ze względu na moje zdrowie. No i to tylko TDT - miałyby czas do połowy sierpnia na znalezienie DT. Także potrzebna byłaby pomoc na zaszczepienie i testy(?) dla tej 4ki, bo 1 kota dałabym radę obrobić sama, ale 4ki to nie.

Nie wiem jak dziękować :1luvu: odemnie będzie 10 kg Sanabell dla kociąt , tylko tyle mogę , ale bede wszędzie prosić o pomoc ....

Ja ogłoszę malce u Marzenki jeśli to jakoś pomoże. Inaczej nie dam rady wspomóc :oops:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lip 19, 2014 17:13 Re: ALARM , ICH PANI D.P.S. A KOTY NA BRUK TYCHY PILNIE POMO

Justa&Zwierzaki pisze:
mamaGiny pisze:wygląda na to, że koty dorosłe są wypuszczane na dwór

Dokładnie tak , i teraz czy do jutra jeszcze tam beda czy nie i czy znajdzie sie ktoś kto by chociaż podarował im miejsce w łazience, piwnicy :(:(:(

:!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lip 19, 2014 17:19 Re: ALARM , ICH PANI D.P.S. A KOTY NA BRUK TYCHY PILNIE POMO

ASK@ pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
Alienor pisze:Ponieważ oczywiste, że nie znajdzie się jeden DT, który by przejął wszystkie, to trzeba je będzie rozdzielić. Jako że u mnie dorosłe niekastrowane "nie mają życia", więc mogę wziąć na TDT tylko te maluchy (choć wolałabym nie brać niczego). Tylko nie wiem, jak zrobić z odebraniem ich stamtąd, bo chwilowo mam skomplikowaną sytuację ze względu na moje zdrowie. No i to tylko TDT - miałyby czas do połowy sierpnia na znalezienie DT. Także potrzebna byłaby pomoc na zaszczepienie i testy(?) dla tej 4ki, bo 1 kota dałabym radę obrobić sama, ale 4ki to nie.

Nie wiem jak dziękować :1luvu: odemnie będzie 10 kg Sanabell dla kociąt , tylko tyle mogę , ale bede wszędzie prosić o pomoc ....

Ja ogłoszę malce u Marzenki jeśli to jakoś pomoże. Inaczej nie dam rady wspomóc :oops:

to dużo, dzięki :ok: :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Sob lip 19, 2014 17:25 Re: ALARM , ICH PANI D.P.S. A KOTY NA BRUK TYCHY PILNIE POMO

ASK@ pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

To jest bardzo duża pomoc :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lip 19, 2014 17:51 Re: ALARM , ICH PANI D.P.S. A KOTY NA BRUK TYCHY PILNIE POMO

Dorzuce finansowo pomoc do szczepień i utrzymania, Alienor - daj namiary na konto na pw.
Mogę służyć popołudniami transportem w razie potrzeby w tygodniu - jestem dyspozycyjna od ok 17 zazwyczaj.
15.07.2014 - Tymusiu [*] zawsze będę Cię kochać....

Czorny Miś

Od: Czw wrz 05, 2013 18:33

Post » Sob lip 19, 2014 19:07 Re: ALARM , ICH PANI D.P.S. A KOTY NA BRUK TYCHY PILNIE POMO

Dziewczyny - każda pomoc jest cenna - nie tylko finansowa czy materialna, ale dowóz, ogłoszenia, podrzucanie wątku, zamieszczenie na swoich wątkach prośby o tymczas lub DS dla maluchów i starszaków. Bo wszystko to co powyżej pomaga kociakom i odciąża mnie choć w części.
W przyszłym tygodniu niestety pracuję do wieczora, ale tydzień później mam zmianę do 16.30, więc będę się uśmiechała o transport. Fiprex mam, oridermyl w razie czego też, odrobaczacz mam nadzieję wetki mi sprzedadzą i bez maluchów - przed szczepieniem przecież trzeba odrobaczyć. No a czas biegnie, więc trzeba je ogarnąć zanim pójdą dalej :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob lip 19, 2014 19:15 Re: ALARM , ICH PANI D.P.S. A KOTY NA BRUK TYCHY PILNIE POMO

Prosze podaj mi nr konta , na fb ktoś chce coś wpłacić :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lip 19, 2014 19:23 Re: ALARM , ICH PANI D.P.S. A KOTY NA BRUK TYCHY PILNIE POMO

teraz jeszcze ważne by znalazł się dom dla dorosłych :ok:
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Sob lip 19, 2014 19:50 Re: ALARM , ICH PANI D.P.S. A KOTY NA BRUK TYCHY PILNIE POMO

Napisałam tez do P.Hani która mi pomogła w podobnej sytuacji 1.5 roku temu , kurcze oczy mi pękają z bólu , nie moge juz pisac , prosze do mnie dzwonic 507 - 300 - 768

A czs kotów sie konczy , czy nic nie dla nich nie znajdze :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lip 19, 2014 21:54 Re: ALARM , ICH PANI D.P.S. A KOTY NA BRUK TYCHY PILNIE POMO

DT dla starszaków pilnie potrzebne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob lip 19, 2014 22:34 Re: ALARM , ICH PANI D.P.S. A KOTY NA BRUK TYCHY PILNIE POMO

Alienor pisze:DT dla starszaków pilnie potrzebne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:!: :!: :!:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

[poprzednia][następna]