Wysyp malców, HELP!!!!! Maluchy szukaja DS, Conan [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 17, 2013 14:00 Re: Wysyp malców, HELP!!!!! Potrzeba $$ i pomocy w ŁAPANIU k

oni tak cały czas śpią :)
na ogonie najwygodniej, bo z reszty psa się spada :twisted:

Dieselka

Od: Sob sty 30, 2010 12:56

Post » Sob wrz 21, 2013 21:04 Re: Wysyp malców, HELP!!!!! Potrzeba $$ i pomocy w ŁAPANIU k

sroka7 pisze:hej! Moja Pani weterynarz zadzwoniła do mnie wczoraj, że mają kobietę chętną do adopcji kocurka burego Pani wydaje się być fajna i konkretna, kocurek nie musi być "maluszkiem", jeśli macie takiego kociaka na DT to podajcie mi kontakt na pw - podam do lecznicy, a nuż uszczęśliwimy jakiegoś kociaczka (choć wiadomo to włąśnie Pani musi pogadać z DT), w razie czego transport z wrocka do kłodzka się znajdzie :) ale wstępne rozmowy telefoniczne to musi ktoś zrobić, bo ja już się nie nadaję stwierdzam, bo brak mi cierpliwości do ludzi :roll:

Ulv może masz coś takiego na wydaniu? :wink:
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Nie wrz 22, 2013 20:19 Re: Wysyp malców, HELP!!!!! Potrzeba $$ i pomocy w ŁAPANIU k

Jak na złość, burego nie mam, mogę złapać (mam kilka na oku) :mrgreen:

Mam takie:
-czarne, sztuk 3, chłopaki dziewczyna
-rudo-białe, chłopak
-rude, chłopak
-tri ,szuk 2
-białe, z delikatnym kremowym na ogonie i uszach, oczy niebieskie :1luvu: chłopak

Koteczka "wywalona" już po sterylce, znalazła domek :mrgreen:

Postaram się jutro ogarnąć jakieś nowsze foty, kogo mozna prosić o banerek?
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Nie wrz 22, 2013 21:03 Re: Wysyp malców, HELP!!!!! Potrzeba $$ i pomocy w ŁAPANIU k

ulvhedinn pisze:Jak na złość, burego nie mam, mogę złapać (mam kilka na oku) :mrgreen:

Mam takie:
-czarne, sztuk 3, chłopaki dziewczyna
-rudo-białe, chłopak
-rude, chłopak
-tri ,szuk 2
-białe, z delikatnym kremowym na ogonie i uszach, oczy niebieskie :1luvu: chłopak

Koteczka "wywalona" już po sterylce, znalazła domek :mrgreen:

Postaram się jutro ogarnąć jakieś nowsze foty, kogo mozna prosić o banerek?

No cóż burego nie ma, ale "oferta" jest kusząca :lol:
Czy podać Twój nr telefonu Pani? jeśli będzie chciała to zadzwoni i dopyta, i zostanie "przesłuchana" przez właściwą osobą (bo nie wiem cz ona ma domek wychodzący czy nie)
Obrazek

sroka7

Post » Nie wrz 22, 2013 21:04 Re: Wysyp malców, HELP!!!!! Potrzeba $$ i pomocy w ŁAPANIU k

czyli jakieś sensowne domki ws rudych odsyłać do Ciebie ?

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie wrz 22, 2013 21:40 Re: Wysyp malców, HELP!!!!! Potrzeba $$ i pomocy w ŁAPANIU k

Odsyłać :) Do wzięcia jest ten ryży z foty (Kapitan Marchewa) i taki biało- rudy jak panna z malamutem, ale chłopak (Jazz)

ulvhedinn

Post » Wto wrz 24, 2013 18:46 Re: Wysyp malców, HELP!!!!! Potrzeba $$ i pomocy w ŁAPANIU k

Jestem, Madziu, teraz na sobotę się przygotowuję, bo 20 km marszu to dość dużo :P Mam nadzieję, że "mój" Tor da radę człapać :D
Obiecuję, że się w końcu ogarnę, ruszę dupę i wystawię bazarek ;)

Jak na razie mogę zaoferować tylko ogłoszenia za piątaka, bo dla Bossa kasy nie mam na hotel :(

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Śro wrz 25, 2013 14:21 Re: Wysyp malców, HELP!!!!! Potrzeba $$ i pomocy w ŁAPANIU k

Magda, to może umówmy się żeby to co Ci ostatnio wysłałam poszło na towarzyszy Rudego?

Tylko jeden warunek....
Foty towarzystwa chcę zobaczyć :D A najbardziej tego niebieskookiego kawalera. Nawet nie wiesz jak mi się taki kot marzył. Są zwroty? :> Bo Rude to wiesz....wnerwiające się deczko robi :P ruszyć się człowiek nie może bo albo ma to śpiące na kolanach albo jest upolowany :P

Dieselka

Od: Sob sty 30, 2010 12:56

Post » Czw wrz 26, 2013 21:17 Re: Wysyp malców, HELP!!!!! Potrzeba $$ i pomocy w ŁAPANIU k

Dzięki ogromne, przyznam, że w tej chwili każda złotówka na wagę złota, nie dość, że mam "ogólny" dołek finansowy, to w pracy w tym miesiącu jest czarna rozpacz :cry:

ulvhedinn

Post » Wto paź 29, 2013 22:15 Re: Wysyp malców, HELP!!!!! Potrzeba $$ i pomocy w ŁAPANIU k

sroka7 pisze:Czy ma ktoś szylkretkę do adopcji? Wet do mnie dzwonił, że ktoś fajny o szylkretkę pytał, a wspomniał też, że On sam ma ochotę adoptować szylkretkę.
Także w razie czego piszcie do mnie - podam mu tel do osób mających na wydaniu kolorowe panny;)
Obrazek

sroka7

Post » Wto paź 29, 2013 22:40 Re: Wysyp malców, HELP!!!!! Potrzeba $$ i pomocy w ŁAPANIU k

U mnie raczej tri- jedna dorosła (ta bez ogonka), oraz jedna smarkata, Matylda, przecudny łobuziak :) Ewentualnie szylką jest Niobe, kilkuletnia korpulentna, przekochana damulka :)

ulvhedinn

Post » Wto paź 29, 2013 22:45 Re: Wysyp malców, HELP!!!!! Potrzeba $$ i pomocy w ŁAPANIU k

ulvhedinn pisze:U mnie raczej tri- jedna dorosła (ta bez ogonka), oraz jedna smarkata, Matylda, przecudny łobuziak :) Ewentualnie szylką jest Niobe, kilkuletnia korpulentna, przekochana damulka :)

Przekażę co napisałaś, jaki nr do Ciebie podać?
Gdybyście się dogadali to w razie czego mogę kota przewieźć do Kłodzka.
Obrazek

sroka7

Post » Czw paź 31, 2013 17:27 Re: Wysyp malców, HELP!!!!! Potrzeba $$ i pomocy w ŁAPANIU k

Moze być ten 724 606 293, albo 695 320 659.

Aktualizuję informacje ;)

Marchewa i Jazz poszli do jednego domku :) Marchewka to twardziel, Jazzik nieco delikatniejszy chłopak, więc się nieco uzupełniają.

Malwina tez "zadomowiona".

Paskudnie się rozłożyła mała czarna, zwana Chupacabrą - niestety dwa odrobaczenia łagodne jak się okazało, nie wybiły glist, młoda chudła i nie rosła- a po mocniejszym się przytkała- cała noc reanimacji, kroplówka, dogrzewanie, parafina itp- i uff, poszło. Tyle, że na razie wygląda jak rozpacz w ciapki- małe, czarne, nastroszone, a jeszcze była uciapkana parafiną, no śliczności po prostu, szczególnie, że Chu ma głos przypominający skrzypiące zawiasy, a nie kota..... No i niestety musi być dopasana ekstra żarełkiem, na razie dostaje Conva (od dziewczyn z Neko dostałyśmy :1luvu: ) i ekstra puszeczki.

Matylda się osmarkała :|

Dwa czarne chłopaki nazywają się Nergal i Grzechotnik, zgadnijcie czemu :twisted: gotowe do adopcji. Blues tez jest jak najbardziej adopcyjny, zapowiada się na kawał kota (dobra od początku był wielki i żarty jak smok, nawet się martwiłam co on taki mało ruchliwy, a on żarł i spał i żarł......

No i są nowe koty- buro-biały Junior, drobny kocurk, młodziutki, miał po kastracji wróić do siebie, ale.. nie dość że postanowił, ze zostanie "kotem oswojonem", to na dokładke ludziom zaczęły koty przeszkadzać. No i dwa malce- srebrna kicia i bure coś z tego samego miejsca. A tam zostały przynajmniej trzy-cztery koty do odłowienia i kotka rezydentka do sterylki :( a ja juz nie mam miejsca.

Dzięki NEKO z Wrocka mam karmę :1luvu:

Niestety pozostają wydatki na weta- Nóżkin, Sabina, Chu, mój własny Conan powienien mieć "zrobioną" paszczę. No i żwirek- wychodzi w ilościach absolutnie kosmicznych :(

ulvhedinn

Post » Śro lis 06, 2013 23:32 Re: Wysyp malców, HELP!!!!! Potrzeba $$ i pomocy w ŁAPANIU k

Sabina miała ostatnio serię paskudnych ataków- niestety musiała być wyciszana diazepamem :(

Conan ma znów nawrót masakry w paszczy, tym razem nie przejdzie ulgowo- podleczamy (antybiotyk i steryd) i rwiemy całość.

Smarakateria rozrabia tak, że iskry lecą, o boże zabierzcie te koty ode mnie!!!!!!!!!!!!!!!

ulvhedinn

Post » Nie lis 10, 2013 22:02 Re: Wysyp malców, HELP!!!!! Potrzeba $$ i pomocy w ŁAPANIU k

:-(

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

[poprzednia][następna]