mam nadzieję, że Szalony Kot mnie nie zje, to wcisnę event na stronę WKDT (ty chyba mi nawet pisałaś, że chcesz cos tam wstawić).
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_ogonek_ pisze:Sylwia, no myślę że mnie to nie zje
mam nadzieję, że Szalony Kot mnie nie zje, to wcisnę event na stronę WKDT (ty chyba mi nawet pisałaś, że chcesz cos tam wstawić).
soniamalutka pisze:Dziękuję,zaraz po świętach zrobimy sterylkę.
soniamalutka pisze:No nie bardzo mam gdzie ją przetrzymać po sterylce nie ukrywam ,że z tym będzie problem.
sylwia1982 pisze:soniamalutka pisze:No nie bardzo mam gdzie ją przetrzymać po sterylce nie ukrywam ,że z tym będzie problem.
soniamalutka a jakby pinokio_ pożyczyła Ci klatkę to miałabyś gdzie tą klatkę postawić i w klatce przetrzymać kotkę po sterylce?
pinokio_ pisze:sylwia1982 pisze:soniamalutka pisze:No nie bardzo mam gdzie ją przetrzymać po sterylce nie ukrywam ,że z tym będzie problem.
soniamalutka a jakby pinokio_ pożyczyła Ci klatkę to miałabyś gdzie tą klatkę postawić i w klatce przetrzymać kotkę po sterylce?
Sylwia, nie ma takiej opcji. . . .do domu nie ma mowy. Sonia nie mieszka jak to sie mowi u siebie. Zresztą sama wiesz jak to jest.
Nie wiem czy powinnam o tym pisac, ale napisze.
Soniamalutka zapytala mnie co ma odpisac jakiejs pani, ktora na pw zapytała czy jest mozliwosc dowiezienia kotki do Warszawy, to zaopiekuje sie kotką i kociakami.
Poradzilam zeby ta pani napisala nam tutaj jakie ma zamiary wobec kotki. Moze sie odezwie? tylko moim zdaniem nie mozna dopuscic do urodzenia kociaczkow. Wiem, ze to okrutne, ale nie mozemy dopuscic do kolejnych bezdomnych.
MarKotek pisze:zaproponujcie Pani żeby zaopiekowała się kotką już po sterylizacji bo kotka i tak będzie potrzebowała domu i miejsca
kociaków za chwilkę będzie dużo az za dużo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 138 gości