Iga-już w DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 31, 2013 10:02 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

Podobna, choć Carmen na jej wątku dawno nie widziałam :twisted: Ale cierpliwie czekam :wink:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Czw sty 31, 2013 11:22 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

Hmm, walczę z akumulatorkami do aparatu :evil: . Chyba trzeba będzie kupić nowe, bo te co mam się rozładowują po kilku fotkach.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw sty 31, 2013 13:13 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

Kochany, mały chuderlaczek szuka domku :kotek:
Nikt nie chce kotecka? :mrgreen:
Obrazek

nelka83

Post » Czw sty 31, 2013 13:53 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

... podrzucamy :))) :1luvu: kocię śliczną , czarniutką
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Czw sty 31, 2013 14:58 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

:ok:
Obrazek

nelka83

Post » Pt lut 01, 2013 10:44 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

... Piękna, ułożona kiciunia - czarnulka czeka na domek :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Pt lut 01, 2013 10:54 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

animalon, dziękuję Ci za podrzucanie małej :)
Od dwóch tygodni czekam aż "wyczyszczą" mi linię w domu abym mogła mieć net :| Z pracy nie wszystko da się zrobić i strasznie ciężko prowadzić mi w tej chwili wątki, wklejać zdjęcia... Mam też sporo fajnych rzeczy na bazarek, ale nie mam jak go zrobić, a pieniążki na weta i jedzonko bardzo by się przydały :(
Iga jedzie dziś na szczepienie, chciałam kupić jej też Conva bo bardzo jej smakuje, a kalorie bardzo potrzebne chudemu ciałku. Do tego mała znowu ma brzydszą kupkę więc i na to też z pewnością coś dostaniemy. Mam nadzieję, że uda się te kupki unormować.
Obrazek

nelka83

Post » Pt lut 01, 2013 15:32 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

nelka83 pisze:animalon, dziękuję Ci za podrzucanie małej :)
Od dwóch tygodni czekam aż "wyczyszczą" mi linię w domu abym mogła mieć net :| Z pracy nie wszystko da się zrobić i strasznie ciężko prowadzić mi w tej chwili wątki, wklejać zdjęcia... Mam też sporo fajnych rzeczy na bazarek, ale nie mam jak go zrobić, a pieniążki na weta i jedzonko bardzo by się przydały :(
Iga jedzie dziś na szczepienie, chciałam kupić jej też Conva bo bardzo jej smakuje, a kalorie bardzo potrzebne chudemu ciałku. Do tego mała znowu ma brzydszą kupkę więc i na to też z pewnością coś dostaniemy. Mam nadzieję, że uda się te kupki unormować.

... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kasa w takiej chwili to prawdziwy skarb :)
Nie martw się , czasami u każdego tak jest , że jak się sypie to na całej linii.... rób zdjęcia , a ja mogę wklieć na wątek , mój email - eljoto@op.pl

Póki co hopsasa z czarnulką do góry :)
Obrazek

animalon

Post » Nie lut 03, 2013 18:23 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

Potrzebujemy dla pięknej czarnulki domku stałego :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Pon lut 04, 2013 12:19 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

Hop czarnulko do góry!
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pon lut 04, 2013 13:34 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

.... Stasiu, Misia, Punia, Cezary, Hrabia ... i reszta mają domek - teraz pora czarnulkę :1luvu: IGĘ
Obrazek

animalon

Post » Pon lut 04, 2013 14:48 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

Dziękuję Kochane za podrzucanie malutkiej :1luvu:
Jestem tylko na chwilkę - mam masę papierkowej roboty w pracy :?
Iga już po szczepieniu. Darła się przy mierzeniu temperatury, a przy zastrzyku mruczała :)
Na poprawę kupek ma zalecone trzydniowe odrobaczanie ponieważ poprzednie mogło nie wystarczyć. Kupiłam jej też RC Sensitivity czy jakoś tak i Conva w saszetkach - wszystko jest pyyycha :D Dostaje też wołowinkę wymieszaną z indykiem, ale ile bym jej nie dała to ciągle jest mało więc kradnie z miski Kitce, która tylko odsuwa się i patrzy ze zdziwieniem. Kitka się delektuje więc nie zdąża zjeść, a mała wszystko wciąga w mgnieniu oka i tylko zagląda aby móc coś jeszcze ukraść :D I najważniejsze - Iga przytyła :ok: - z 2,15 zrobiło się 2,55 w ciągu tygodnia, ale szczerze Wam powiem, że ja żadnej różnicy nie widzę :roll:
Poza tym mała rozrabia (jak to mały szkrab :wink: ), gania Kitkę, głośno woła o żarełko :twisted: ,bawi się wszystkim co napotka choć zabawy myszkami i innymi bajerami dopiero się uczy. Fajna jest, taka radosna :kotek: choć czasem boi się wyciąganej do niej ręki, tak jakby coś sobie przypominała :( Nie zawsze zdarza się ten strach, ale czasem tak jakby się w sobie kuliła widząc zbliżającą się rękę :( Ale jak tylko dotknę jej łepka to załącza mruczando i gniecie ciasto :)
Obrazek

nelka83

Post » Wto lut 05, 2013 8:41 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

U mnie z jedzeniem jest to samo, Mała Czarna wsuwa swoje, a później dobiera się do Ofelkowej miski. Co prawda już trochę zastopowała, bywa że odchodzi od michy w której jest jeszcze parę kąsków, ale po jakimś czasie wraca, dojada i idzie sprawdzić drugą michę. Brzusio się zaokrąglił trochę, ale dupinka i ogon nadal chude. No i jakaś taka filigranowa, jak się głaska to człowiek się boi że ją zgniecie. Bo Ofelia jest taka "napakowana", mięśnista, a u Carmen jakoś mięśni nie czuć.
No i Carmen też cofa się przed zbyt szybko wyciągniętą ręką, ale pogłaskana mruczy jak motorek. I kocha zabawki. Dziś w nocy mordowała jakąś myszkę w kuchni. Po pracy będę musiała poszukać tejże myszy gdzieś pod szafkami.

No to za dobry domek dla Igi :ok: :ok: :ok:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto lut 05, 2013 12:02 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

Czarnulka rośnie jak na drożdżach :1luvu: tak trzymaj...może jakieś zdjęcia uda ci sie wstawić. Przyszłe domki lubią oglądać swoich ulubieńców w akcji :ryk: a IGĘ , jak opowiadasz, energia ją rozpiera :ryk:
Obrazek

animalon

Post » Wto lut 05, 2013 14:38 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

Zdjęcia oczywiście będą - mam sporo fajnych, które zrobiłam w weekend do ogłoszeń :wink: Muszę je tylko zgrać i może jutro w przerwie śniadaniowej uda mi się coś wrzucić na wątek :ok:
U Igusi wszystko ok :) Dziś zaczynamy trzydniowe odrobaczanie z nadzieją, że pomoże ustabilizować te nieszczęsne kupczasy :?
Obrazek

nelka83

[poprzednia][następna]