Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lilianna J-wie pisze:Pięknie.. Ja weszłam bez problemu i ciekawe czy mam teraz jakąś niespodziankę na kompie
skaskaNH pisze:Mój antywirus nic nie wyłapał.
Szalony Kot pisze:Z facebooka:
"To jest zagmatwana sprawa i znana w Baszkirii, Ufa. O wydarzeniu poinformował dziennikarzy czytelnik «Молодежки», z początku zdecydowali się nie ujawniać, nie wiedząc, czy to wiarygodne info. Sprawa nadaje się do sąd, jednak nie wydano wyroku w tej sprawie. Zszokowani forumowicze wielu portali zdecydowali się ujawnić jej dane i adres, mimo, że był to swoisty lincz. Z tekstu wynika, że Sasza to nieśmiała, grzeczna i dobrze ucząca się panienka, z sukcesem biorąca udział w olimpiadach biologicznych. Zainteresowania biologiczne są widoczne na fotkach :-/ . Fotki i film robili koledzy a następnie wrzucili do sieci. O ile dobrze rozumiem, była już studentką szkoły medycznej, gdy sprawa wyszła na jaw i została usunięta. Zszokowani byli rodzice, nikt nie spodziewał się, że osoba tak dobrze się ucząca i spokojna mogła dopuścić się takiego czynu. Jest tam dziwne zdanie, że koty zachowują się jak k... stąd takie jej zachowanie. Ludzie czasami mówią, że koty są fałszywe, w Pl też sie to słyszy."
http://www.facebook.com/groups/23902685 ... 913679038/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości