Moderator: Estraven
.Wierzę,że szybko znajdą domy.Trzeba intensywniej popromować je na FB
i zaznaczyć tam ,ze kocięta muszą być w domu niewychodzącym, zwłaszcza kotka ,o której piszesz.Zapraszajcie znajomych , bo na razie tylko 12 osób bierze udział w wydarzeniu.Dominka1 pisze:Zapraszajcie znajomych , bo na razie tylko 12 osób bierze udział w wydarzeniu.
aburacze pisze:Dominka1 pisze:Zapraszajcie znajomych , bo na razie tylko 12 osób bierze udział w wydarzeniu.
Pozapraszałem, ale póki co ci główni "znajomi o dużym zasięgu" na których liczyłem (CatAngel, kinia098 - mają po 4000 znajomych) nie dołączyliMoże poproszę ich jeszcze raz...
Adam
CatAngel pisze:Ja ma 252 zaproszenia do wydarzeń więc mogę zwyczajnie przeoczyć te ważne. Tylko że wydarzeń jest od groma bo teraz każdy może zrobić, a nawet durne sie pojawiają typu "Nie zagłosuję na Kaczyńskiego"
lidka02 pisze:Miałam telefon od pana w sprawie jednego kotka ale jak po wiedziałam gdzie mieszkam to sie przeraził bo to odległość 200 km niestety , szkoda .Ale coś się dzieje ...
Na Allegro pod 2 dniach były 63 odsłony.
lidka02 pisze:Jutro zawożę dwa kociaki , tego z chorym oczkiem obojniaka i tą malutką szarą do jednej pani do miejscowości Perzow , transport wyszedł dużo bo 250zł , ale 200zł ma dać pani co bierze kotki a ja dołoże 50zł ta pani ma już ma koty maluchy będą tam miały wspaniale jestem tego pewna .Wiec jutro długa droga przed nami .....
Zaraz przekleję Twoją wiadomość na Facebooka, żeby ludzie wiedzieli że się coś dzieje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: koszka, kota_brytyjka i 68 gości