PRUSZKÓW - szylkretowa koteczka już w DS :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 03, 2011 14:53 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

Mania, akurat kuwetka to najmniejszy problem ;) Skoro nie ma innej alternatywy, a Ty jesteś zdecydowana zaryzykować to być może ratujesz kotce życie :ok: (Może reakcja alergiczna nie będzie aż tak uciążliwa i uda się przetrzymać kitę choć do sterylki!? tak sobie gdybam bo np. moja alergia nasila się szczególnie na koty rude :roll: ) ..a niezmiennie szukamy szylkreci domu :!:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro sie 03, 2011 14:56 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

Jeśli Kretka ma pakiet ogłoszeń, zrobionych przez CatAngel, to powinna być widoczna na większości portali - może jej się poszczęści!!!! :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro sie 03, 2011 14:57 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

mania1979 pisze:posłuchajcie to może spróbujmy..jestem w stanie to zaryzykować..ale co będzie z kicią jak nasili się astma u mojego syna..czy ktoś byłby w stanie awaryjnie ją ode mnie zabrać..dobrze by było aby była bezpieczna do sterylki..jeśli mój syn w miarę wytrzyma obecność tej kici to możemy spróbować..ja mam dwa psy które nie reagują na koty ..mogłabym ją trzymać w jednym pokoju u córki..no nie wiem..tak myślę..boję się że ktoś ją sprzątnie do 11 sierpnia...nie mam kuwety tylko..pomyślmy na spokojnie..

Myślę że każdy dzień dla koteczki tak ufnej w tym miejscu to ogromne zagrożenie, warto spróbować :ok: ,a pomyślałam o fb bo widzę że wiadomości trafiają do ogromu ludzi ,mam konto na fb ale wydarzeń nie potrafię robić ,więc jeśli ktoś by mógł zrobić......
Anna Kubica

Post » Śro sie 03, 2011 15:02 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

joluka pisze:Jeśli Kretka ma pakiet ogłoszeń, zrobionych przez CatAngel, to powinna być widoczna na większości portali - może jej się poszczęści!!!! :ok: :ok: :ok: :ok:

Nie wiem czy już ma zrobiony ,ale z pewnością będzie ,CatAngel miała wczoraj wieczorem kontaktować się z Ma_go
Anna Kubica

Post » Śro sie 03, 2011 15:03 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

Anna Kubica pisze:
mania1979 pisze:posłuchajcie to może spróbujmy..jestem w stanie to zaryzykować..ale co będzie z kicią jak nasili się astma u mojego syna..czy ktoś byłby w stanie awaryjnie ją ode mnie zabrać..dobrze by było aby była bezpieczna do sterylki..jeśli mój syn w miarę wytrzyma obecność tej kici to możemy spróbować..ja mam dwa psy które nie reagują na koty ..mogłabym ją trzymać w jednym pokoju u córki..no nie wiem..tak myślę..boję się że ktoś ją sprzątnie do 11 sierpnia...nie mam kuwety tylko..pomyślmy na spokojnie..

Myślę że każdy dzień dla koteczki tak ufnej w tym miejscu to ogromne zagrożenie, warto spróbować :ok: ,a pomyślałam o fb bo widzę że wiadomości trafiają do ogromu ludzi ,mam konto na fb ale wydarzeń nie potrafię robić ,więc jeśli ktoś by mógł zrobić......

a może o fb można także poprosić CatAngel? wiem, że pomaga w takich sytuacjach - to dobra kobieta jest :mrgreen:

joluka

Post » Śro sie 03, 2011 15:06 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

jestem w stanie zabrać ja nawet dziś ale ok 22 bo tak wracam , nie mam możliwości zakupienia kuwety ani tego piasku. Jedzonko jej zapewnię. Też zależy mi na jej życiu :ok: to mój tel w razie co : 792 069 669 musiałby mi ktoś kuwetkę dziś dostarczyć. Ze złapaniem kotki nie będzie problemu brałam ją na ręce to tylko mruczy. Dzwońcie i ją zabieram :ok: choćby dziś. Czy w razie nasilenia choroby synka mogę na Was liczyć?? nie jestem w stanie potem kotki wystawić na dwór..kocham zwierzaki ponad wszystko..
Obrazek
Obrazek

mania1979

Od: Pt maja 13, 2011 13:49

Post » Śro sie 03, 2011 15:10 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

joluka pisze:
Anna Kubica pisze:

a może o fb można także poprosić CatAngel? wiem, że pomaga w takich sytuacjach - to dobra kobieta jest :mrgreen:

Poprosiłam :ok:
Anna Kubica

Post » Śro sie 03, 2011 15:12 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

Ma_go - czy Ty nie masz czasami jakiejś zbędnej kuwety? bo jesteś chyba najbliżej Mani??

Maniu droga - z mojej strony możesz liczyć na wsparcie w temacie ogłoszeń, w razie potrzeby także na jakieś - niezbyt niestety wielkie :oops: - wsparcie finansowe. Nie mogę zabrać Kretki do siebie - więc w przypadku nasilenia alergii Twojego syna moje wsparcie może okazać się niewystarczające... :( :oops:

joluka

Post » Śro sie 03, 2011 15:17 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

nie chodzi mi o wsparcie finansowe,dam jej dobrze zjeść.. :lol: chodzi mi o to tylko czy będzie ktoś w stanie awaryjnie ją ode mnie zabrać w razie nasilenia alergii..to bardzo istotne dla mnie..bo naprawdę nie jestem w stanie wywalić jej potem na dwór..2-3 dni mój syn wytrzymuje z kotem u moich rodziców(z resztą moim bo musiałam im go oddać jak okazało się że jest uczulony..) a potem zaczyna się jazda..może byłoby inaczej tym razem..byłaby zamknięta w jednym pokoju..pomóżcie bo każdy dzień dla tej kici jest na wagę złota..
Obrazek
Obrazek

mania1979

Od: Pt maja 13, 2011 13:49

Post » Śro sie 03, 2011 15:21 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro sie 03, 2011 15:25 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

CatAngel pisze:http://www.facebook.com/event.php?eid=260661880610571 :wink: kogo mianować adminem

Myślę że Ma_go :?:
CatAngel serdeczne dzięki ,błyskawica jesteś :ok:
Anna Kubica

Post » Śro sie 03, 2011 15:27 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

Anna Kubica pisze:
CatAngel pisze: http://www.facebook.com/event.php?eid=260661880610571 :wink: kogo mianować adminem

A to jak coś to muszę wiedzieć jak się nazywa :)
Ma_go jak coś to daj dane na pw i weź udział w wydarzeniu, żebym mogła Cię mianować

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro sie 03, 2011 15:30 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

mania1979 pisze:nie chodzi mi o wsparcie finansowe,dam jej dobrze zjeść.. :lol: chodzi mi o to tylko czy będzie ktoś w stanie awaryjnie ją ode mnie zabrać w razie nasilenia alergii..to bardzo istotne dla mnie..bo naprawdę nie jestem w stanie wywalić jej potem na dwór..2-3 dni mój syn wytrzymuje z kotem u moich rodziców(z resztą moim bo musiałam im go oddać jak okazało się że jest uczulony..) a potem zaczyna się jazda..może byłoby inaczej tym razem..byłaby zamknięta w jednym pokoju..pomóżcie bo każdy dzień dla tej kici jest na wagę złota..

Myślę że lepiej spróbować niż później żałować że nie zdążyliśmy ,ja mogę pomóc ale dopiero będę w Polsce ok 15 - 20 sierpnia
Anna Kubica

Post » Śro sie 03, 2011 15:37 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

CatAngel pisze:
Anna Kubica pisze:
CatAngel pisze: http://www.facebook.com/event.php?eid=260661880610571 :wink: kogo mianować adminem

A to jak coś to muszę wiedzieć jak się nazywa :)
Ma_go jak coś to daj dane na pw i weź udział w wydarzeniu, żebym mogła Cię mianować

Dziewczyny, przykro mi, ale mnie nie ma na facebooku. Tu nie pomogę.
Rozmawiałam z Manią. Idę teraz kupić kuwetę i żwirek, bo nie mam żadnej wolnej. Późnym wieczorem ma zgarnąć kotkę do siebie.
Ma_go

Obrazek

Ma_go

Od: Pt cze 12, 2009 13:36

Post » Śro sie 03, 2011 15:38 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

Anna Kubica pisze:
mania1979 pisze:nie chodzi mi o wsparcie finansowe,dam jej dobrze zjeść.. :lol: chodzi mi o to tylko czy będzie ktoś w stanie awaryjnie ją ode mnie zabrać w razie nasilenia alergii..to bardzo istotne dla mnie..bo naprawdę nie jestem w stanie wywalić jej potem na dwór..2-3 dni mój syn wytrzymuje z kotem u moich rodziców(z resztą moim bo musiałam im go oddać jak okazało się że jest uczulony..) a potem zaczyna się jazda..może byłoby inaczej tym razem..byłaby zamknięta w jednym pokoju..pomóżcie bo każdy dzień dla tej kici jest na wagę złota..

Myślę że lepiej spróbować niż później żałować że nie zdążyliśmy ,ja mogę pomóc ale dopiero będę w Polsce ok 15 - 20 sierpnia

ja takze zdecydowanie podzielam zdanie Ani - warto sprobowac :wink: a noz widelec :mrgreen:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

[poprzednia][następna]