PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto cze 07, 2011 20:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

Osz...przepraszam...jestem taka wścibska....... :oops:
Wielkie kciuki! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto cze 07, 2011 20:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

Joarkadio, to my tu gromadnie będziemy chyba omdlewać jak nam napiszesz, że jedziesz na cesarkę :roll:
Kotko Doroty już się cieszę na nasze spotkanie :piwa: Jako poznanianka powiedz mi proszę, czy z centrum jest łatwy dojazd na ul Dzięgielową na UAM? Bo wolne hotele są jeszcze tylko w centrum :strach:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto cze 07, 2011 20:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

babajaga pisze:Joarkadio, to my tu gromadnie będziemy chyba omdlewać jak nam napiszesz, że jedziesz na cesarkę :roll:
Kotko Doroty już się cieszę na nasze spotkanie :piwa: Jako poznanianka powiedz mi proszę, czy z centrum jest łatwy dojazd na ul Dzięgielową na UAM? Bo wolne hotele są jeszcze tylko w centrum :strach:

Dojazd na Dzięgielową jest :ok: Piszę PW!!!
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto cze 07, 2011 20:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

shira3 pisze:He he cuś sę siostra prezes w pierwszym poście powtarza.... :mrgreen: :ryk:

Teraz jest ok???

A tak na marginesie... Następny wątek Ty założysz i pokażesz jak to powinno być zrobione prawidłowo, oki? :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto cze 07, 2011 20:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

villemo5 pisze:
shira3 pisze:He he cuś sę siostra prezes w pierwszym poście powtarza.... :mrgreen: :ryk:

Teraz jest ok???

A tak na marginesie... Następny wątek Ty założysz i pokażesz jak to powinno być zrobione prawidłowo, oki? :twisted:

Nie ma info o koncie i przelewach :roll:
:twisted: :twisted: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto cze 07, 2011 20:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

babajaga pisze:Joarkadio, to my tu gromadnie będziemy chyba omdlewać jak nam napiszesz, że jedziesz na cesarkę :roll:

O tak!!
Możesz na nas liczyć!!
:ryk:

Ja dziś byłam prosto po pracy w szpitalu zobaczyć małego Norberta, który wczoraj w południe ten paskudny padół po raz pierwszy ujrzał.
Pojechałam, bo jego mamie zachciało się Danio waniliowego i zielonej herbaty tchibo :mrgreen: Taka jestem ofiarna ciocia!
A mały Norbert od razu mnie poznał, bo jak jeszcze był w brzuchu to mu się przedstawiałam: cześć Norbert, tu ciocia Agnieszka od telefonów (ciocią Agnieszką od telefonów nazywa mnie starszy brat Norberta - Filip 8) ). No i jak Norbert mnie dziś usłyszał, to z wrażenia obie rączki w górę wyrzucił, mimo że spał.
A ja na niego tak popatrzyłam i mówię: ale on taki do nikogo niepodobny
:ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto cze 07, 2011 20:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

Bo on jest podobny sam do siebie, czyli jeden jedyny na całej Ziemi :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Wto cze 07, 2011 20:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

Profilaktycznie zarerwujcie sobie czas i kciuki na 7 lipca :twisted:
Śmieję się z tej daty, bo to jedyna data ktorej nie zapomni tatuś dziecka - w tym dniu sam ma urodziny :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Wto cze 07, 2011 21:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

O proszę!!
Norbert jest 06.06 a Wacława będzie 07.07 :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto cze 07, 2011 21:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

melduję się
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto cze 07, 2011 21:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

No i znowu sie spóźniłam byłam, i wszędzie już nalane :evil: sik...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto cze 07, 2011 21:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

Wacłąwa to po mojej mamie.....
32 tydzień na cesarkę ponoć lepszy czas niż później.... Nie wiem - sama osobiście wolałabym wytrzymać do końca 40 tygodnia, ale jest to coraz bardziej wątpliwe. Ważne, żeby mała była zdrowa i silna aby wytrzymać z taką mamusią jak ja :oops:
Koty grzeczne ponad miarę, nie psocą za bardzo, opiekują się mną, pilnują mojego cukru i ciśnienia, w razie problemu budzą mnie w nocy. Mam lepszą opiekę kocią niż lekarską :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Wto cze 07, 2011 21:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

joarkadia pisze:Profilaktycznie zarerwujcie sobie czas i kciuki na 7 lipca :twisted:
Śmieję się z tej daty, bo to jedyna data ktorej nie zapomni tatuś dziecka - w tym dniu sam ma urodziny :ryk:

A ja jestem z 13 lipca i mam w rodzinie dziecko (dziewczynkę) z 7.07 i jest to dziewczynka nadzwyczaj wrażliwa, mądra i przefajna ogólnie :ryk:
Obrazek

babajaga

Post » Wto cze 07, 2011 21:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

villemo5 pisze:

O tak!!
Możesz na nas liczyć!!
:ryk:

Ja dziś byłam prosto po pracy w szpitalu zobaczyć małego Norberta, który wczoraj w południe ten paskudny padół po raz pierwszy ujrzał.
Pojechałam, bo jego mamie zachciało się Danio waniliowego i zielonej herbaty tchibo :mrgreen: Taka jestem ofiarna ciocia!
A mały Norbert od razu mnie poznał, bo jak jeszcze był w brzuchu to mu się przedstawiałam: cześć Norbert, tu ciocia Agnieszka od telefonów (ciocią Agnieszką od telefonów nazywa mnie starszy brat Norberta - Filip 8) ). No i jak Norbert mnie dziś usłyszał, to z wrażenia obie rączki w górę wyrzucił, mimo że spał.
A ja na niego tak popatrzyłam i mówię: ale on taki do nikogo niepodobny
:ryk: :ryk: :ryk:

Tiaaa.... :roll: ta co dzieci nie lubi :wink:

Joakardia ja byłam trzy dni przed porodem na USG (a rodziłam w terminie) i mi mówiono, że będę miała syna. :roll: A potem mi wręczono dziecię z raną ciętą, zamiast fujarki :roll: Ale zgadzam się - dziewczynki są najfajniejsze dla mamy, bo można się z nimi zaprzyjaźnić w taki sposób, w jaki nie da się zaprzyjaźnić z facetem - nawet z synem :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto cze 07, 2011 21:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

Czarowne,mam prośbę :roll:
Powiedzcie mi proszę czy czarownica czarownicy może zrobić krzywdę albo przykrość?
Czy udzieliły byście czarownicy z paktu gościny coby po hotelach się nie włóczyła?
No,powiedzcie 8)
to taka malutka próba szantaże i mobingu :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

[poprzednia][następna]